Yeter artık nolur yardım edin :(((

Berraallahverdi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2016
1
0
1
28
18 yaşındayım 5,5 ay sonra 19 olucam üniversite hazırlık sınıfındayım çok genç olmama rağmen yaşadığım olaylardan sonra intihar edecek duruma kadar geldim en başında en yakın en çok görüştüğüm arkadaşlarım beni aldattı bana kendini beğenmişsin çok havalandın gibi laflar ettiler ben size ne yaptım dedim ne yapmadın ki dediler ne yaptığımı bilmiyorum gerçekten de onlara hiçbir kötülüğüm dokunmadı çevremdeki herkese göre sessiz sakin bir kızım kimse hakkında kötü birşey söylemem sadece birini seviyorum ve o da beni seviyor bunu çekemediklerini düşünüyorum herkese benim o çocuğu sevdiğimi söylemişler şimdi ise mesajlar atıyorlar görünce laf atmaya başlıyorlar sokağa çıkmaya utanır oldum tüm hayatım karardı bunlara ne yapmalıyım? Acil yardım edin nolur.:KK43:

Bir kitapta bir cümle okumuştum çok hoşuma gitmişti.
"Tanrı bile onca mükemmelliğine rağmen herkes tarafından sevilmiyorken, siz kim oluyorsunuz da herkes tarafından sevilmeyi bekliyorsunuz?"
intihar edecek hiçbir şey yok.
insanlar değişken ve nankördür.
gün gelince bu yaşadıklarına güleceksin.
sadece mutlu olduğun insanlarla keyfine bak.

Bu yüzden mi intihar edecek hale geldin ? Yapma canım artık küçük değilsin. 19 yaş bazı şeyleri idrak edebilmek için hiçte küçük bir yas değil. Bu kadar hassas olma,güçlü ol. Daha yolun çok uzun. Kim bilir kimlerden ne darbeler yiyeceksin. Arkadaş filan hep fasa fiso. Ailen arkandaysa gerisini düşünme. Sevdiğim de var diyorsun. Tamam işte daha ne ? Yoluna bak canım bırak onlar havlasin dursun.

3 kurusluk insanlara 5 kurusluk deger vermeyin , siz ,onlari umursadiginiz kadar hayatinizda var olabilirler , takmayin ya ... Kendinize daha guzel bi cevre edinirsiniz unutulur gider , boyke sebeplerden intihar dusunulur mu hic :/

Sevdiğin çocuk tarafından seviliyormuşsunda.
Herkese onu sevdiğini söylesinler bunda utanılacak ne var
Mesajları rahatsız ediyorsa engelle numaralarını bitsin
Herkesin her dediğini umursama başka arkadaşlar bul kendine

bu yaşlarda olur böyle şeyler...sen önüne bak boşver..kimse kimseyi sevmek zorunda değil..

intihar ne yaa her zorlukta intihar edilseydi memlekette adam kalmazdı.daha küçüksün ve daha nelerle karşılacaksın,şu intihar mintihar olayını sil bir kere aklından.

bu sorunun neresi intiharlıklık onu şimdi anlayamadım,
sen bunda bu derece güçsüzleştin ise ilerde ne duruma gelirsin bilemedim
özgüven eksliğin var, bence öncelikle bunu yenmelisin ;)

Back
X