Yeter artık ya yeter evlenenleri görmekten nefret ettimmmmmmmm

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Aynı başlıkta da dediğim gibii böyle sanki herşey inadına inadına böyle sırf ben üzüleyim diye oluyo sanki herşey ben de çok istiyorum sevdiğim adamla brlikte yaşamayı uyandığım zaman yanımda olmasını bıktım artık dışarıya yalanlar söyleyerek kavgalar ederek çıkıp anca öyle sevdiğimle görüşmekten ve zamanın onun yanındayken çabucak bitmesinden geri kalan zamanlarda her gece ağlamaktan .. daha çok var .. 2 sene bitti 2 sene kaldı nasipse ama artık yetti canıma tak etti benim .
Yaz ayı olduğu için her yerde gelinle damat görüyorum bu sabah moralim gayet iyiydi pek umursamaz durumdayım bu evlilik muhabbetlerini falan dşünmüyordum ama ta ki bizim apartmanın önünde gelinle damat karşılıklı davul karışısnda dans ederken görene dek sonra bu bitti dışarıda biraz gezeyim dedim 1 tane daha ve eve dönerken demin bi tane daha gelin ve damat gördüm
Yeterrrrrrrrr diye çığlık atmak istiyorum artık bari gözümün önünde olmasalar ... insan öyle özeniyo ki anlatamam :(

Herkez evlenmek istiyor herkez sevdiğini istiyor bunu istemeyen tek kişi gösterebilir misinz bana ??

Ama bu şekilde isyan ederekte hiç birşey elde edemezsin .. Elinde olanı da kaybedersin , bence elinde olanın değerini bilmeye bak.

İlişkinde mutlu olamaya çalış . Buraya her gün konu açıp kendini de sevdiğin insanı da bunaltma.. Unutma her şeye sahip olmak isteyen

elindekini de kaybeder ...

arkadaşım 2 sene bitti demişsin. 5 senedir sevgiliyiz daha yeni nişan düşünüyoruz o da düşünüyoruz belki bu yaz belki de bir sonraki yaz. düğüne de vardır herhalde bi 3 4 sene var. ee napıyım kendimi mi öldüreyim. bende öyle kolay kolay dışarı çıkamıyorum yalanının bini bin dalga. ama bişey diyimmi inan bu buluşma telaşları panikler bile beni mutlu ediyor bunlar tatlı hatıralar olarak kalacak bende

Aynı başlıkta da dediğim gibii böyle sanki herşey inadına inadına böyle sırf ben üzüleyim diye oluyo sanki herşey ben de çok istiyorum sevdiğim adamla brlikte yaşamayı uyandığım zaman yanımda olmasını bıktım artık dışarıya yalanlar söyleyerek kavgalar ederek çıkıp anca öyle sevdiğimle görüşmekten ve zamanın onun yanındayken çabucak bitmesinden geri kalan zamanlarda her gece ağlamaktan .. daha çok var .. 2 sene bitti 2 sene kaldı nasipse ama artık yetti canıma tak etti benim .
Yaz ayı olduğu için her yerde gelinle damat görüyorum bu sabah moralim gayet iyiydi pek umursamaz durumdayım bu evlilik muhabbetlerini falan dşünmüyordum ama ta ki bizim apartmanın önünde gelinle damat karşılıklı davul karışısnda dans ederken görene dek sonra bu bitti dışarıda biraz gezeyim dedim 1 tane daha ve eve dönerken demin bi tane daha gelin ve damat gördüm
Yeterrrrrrrrr diye çığlık atmak istiyorum artık bari gözümün önünde olmasalar ... insan öyle özeniyo ki anlatamam :(

Çok moral bozucu bir şey,seni anlıyorum canım..
Bende bunalıyorum dügün görmekten,gelinle damat görmekten
:14::14:
İnsanın psikolojisi bozuluyor valla.
Hele ben aglamaklı oluyorum,zor tutuyorum kendimi aglamamak için bazen de tutamıyorum işte aglıyorum.
Ama benim durumum başka,çok hayallerim vardı,tek istedigim sevdigim insanın yanında uyanmak ,onunla uyumak ve onunla küçük,şirin bir yuva kurmaktı..Ama olmadı.
Bu yüzden bunları yaşayan insanları "dünyanın en şanslı insanı"olarak görüyorum.

Allah büyük sende insallah istediklerini yaşarsın canını sıkma.
Sevdigin yanında ve onunlasın diye sevin bence.
Birgün inşallah bütün olumsuzluklar biter ve kavusursunuz.sabırlı olmak gerekli.
En azından umudun var ve imkansız bir şey yok .
En kısa zamanda kavusursunuz insallah.

Çok moral bozucu bir şey,seni anlıyorum canım..
Bende bunalıyorum dügün görmekten,gelinle damat görmekten
:14::14:
İnsanın psikolojisi bozuluyor valla.
Hele ben aglamaklı oluyorum,zor tutuyorum kendimi aglamamak için bazen de tutamıyorum işte aglıyorum.
Ama benim durumum başka,çok hayallerim vardı,tek istedigim sevdigim insanın yanında uyanmak ,onunla uyumak ve onunla küçük,şirin bir yuva kurmaktı..Ama olmadı.
Bu yüzden bunları yaşayan insanları "dünyanın en şanslı insanı"olarak görüyorum.

Allah büyük sende insallah istediklerini yaşarsın canını sıkma.
Sevdigin yanında ve onunlasın diye sevin bence.
Birgün inşallah bütün olumsuzluklar biter ve kavusursunuz.sabırlı olmak gerekli.
En azından umudun var ve imkansız bir şey yok .
En kısa zamanda kavusursunuz insallah.

çok güzel yazmışsın gerçekten ..
Peki neden sizinkisi olmadı

arkadaşım 2 sene bitti demişsin. 5 senedir sevgiliyiz daha yeni nişan düşünüyoruz o da düşünüyoruz belki bu yaz belki de bir sonraki yaz. düğüne de vardır herhalde bi 3 4 sene var. ee napıyım kendimi mi öldüreyim. bende öyle kolay kolay dışarı çıkamıyorum yalanının bini bin dalga. ama bişey diyimmi inan bu buluşma telaşları panikler bile beni mutlu ediyor bunlar tatlı hatıralar olarak kalacak bende

ama bu zaman içinde herkesin yaşadığı zorluk ve bunun dereceleri farklıdır bence şahsen benim 2 senedir çekmediğim dert kalmadı ailem istemedi hala istemiyor sürekli sorun çıkartıyorlar kavgalar ediyoruz ayırmya çalıştılar telefnumu elimden aldılar aylarca gizli telefon kullandım yakalanmamk için neler çektim gündüzleri telefonu elime bile almıyordum sabah okula 7 de gidecek olmama rağmen konuşabilmek için gece 12yi bekliyorduk knşabilmek için sesiimizi duyabilmek için saat kuruyorduk gece 3e 4e anca öyle konuşabilyorduk herkes uyuduğunda falan telefonu okulda şarj ediyordum ( bizim sınıftaki mallar sürekli böyle çıkartıyorlardı şarjdan telefonumu gıcıklık olsun diye ) evde duşa girerken şarj ediyordum yada gece uuyumadan bekliyordum .. Günlerce görüşemedik 10 gün birbirimizden haber alamadık 4 günde 4 kilo verdim . Asker yolu bekledim askerde diskoya gitti 5 gün yine ondan hiç haber almadan bekledim .
Şİmdide on ay cezası var şimdi burda pek açmak istemiyorum cezaya gidecek kapalıda yatarsa haftada bir kere knşma varmş o da yalnızca 10 dakika imiş görüşmede sadece 1 günmüş o da yarım saat 1 saat falan sanırsam aynı anda benim okulum da var bu sene evimden uzak yurtta kalacağım bir de o gidecek daha fena zamanlarımız olacak . Dolayısıyla bu kadar zorluktan sonra bana hiç tatlı falan gelmiyo

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ailen senin kötülüğü düşünmez bunu unutma. senin çocuğun olsa kötü olsun ister misin belki haklı oldukları durumda vardır. diskoya gitmiş şimdide 10 ay ceza alması bende sevgilinin sorun çıkaran bi adam olduğu izlenimi uyandırdı. ilerde pişman oloacağın şeyler yapma. evlenmek için senin önceliklerin var. okıulun bitmeli ve çalışmalısın sonra evlilik..

kendini bu kadar üzme canım ya nasibinde kısmetinde kim varsa olcaktır illa ki önemli olan hayırlısını istemek evlendikten sonra başını taşlara vurup baba evine dönmemek
o kadar olaylar oluyo ders çıkarmamız gerekir isyan etmek değil bence .
evlenenlere de allah mutlu mesut etsin demek düşer bizlerede

İnsanların mutluluğunu görmekten nefret etmek ne kadar saçma. Psikolojik sorunların baş göstermiş; yardım al bence.

ben inanların mutluluğunu görmekten nefret etmiyorum sadece gözümün önüne sürekli gelmesine kıskandığım için gıcık oluyorum yoksa içimde ah hiç kimse evlenmesin ah onalrda acı çeksin gibi bi his yok emin ol olsaydı yardım alırdım ..

Back
X