- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Aynı başlıkta da dediğim gibii böyle sanki herşey inadına inadına böyle sırf ben üzüleyim diye oluyo sanki herşey ben de çok istiyorum sevdiğim adamla brlikte yaşamayı uyandığım zaman yanımda olmasını bıktım artık dışarıya yalanlar söyleyerek kavgalar ederek çıkıp anca öyle sevdiğimle görüşmekten ve zamanın onun yanındayken çabucak bitmesinden geri kalan zamanlarda her gece ağlamaktan .. daha çok var .. 2 sene bitti 2 sene kaldı nasipse ama artık yetti canıma tak etti benim .
Yaz ayı olduğu için her yerde gelinle damat görüyorum bu sabah moralim gayet iyiydi pek umursamaz durumdayım bu evlilik muhabbetlerini falan dşünmüyordum ama ta ki bizim apartmanın önünde gelinle damat karşılıklı davul karışısnda dans ederken görene dek sonra bu bitti dışarıda biraz gezeyim dedim 1 tane daha ve eve dönerken demin bi tane daha gelin ve damat gördüm
Yeterrrrrrrrr diye çığlık atmak istiyorum artık bari gözümün önünde olmasalar ... insan öyle özeniyo ki anlatamam
Yaz ayı olduğu için her yerde gelinle damat görüyorum bu sabah moralim gayet iyiydi pek umursamaz durumdayım bu evlilik muhabbetlerini falan dşünmüyordum ama ta ki bizim apartmanın önünde gelinle damat karşılıklı davul karışısnda dans ederken görene dek sonra bu bitti dışarıda biraz gezeyim dedim 1 tane daha ve eve dönerken demin bi tane daha gelin ve damat gördüm
Yeterrrrrrrrr diye çığlık atmak istiyorum artık bari gözümün önünde olmasalar ... insan öyle özeniyo ki anlatamam