yeter artık..

t24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
718
6
33
ne yaşıyorsam anlatmak istiyorum,ancak böyle rahat edeceğim.annem artık sabrımı taşırmak üzere..22 yaşına geldim üniversite öğrencisiyim ve artık dayanamıyorum ya.kendi sorunları yüzünden bana vurmasına,sürekli bana bağırıp moralimi bozmasına dayanamıyorum artık.yere bir bardak su dökülsün bütün gün onu başıma kakmasına dayanamıyorum.kollarımı morartmasına dayanamıyorum..ne yapsam batıyor.hastasın diyorum,doktora gidelim diyorum ben deli değilim diyor.Sanki ona deli diyoruz biz..artık gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum,benimde psikolojim bozuluyor,sinirden ağlamaktan yoruldum artık.okullar tatil olduğunda zehir ediyor tatili bana ..ben ne yapacağım böyle arkadaşlar ya..keşke gelmeselerdi benimle üniversiteyi kazandığımda..ne yaşıyorlarsa bana yansıtıyorlar ya..tek başıma daha mutlu olabilirdim belki..

ahh yaa çok uzuldum canım yanı ne desem bılemıyorum uniye git desem oda yok ailen senınle gelmiş babana anlatsan durumu yada kardeşin abın falan yokmu

ahh yaa çok uzuldum canım yanı ne desem bılemıyorum uniye git desem oda yok ailen senınle gelmiş babana anlatsan durumu yada kardeşin abın falan yokmu

babamda biliyor zaten ama annen ne yapalım diyor..başta hiç istemedim zaten gelmelerini,neymiş tek başıma gidersem gittiğim yerde çok serbest olurmuşum herşeyi yaparmışım..asıl böyle durumda yasak koyduklarında insan herşeyi yapmak istiyor..birde huzursuz bir ortam ve böyle anne olunca.ben ona iyi davranıyorum o bana hemen kızıyor ya...biraz anlayışlı olsunlar .tek isteğim bu ,iki sene zor dayandım ,bıktım kısıtlamalardanda.onlar yüzünden alıp gideceğim bir gün kendimi ..

Son düzenleme:
Sen kendini koruyamıyormusun ki. Neden izin veriyorsun sana vurmasına. Kocaman bir kızsın sen artık.
Niye onlarıda götürdün senle birlikte. Gidip bir yurtta filan kalsaydın keşke.

mesaj tekrarı

Son düzenleme:
Sen kendini koruyamıyormusun ki. Neden izin veriyorsun sana vurmasına. Kocaman bir kızsın sen artık.
Niye onlarıda götürdün senle birlikte. Gidip bir yurtta filan kalsaydın keşke.

Ben istemem mi sanıyordun...ben onları götürmedim onlar geldi peşimden.ben yalvardım yakardım,kabul etmediler ya zaten ağlayarak geldim onlarla ben.Niye geliyorsunuz istemiyorum sizi diyorum hayır tek başına gidemezsin...hala da öyleler,sen mezun ol evlenmeden tek başına bir yere gidemezsin.Beni hayatım boyunca teyzeye,halaya bile tek yollamayan bir annem var.Kimsede tek başıma kalamadım..bunu istemeyen aile beni tek başına okumaya yollayacak.Malesef her günüm ağlararak geçiyor..gidin diyorum ama yok istemiyorlar.

evden gitmek için artık çalışmak istiyorum tatillerde ya sürekli kavga etmeyelim diye.
çalışmak isteyincede sen evden kaçıyorsun demi,işten kaçıyorsun diyor.
Psikolojik sorunlar yüzünden olan bize oluyor ya,o kadar yalvardım gidelim doktora istemiyor.

sabredeceksin arkadaşım başka yapacak bir şey yok, anne bu atsan atılmaz satsan satılmaz misali. merka etme birkaç yıl sonra herşey düzelecek. hele bi üniversiteyi bitir, mesleğini eline alıp çalışmaya başla. yaşadıklarının aynısını bende yaşadım. şimdi hatırlamak bile istemiyorum o günleri. ama emin ol gelip geçiyor, şimdi evliyim annem her işime koşuyor, yıllardır göstermediği ilgiyi gösteriyor. aynı evde yaşadığın için kıymetsizsin sanırım. kimi annelerde böyle malesef.

sabretmeye çalışıyoruz ama gerçekten bazen benim psikolojim onlardan daha çok bozuluyor ya,annem babama sinirlenir bana çatar,babam anneme sinirlenir bana çatar bıktım ya olan çocuklara oluyor ama ..yazık değil mi bize??

tek cocuk musunuz?

yani annenin korumacaligi bu yüzden mi?

hadi seninle geldiler ama hic rahat bir hayatin yok,bende ailemin yanindayim ama ben istediigm giib davranabiliyorum

yani ailen cevreye mi güvenmiyor..

birde yasin 22 dayak hic olmuyor yaa üzüldüm

tek cocuk musunuz?

yani annenin korumacaligi bu yüzden mi?

hadi seninle geldiler ama hic rahat bir hayatin yok,bende ailemin yanindayim ama ben istediigm giib davranabiliyorum

yani ailen cevreye mi güvenmiyor..

birde yasin 22 dayak hic olmuyor yaa üzüldüm

tek çocuk değilim,onlar çevreye güvenmiyorlar ve ben hiç rahat değilim,yoruldum evden okula okuldan eve.
bir yere gitmek istesem,gittiğimde telefon telefon üstüne,haber veririm geç kalacağım diye yine ararlar.
evde bir iş yapsam beceriksiz olurum hemen,yaptığım işi beğenmez,başıma kakar...off ne zormuş ya

ailen mükemmeliyetçi aile tarzı

sen 60 yaşına da gelsen senı beğenmeyecekler...

ne yaşıyorsam anlatmak istiyorum,ancak böyle rahat edeceğim.annem artık sabrımı taşırmak üzere..22 yaşına geldim üniversite öğrencisiyim ve artık dayanamıyorum ya.kendi sorunları yüzünden bana vurmasına,sürekli bana bağırıp moralimi bozmasına dayanamıyorum artık.yere bir bardak su dökülsün bütün gün onu başıma kakmasına dayanamıyorum.kollarımı morartmasına dayanamıyorum..ne yapsam batıyor.hastasın diyorum,doktora gidelim diyorum ben deli değilim diyor.Sanki ona deli diyoruz biz..artık gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum,benimde psikolojim bozuluyor,sinirden ağlamaktan yoruldum artık.okullar tatil olduğunda zehir ediyor tatili bana ..ben ne yapacağım böyle arkadaşlar ya..keşke gelmeselerdi benimle üniversiteyi kazandığımda..ne yaşıyorlarsa bana yansıtıyorlar ya..tek başıma daha mutlu olabilirdim belki..

Merhaba canım diğer konularınıda okumuştum, bende seninle aynı durumdayım, seni çok iyi anlayabiliyorum. annemde bana hep böyle davranıyor, kavga ettiğimizde vurmaya kalkıyor filan bu arada yaşım 18. İstersem özelden mail yada msn adresini at ordan konuşalım dertleşelim cnm :)

Canım kusura bakma ya özel mesaj atamıyorum mesaj sayım özel mesaj yazmam için yeterli değilmiş :( o yüzden msn yada mail adresini istemiştim ama :1:

seni okadar iyi anlıyorum ki annem babam sorunları babannem sorunları bu üçünün arasında okadar yoruldumki aille diyosun
ama işte huzur olmayıncada olmuyo şu evden okul açılana akdar gidiyim diye iş arıyorum yok bulamıyorum okadar bunaldımki bi iş bulsam özgürleşicem resmen psikolojim dahada bozulmayacak sanada tavsiyem bu
yönde evlenmek için aşilenden kurtulmak için evlenme bnece iş bul ayrıl o evden daha iyi

seni okadar iyi anlıyorum ki annem babam sorunları babannem sorunları bu üçünün arasında okadar yoruldumki aille diyosun
ama işte huzur olmayıncada olmuyo şu evden okul açılana akdar gidiyim diye iş arıyorum yok bulamıyorum okadar bunaldımki bi iş bulsam özgürleşicem resmen psikolojim dahada bozulmayacak sanada tavsiyem bu
yönde evlenmek için aşilenden kurtulmak için evlenme bnece iş bul ayrıl o evden daha iyi

iş bul ayrıl diyorsun ama onlar bana diyor ki;evlenmeden 60 yaşınada gelsen bizimlesin seni yanlız bırakamayız,yani iş bulsamda yalnız bırakmayacaklar beni,şuan istemiyorum evlenmek tabi nasip ne zaman bilemem ama yangından kaçarken doluya tutulmakta var..ve bazı arkadaşlar malesef böyle düşünüyor kurtulmak için belki bir anlık bir düşünce ama o an ona normal geliyor..aile çocukları ile anlaşmalı,konuşmalı,gizli saklı olmamalı,çocuk aileden korktukça daha kötü şeyler başına gelir...

bugün bir pantolon aldım..ben hep bol paça giyerim sevdiğim için ama bazen dar paçada hoşuma gidiyor,ondan aldım demedikleri laf kalmadı ya,üzerine tunik giymem gerekiyormuş dar paçanın..gidip vereceğim yarın ya bıktım artık ya sanki tayt giyorum ne giysem karışıyorlar,ne yapsam karışıyorlar,Allah aşkına zorunuza gitmezmiydi sizin ya...22 yaşına gelmişsiniz ve o yaşa kadar istediğiniz hep kursanızda kalmış..ben ailemle mutlu olmak isterdim ya..herşeyi başıma kakmalarından bıktım artık...ben memlekete gittiğimde rezil mi edecekmişim millete onları yeter ama ya yeter...sinirden,ağlamaktan yoruldum..sanki mini etek giyorum ya,ama hep içimde kalmıştır mini etek,evet belki niye kaldı diyenler olabilir ama benim mini eteğim dizimin hemen üstü ve onada çok karışırlar..zaten onların yanında elbise giyemem ve hele akraba düğünü olsun bacak kol kapanmalı aman laf gelmesin bize,bıktım ya namus sadece giyinme ile mi olur,ben dar paça pantolan aldım diye edepsiz oldum..siz olsanız gerçekten dayanırmıydınız??ben dayanmaya çalışıyorum bakalım nereye kadar olcaksa...

Back
X