seni çok iyi anlıyorum ayfer o sorular bitmiyo hatta sorun oluyo birde anlasalar anlayışlı olsalar ii olacak ama malesef...
Yeter artik neden bebek istedigimi bile unuttum bu Baskilardan..hadi bebek yok mu Anne bi yandan kaynana bi yandan komsu bi yandan arkadas bi yandan..sormayin artik canim cok yaniyo...2008 yazindan beri istiyorum Hersey normal hasta degiliz bende esimde olmuyo iste.nedenini biliyorum Ben duzenli iliskide bulunmuyoruz o yuzden ...napabilirim.ayda hatta yilda 1 beraber olan eslerin bile oluyo bebegi....belki var daha zamani...canimi acitmayin yeter artik.takintiliyim zaten ufacik biseyde moralim altust oluyo.bu da etkiliyo iste..
Bebegi yasim 30 diye istiyordum.AMA simdi olay o kadar degisti ki sanki insanlarin baskisi yuzunden istiyormusum gibi hissediyorum.baskilar yildirdi beni...
Arkadaslar bu cigliklarim aslinda beni hic anlamayanlara ...biraz olsun rahatladigimi hissediyorum..
Kusura bakmayin lutfen(
Sagolun arkadaslar.insallah herkesin bi gun bu duyguyu tatmasini nasip eder rabbim.
Biz insanlar o kadar buyuk bi sinavdayiz ki bu dunyada, bu sinavi gececek tek sart ve en buyuk erdem SABIR mis. Bunu net bi sekilde anliyorum artik.her iste bu Boyle.sabreden kazaniyor AMA 10 yilda AMA 1 gunde belli degil:))
Öyle iyi anlıyorum ki seni,
çevrenin baskısı öyle kötü etkiliyor ki.
Bazen sanki sadece bu sebeple yaptığımız stresten dolayı
olmuyormuş gibi geliyor.
Her ay umutla adet gününü bekleyip,hayal kırıklığıyla
o dönemi tüm gücümüzle atlatmaya çalışmak zaten yeterince güç,
bir de insanlara dert anlatmak durumunda kalıyoruz.
6 ay oldu denemeye başlayalı.
İlk aylar düşünmüyoruz diyebiliyorken,zaman geçtikçe kendimin bile inanmadığı
bu gerçeğe başka insanları inandırmaya çalışmak daha da güçleşti.
Sanki herkes biliyor aslında deli gibi istediğimi ama sonuç beklediğim gibi olmayınca
o yalana sığınmak zorunda kaldığımı.
Evet biliyorum daha çok erken,ama istiyorum.
Her ay o negatif sonucu gördüğümde inadına daha çok istiyorum.
Ben de çok yoruldum daha şimdiden.
Dr'a gittim tahlillerle geçicek bu ay,bakalım ne çıkıcak ya da çıkmıycak.
Dilerim Allah bizleri daha fazla bekletmez de bir an önce verir kucaklarımıza bebişlerimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?