Yeter beni bana birakin artik!!!

ayferrrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
222
0
96
İstanbul
Yeter artik neden bebek istedigimi bile unuttum bu Baskilardan..hadi bebek yok mu Anne bi yandan kaynana bi yandan komsu bi yandan arkadas bi yandan..sormayin artik canim cok yaniyo...2008 yazindan beri istiyorum Hersey normal hasta degiliz bende esimde olmuyo iste.nedenini biliyorum Ben duzenli iliskide bulunmuyoruz o yuzden ...napabilirim.ayda hatta yilda 1 beraber olan eslerin bile oluyo bebegi....belki var daha zamani...canimi acitmayin yeter artik.takintiliyim zaten ufacik biseyde moralim altust oluyo.bu da etkiliyo iste..
Bebegi yasim 30 diye istiyordum.AMA simdi olay o kadar degisti ki sanki insanlarin baskisi yuzunden istiyormusum gibi hissediyorum.baskilar yildirdi beni...

Arkadaslar bu cigliklarim aslinda beni hic anlamayanlara ...biraz olsun rahatladigimi hissediyorum..

Kusura bakmayin lutfen(

seni çok iyi anlıyorum ayfer o sorular bitmiyo hatta sorun oluyo birde anlasalar anlayışlı olsalar ii olacak ama malesef...

seni çok iyi anlıyorum ayfer o sorular bitmiyo hatta sorun oluyo birde anlasalar anlayışlı olsalar ii olacak ama malesef...

Tesekkur ederim.biliyorum ki burada senin gibi beni anlayan cok fazla mustakbel Anne var:))
amacim kimseye soyleyemediklerimi burada haykirmakti.çok rahatlatti beni..

Bu sekilde rahatlayacagini düşünenler de burada bunu denemeli derim.

Selamlar...

inan bu sekilde haykıran sadece sen degilsin bende aynı durumdayım zaten yaralısın bide kendini bilmez ukalalar iyce yaranı oyuyolar annelerimizde öyle hiç anlamıyorlar durup düşünmüyorlar birakmıyorlarki kendi derdine yanasın acıma aglayasın yok oyuyolarda oyuyolar isyanın allah degil . allah yar ve yardımcımız olsun . sabir versin bizlere bu sınavı yüz akıyla cıkmayı nasip

arkadaşım bu şekilde o kadar haykıran varki bak sizin yine sık ilişkiye girmemekten ben napayım eşimde sorun var 2 aşılama yaptırdım haziran ayında 1.tüp bebek denemesi oda negatif bu sorular artık insanı delirtiyo 8 yıldrı bunları duyuyorum ben tembelsiniz bi çocuk yapmayı bile beceremediniz diye takma kafana beynini boşalt arkadaşım ve 2 günde bir ilikiye girmeye çalış inşallah rabbim bebegini tez zamanda saglıklı şekilde kucagına almayı nasip etsin

Sagolun arkadaslar.insallah herkesin bi gun bu duyguyu tatmasini nasip eder rabbim.

Biz insanlar o kadar buyuk bi sinavdayiz ki bu dunyada, bu sinavi gececek tek sart ve en buyuk erdem SABIR mis. Bunu net bi sekilde anliyorum artik.her iste bu Boyle.sabreden kazaniyor AMA 10 yilda AMA 1 gunde belli degil:))

çok güzel söylemişsin cnm.. gerçekten sabretmek sabredebilmek isyan etmemek çok önemli..inşşş yapabiliyoruzdur..çektiğimiz acılara yenilip inşş isyan etmiyoruzdur....kesinlikle bu duyguları yaşamayan bilemez...inşş isteyen herkes tez zamanda hayırlı sağlıklı evladına kavuşur...

Öyle iyi anlıyorum ki seni,
çevrenin baskısı öyle kötü etkiliyor ki.
Bazen sanki sadece bu sebeple yaptığımız stresten dolayı
olmuyormuş gibi geliyor.
Her ay umutla adet gününü bekleyip,hayal kırıklığıyla
o dönemi tüm gücümüzle atlatmaya çalışmak zaten yeterince güç,
bir de insanlara dert anlatmak durumunda kalıyoruz.
6 ay oldu denemeye başlayalı.
İlk aylar düşünmüyoruz diyebiliyorken,zaman geçtikçe kendimin bile inanmadığı
bu gerçeğe başka insanları inandırmaya çalışmak daha da güçleşti.
Sanki herkes biliyor aslında deli gibi istediğimi ama sonuç beklediğim gibi olmayınca
o yalana sığınmak zorunda kaldığımı.
Evet biliyorum daha çok erken,ama istiyorum.
Her ay o negatif sonucu gördüğümde inadına daha çok istiyorum.
Ben de çok yoruldum daha şimdiden.
Dr'a gittim tahlillerle geçicek bu ay,bakalım ne çıkıcak ya da çıkmıycak.
Dilerim Allah bizleri daha fazla bekletmez de bir an önce verir kucaklarımıza bebişlerimizi.

Öyle iyi anlıyorum ki seni,
çevrenin baskısı öyle kötü etkiliyor ki.
Bazen sanki sadece bu sebeple yaptığımız stresten dolayı
olmuyormuş gibi geliyor.
Her ay umutla adet gününü bekleyip,hayal kırıklığıyla
o dönemi tüm gücümüzle atlatmaya çalışmak zaten yeterince güç,
bir de insanlara dert anlatmak durumunda kalıyoruz.
6 ay oldu denemeye başlayalı.
İlk aylar düşünmüyoruz diyebiliyorken,zaman geçtikçe kendimin bile inanmadığı
bu gerçeğe başka insanları inandırmaya çalışmak daha da güçleşti.
Sanki herkes biliyor aslında deli gibi istediğimi ama sonuç beklediğim gibi olmayınca
o yalana sığınmak zorunda kaldığımı.
Evet biliyorum daha çok erken,ama istiyorum.
Her ay o negatif sonucu gördüğümde inadına daha çok istiyorum.
Ben de çok yoruldum daha şimdiden.
Dr'a gittim tahlillerle geçicek bu ay,bakalım ne çıkıcak ya da çıkmıycak.
Dilerim Allah bizleri daha fazla bekletmez de bir an önce verir kucaklarımıza bebişlerimizi.

valla çok doğru söylemişsin cnm kendim takmasamda sanki herkes benim çok istediğimi düşünüyor gibi geliyor bana ben çok takıntılı değildim bu konuda ama benden sonra evlenenlerin haberleri geldikçe akrabamda biraz utanmaya başladım.açıklayacak bir şey de bulamıyorum sebepsiz infertilite ne olduğunu bir bilsem ona göre tedavi olurum. yaş da gelip geçiyor desem yeri var hamile kalmak bir mucize oldu bana.zaten tek çocuğum ben yanlızda büyüdüm şimdide çocuğum olmuyor gene yalnızım kaderim galiba yalnızlık

sanki tam olarak benim duygulaımı dile getirdin,agzına sağlık ama nasıl düzelcek bu süreç ve bizler nasıl sabretcez bilemiyorum..allahım hepimize sabır versin,

allah hepimize yardım etsin..
vardır zamanı heralde ne biliim...
bende aynı durumdayım..

kızlar benimden sizden bi farkım yok allah hepimize en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bizi bize bıraksalar sorun çözülecek aslında belkide ama bizi bize bırakmıyorlar ki sabırdan başka bişey gelmiyor elimizden dua dua dua sabır sabır sabır

Bende 2,5 senelik evliyim.Henüz korunmasız ilişkiye başlamadık benim iş güç durumları yüzünden.
Bende eşimin isteğiyle önümüzdeki ay karar verdim.Korunmasız ilişkiye...Hoş bakalım ne zaman tutar?!!!

Ama inanın bana kalsa 1-2 yıl daha düşünmeyeceğim.Dediğiniz gibi insanların saçma sapan soruları
"ne zaman çocuk"
"yap artık"
"yaşın 30 oldu"
senin yaşında 2.çocuğu yapıyo millet"vs.vs.

yahu size ne?
ben istediğim zaman niyetlenirim,siz mi geçindireceksiniz?

İnanın artık takmıyorum umrumda bile değil..Sizde takmamaya çalışın...

Kayınvalidem dün itiraf etti"en az 1 bavul bebek kıyafeti aldım haberin olsun"diye

Allah hayırlı zamanda hakkımızda hayırlısını,sağlıklısını nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…