Kızlar merhaba;eşimle öyle problemimiz yoktur...Tartışırız ama tartışma konumuz bellidir..KAYINVALİDEM...Daha doğrusu tek kavga sebebimiz eşimin ailesidir..Kayınvalidemi az çok bilirsiniz eski konularıımdan,hoş kayınpederde aynı....Son olayımızdan sonra ben onların bize gerçek Anne Baba olmadığını anladığımdan beri artık görüşmüyorum onlarla..Eşim görüşüyor,eşim yine arar sorar ailesini ,arasın sorsunda tabii ama bazı şeylere de tepki vermesi gerekiyor ama vermiyor ailesine karşı Eşime kırgınlığım var uzun süredir ama o bunun farkında değil..Kırgınlığımın sebebi ise ailesi ile yaşadığım son olaydan sonra tepkisiz kalması idi...Neyse gelelim konuya;Dün evde yalnızdım ve elektrikçi gelecekti..Eşim illaki annesini de çağırmamı istedi ,bende istemedim...Telefonda bana tekrar teklif etti,annemde gelsin diye..Bende hayır birşey olmaz,adam işini yapar ve gider dedim...Bana verdiği cevap ise :SEN ZATEN ANNEMİ GÖRMEK İSTEMİYOSUN,SAKIN ONU GÖRME oldu ve benim cevabımı beklemeden teli kapattı...Ben artık bu muhabbetten gerçekten sıkıldım...Bana onca söylediklerine karşı ben onu görmek istemiyorum EVET..Eşimde bunu anlamasına karşı ,çocuk gibi bizi sürekli yanyana getirmeye çalışıyor...Kızdığım olay ne biliyor musunuz???Bu olayda beni sıkıştırması,onca olaydan sonra hiiiiç sanmıyorum ki ailesine dönüpte siz niye böyle yaptınız desin...O da böyle davrandığı için herkes (ben hariç) mutlu huzurlu devam ediyor herşeye..Yani bu kadar bağlılık nedir anlamıyorum...Dediğim gibi başka problemimiz yok bu konu beni çok acıtıyor,kimi zaman vurup kapıyı gidesim geliyor.................