yeterince sevilmeyen biriyle evlenmek

lilith2013

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
791
234
123
Erzurum
daha öneki konularımı hatırlayan vardır belki.şimdie kadar adam gibi adama denk gelmedim.ama yakın zamanda bir arkadaşım kardeşiyle tanıştırdı.çok efendi,temiz,iyi kazanan oturup kalkmasını bilen biri.ileriye dönük daha yakından tanımak isterim dedi.ilk görüşme ve 2. görüşme çok güzeldi.ama son 3 görüşmedir hiçbirşey hissetmiyorum.telefonunu açmak bile içimden gelmiyor.maddi durumu çok iyi.her imkana sahip.ben ki çok yokluk çekerek büyüdüm.zenginliği bile cezbetmeyor.tipi de ortalama.asla çirkin denemez.bariz çirkin olan erkeğe bile ilgi duymuşluğum var ama onu sevemiyorum.
öte yandan yaşım ilerledi.ve asosyal de sayılırm.pek eşim dostum yoktur.annem babam gittiğinde yapayalnız kalacağım.hangisi daha kötü sizce? yalnızlık mı yoksa mutsuzluk mu daha hızlı öldürür?

Boyle biri bi daha karsina cikmaz belki. Bende sevgilimi sevmeden bu iliskiye baslamistim. Sonrasinda kendinide insanligini merhametini bana karsi dusunceli olusunu her seyini cok sevdim. Her bulusmadan sonra sevemiyorum ayrilsam mi diyordum ayrildimda fakat o beni birakmadi iyiki de birakmamis. Lutfen sizde bir sans verin sonra pisman olursunuz. Sevemem dedigim insanla 2 ay sonra nisanlaniyorum.

Hissiyatsiz olmaz bu isler icinden gelmiyosa zorlama bu isler nasip kismet isi..sirf yalnizliktan korkup sevmedigin icinden gelmeyen biriyle mutsuz olcagina kendi kendine bi sure daha yalniz kal merak etme nasipse cikar gelir yemenden nasil degilse ne gelir elden demisler

Mutsuzluk cok kotu.
Ama hizli.karar vermeyin. Su an 3 yildir.beraber.oldugum kisiyi ilk 1 yil korkutuk sevmiyordum yani.

Boyle biri bi daha karsina cikmaz belki. Bende sevgilimi sevmeden bu iliskiye baslamistim. Sonrasinda kendinide insanligini merhametini bana karsi dusunceli olusunu her seyini cok sevdim. Her bulusmadan sonra sevemiyorum ayrilsam mi diyordum ayrildimda fakat o beni birakmadi iyiki de birakmamis. Lutfen sizde bir sans verin sonra pisman olursunuz. Sevemem dedigim insanla 2 ay sonra nisanlaniyorum.
vicdan sahibi,yar
Mutsuzluk cok kotu.
Ama hizli.karar vermeyin. Su an 3 yildir.beraber.oldugum kisiyi ilk 1 yil korkutuk sevmiyordum yani.
hızlı karar vermek istemiyorum,ama ailesi sürekli tepemde ne oldu ne oldu diye beynimi yiyorlar

yaşım ilerledi diye evlenmiş olmak için evlenmeyin öyle bi baskı hissetmeyin yani. biraz görüşün, baktınız birşeyler hissediyorsunuz, her şey ardı sıra olur zaten.

güzellik çirkinlik meselesine gelince; güzel olan sevgili değil, sevgili olan güzeldir

ask olmadan olmaz.hoşalntı bile yeterli değil bir ömrü paylaşmak için.

daha öneki konularımı hatırlayan vardır belki.şimdie kadar adam gibi adama denk gelmedim.ama yakın zamanda bir arkadaşım kardeşiyle tanıştırdı.çok efendi,temiz,iyi kazanan oturup kalkmasını bilen biri.ileriye dönük daha yakından tanımak isterim dedi.ilk görüşme ve 2. görüşme çok güzeldi.ama son 3 görüşmedir hiçbirşey hissetmiyorum.telefonunu açmak bile içimden gelmiyor.maddi durumu çok iyi.her imkana sahip.ben ki çok yokluk çekerek büyüdüm.zenginliği bile cezbetmeyor.tipi de ortalama.asla çirkin denemez.bariz çirkin olan erkeğe bile ilgi duymuşluğum var ama onu sevemiyorum.
öte yandan yaşım ilerledi.ve asosyal de sayılırm.pek eşim dostum yoktur.annem babam gittiğinde yapayalnız kalacağım.hangisi daha kötü sizce? yalnızlık mı yoksa mutsuzluk mu daha hızlı öldürür?
Evlenmeye hazırsın ve istiyorsun ama karşındaki insana hiç ısınamamışsın telefonunu bile açmak istemediğin biriyle nasıl evleneceksin? Herkesin bir kismeti vardır Merak etme.

bir süre daha görüş sonra karar ver.

tabıkıde mutsuzluk en kotusu.
evlenebılmek ıcın mantıgına yatan bır es adayı olması kadar ona baktıgında, dokundugunda hıssettğin hislerde önemlidir.
seversen bazı şeylerini görmezsin, tepki göstermezsin kırmamak adına, şakaya vurursun bazen düşüncelerini ama sevgi yoksa her gün sana karşındaki hayatı gün ve gün zehir eder.

iyilik,dürüstlük,zenginlik ya da yakışıklılık bir yere kadar ne yazıkki ;(

ben olsam kendımı zorlamaz kendisinden o anlamda etkilenmediğimi söyler ve uzatmadan bitirirdim bu işi...

Back
X