Yeterrrrrrrrrrrrr!

river21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2018
141
194
18
Annemin titizliginden bıktım artık.Her gün yer siler hergün banyo wc yıkar...Tamam yıkanır!!! Ama artık bezdirdi...Bugün dolabımı düzenledim bazı şeyler kirliydi mayısda düğün var yıkansın diye çamasırlıga attım.Buraya yığmayı biliyosun anca sen yarına (nişanlımla görüşcem) hazırlan.Anca süslen anca gez (nişanlımla haftada 1 görüşüyorum) hiçbişey yapmıyosun diyo hergün makineyi ben boşaltıp ben diziyorum hiçbişeyi begenmiyo mutfağa geçiyo söyleniyo yapamıyosun edemiyosun senden bişey olmaz ya bıktım artık bıktım 3 gündür burnumdan geliyo herşey yapıyorum yapmadı oluyo.16 yasında kız kardeşim var sömestda hergün nette dizi izliyo öğlen 2de 3 de kalkıyo yataktan ona bişey diyen yok......... ben neden ne yapsam göze batıyorum? Benım söylemem mi lazım hergün yer siliyoz işte diyo.daraldım gerçekten...

Elinde yika diyen yokki sana. En azindan makineye kendininkileri at,yikansin ser.
Canım 2-3 şal koydum.Bumu göze batıcak.Haddinden fazla titiz.Çamaşır suyunu öyle cok koyuyo ki kendisi nefes alamıyor boğazı deliniyor artık. Anlatamıyorum hergün yer silmek etmek ona ne yarar sağlıyo hayata 1 kez geliyo onda da kendini temizlikle yiyo bitiriyo.

Eviniz hazir degilmi? Oraya gotur esyalarini kendi evinde atarsin makineye...

Annen de belki streslidir yakinda evden cikacaksin diye...

Eviniz hazir degilmi? Oraya gotur esyalarini kendi evinde atarsin makineye...

Annen de belki streslidir yakinda evden cikacaksin diye...
Benim zaten psikolojim alt üst evlencem 2 ayım kaldı diye.Beni daha çok yerle bir ediyor.Eve eşyalar daha gelmedi temizlik olcak daha

Evlilik stresi sarmış annenizi. Benim de babam burnumdan getirmişti. Ne ağlamıştım..

Yani şu dönemde bazı ebeveynlerde bu tarz davranışlar gelişebiliyo. Takmayın kafanıza he deyin geçin. Anne bu söylenir söylenir susar :)
1 saat söyleniyo susmuyor ki he deyince de susmuyo sinirlerim cok bozuldu

Özleyeceksin bugünleri
Tabiiki özlicem.Ama ben ona çık gez dolaş bu kadar temzlik üzerine düşme yaparım ederim diyorum yapıyorum begenmiyo da tek benı değil kimsenin işini begenmiyo.ne yapayım?

2 ay daha sabret madem :)
Nasıl olsa özleyeceksin anneni evlendiginizde zaman..
Anneler öyledir genelde. Benim annem de derdi, yarın kendi evinde ne yapacaksın, seni 3 günde kapının önüne koyarlar diye.
Ama 8 sene olacak daha kapı önüne konulmadim şükür :D
Takılma boşver, gül geç..
Evliliğine odaklan, hazırlıkların tadını çıkar. Zamanını stres yaparak geçirme, misafir sayılırsın o evde :)

2 ay daha sabret madem :)
Nasıl olsa özleyeceksin anneni evlendiginizde zaman..
Anneler öyledir genelde. Benim annem de derdi, yarın kendi evinde ne yapacaksın, seni 3 günde kapının önüne koyarlar diye.
Ama 8 sene olacak daha kapı önüne konulmadim şükür :KK70:
Takılma boşver, gül geç..
Evliliğine odaklan, hazırlıkların tadını çıkar. Zamanını stres yaparak geçirme, misafir sayılırsın o evde :)
Aynen aynı şeyleri diyor banada.Hayır ben ailemden hiç ayrılmadım zaten içimde onun psikolojisini de yasıyorum karmakarısıgım.Sabır diliyorum kalbim sıkışıyor artık

Annemin titizliginden bıktım artık.Her gün yer siler hergün banyo wc yıkar...Tamam yıkanır!!! Ama artık bezdirdi...Bugün dolabımı düzenledim bazı şeyler kirliydi mayısda düğün var yıkansın diye çamasırlıga attım.Buraya yığmayı biliyosun anca sen yarına (nişanlımla görüşcem) hazırlan.Anca süslen anca gez (nişanlımla haftada 1 görüşüyorum) hiçbişey yapmıyosun diyo hergün makineyi ben boşaltıp ben diziyorum hiçbişeyi begenmiyo mutfağa geçiyo söyleniyo yapamıyosun edemiyosun senden bişey olmaz ya bıktım artık bıktım 3 gündür burnumdan geliyo herşey yapıyorum yapmadı oluyo.16 yasında kız kardeşim var sömestda hergün nette dizi izliyo öğlen 2de 3 de kalkıyo yataktan ona bişey diyen yok......... ben neden ne yapsam göze batıyorum? Benım söylemem mi lazım hergün yer siliyoz işte diyo.daraldım gerçekten...
Aaa benim annem ahaahaah :D :D naparsan yap yaranamicaksin :işsiz:

Back
X