• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yetinmelimiyim...

Bende kaç zamandir bu sorunun cevabini ariyorum, siteyi didik didik ettim resmen benimle ayni durumu yasayan birisinin yazisini bulmak için.
Ama sizin yazinizi görünce, ben mi acaba bu konuyu açtimda , unuttum dedim kendi kendime...

Şöyle anlayim...

-Bende 7 yildir evliyim...
-Bende 27 yasindayim...
-Benimde çocugum olmuyor ...
-Bende babasiz büyüdüm... Bende hep içimde ki o boslugu doldurmaya çalistim, ama olmadi bir türlü... Beni bazen yanlislara yitti bu bosluk...
Etrafimda sevilen biriyim, çok deli dolu biriyim(idim), beni gören "senin hiç derdin yok" sanki diyolar... Ah ah ... Bi anlatsam...
Biz o 7 seneyi nasil devirdik inan anlamis degilim, benim depresyonlarimla, kavgalarimizla, kuskularimla nebilim ya... Kabus gibi..
Bunun üzerine bide kültür çatismasi... Allah ...
Ben evlenmeden önce çok rahat biriydim, (piercing, dekolte, makyaj falan filan... ) esim ise dindar bi aileden geliyor...Diyeceksiniz, bilmiyomuydun bacim evlenmeden önce dindarligini... Bilmiyodum , nebilim okadar kötü bi durumdaydimki ozaman ... Görmek istemedim belkide... Oda biliyodu ama beni , görmustu yani. Iste adam dedi ben bunu istedigim sekle sokarim ve yaptida... Gözlerimi bi açtimki, ustümde uzun etek, erkeklerden ayri yeme, sesli gülmek yasak, vs..)
Evlenecek kizlara sesleriniyorum ..Kültür farkliligini hafife almayin !!! Aman ha iki kere düsunün, sevgi bi yere kadar emin olun...Yada kendinizden ödün vermeyi kabul edecek ve esinizin sizi baska bi kaliba koymasina göz yumacaksaniz evlenin..
Benimde esim iyi biri, çalisir evine bakar, ama fazla çalisir ... Sabah 6 da ise gider , aksam 6-7 gibi gelir , yemegini yer , disari çikar , gelir uyur...
Ya ben ??? Ben neresindeyim onun hayatinda ??? HIC BIYERINDE ... Ben ou bekliyorum, bütün gün yanliz basima( ailemle ayni ulkedeyiz ama 6 saat var aramizda), ama o gelince yorgun oluyor.Pazar günleri çalismadigi halde artik hiç biyere gitmiyoruz, denize çok yakiniz ama bikere bile gitmedik . NIYE??? çunku kadina deniz yasak ...
7 sene kendimi "Nankör olma , ne evlilikler var sukret otur" diyerek avuttum , sanki mahkummusum gibi bu evlilige ama artik yapamiyorum... yoruldum baskasi olmaktan , kendimi çok özledim ...
Cok uzattim farkindayim ama önemli kararlar almak üzeriyim, ve bende kendime çok sordum YETINMELIMIYIM diye... Ve cevabini 7 seneden sonra buldum HAYIR...

Artik kendimi kandirmayi biraktim , ve bu durumun bitmesini istiyorum...Kimse sevmedigi yada mutsuz oldugu bi hayati yasamak zorunda degil diye dusunuyorum.

Sana belki yardimci olamiyacam çunku bende senden gaz alarak içimdekileri yazdim ama yetinmek zorunsa degilsin be bacim , ben açikcasi sevgi dilenmekten yoruldum ...

Hakkimiz da hayirlisi...

Inanirmisin kendimi gordum anlattiklarinda benim yazimdaki eksiklikleri tamamlamissin resmen babamin hatalari beni cok yanlislara surukledi bende cok rahattim deli doluy (dum) esimin ailesi muhafazakar acigim diye her seferinde laf carpitildi o psikolojiyle git gide kendimi kotu kadin gbi hissedip kapandim.ailesiyle bir araya geldigimizde uzaktan bakiyorum bi anlik onlara ben nerdeyim kimlerleyim.okadar yabanciki hepsi okadar farkliyizki.alip basimi kacasim geliyor cogu zaman nefes alamiyorum cunki artik okadar cok sey varki neyi yazsam sasiriyorum bazen oturup diyorumki bisey yapayim kendimi mutlu edeyim inan bulamiyorum suan mutlu olabilecegim birsey dahi yok

Peki siz hic" seni ozledim" dedinizmi ona?
Evet dedim bende diyor sadece.onunla ikikez birliktelik yasadik oda benim ona gitmemle oldu zaten gecen gun yakindi biraz seninle film izlemeyi ozledm falan dedi bende ogun cocugumu uyuttum hemen izleyelim dedm zaman ayirmak icin baktim iki yabanci gbiyiz uzandi koltuga sanki yokum

Kısa ve öz ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin! Bende de benzer durumlar hatta fazlası var ama gözüm çok sonradan açıldı maalesef :((

Inanirmisin kendimi gordum anlattiklarinda benim yazimdaki eksiklikleri tamamlamissin resmen babamin hatalari beni cok yanlislara surukledi bende cok rahattim deli doluy (dum) esimin ailesi muhafazakar acigim diye her seferinde laf carpitildi o psikolojiyle git gide kendimi kotu kadin gbi hissedip kapandim.ailesiyle bir araya geldigimizde uzaktan bakiyorum bi anlik onlara ben nerdeyim kimlerleyim.okadar yabanciki hepsi okadar farkliyizki.alip basimi kacasim geliyor cogu zaman nefes alamiyorum cunki artik okadar cok sey varki neyi yazsam sasiriyorum bazen oturup diyorumki bisey yapayim kendimi mutlu edeyim inan bulamiyorum suan mutlu olabilecegim birsey dahi yok

Diyorum ya bende senin yazinda kendimi gördüm...
Esimin ailesi türkiyede ama akrabalari var burda, bende onlarin içindeyken " BEN NE YAPIYORUM BURDA" diyorum.

Nefes alamama durumu bende de var malesef , çok zor bilirim... Benimde bu sorgularim o nefes alamamalarda basladi iste...
Nebilim ya biz hiç bi zaman bi aile olamadik mesela , çocugumuz olmadigindan degil ama uyusamadik birbirimize..
Bebek için tedavi görüyodum bir ay oncesine kadar , biraktim ... Tepem atti annemin yanina çektim gittim geri geldim ama bosanma arzusuyla ... Kocama söyledim , OLMUYOR dedim evet dedi... YAPAMIYORUM dedim nasil istersen dedi...
Içim ciz etti çünkü ben esimi seviyorum , insan sevmeden 7 sene benim için bi eziyet olan bu hayata katlanirmi ? Esim kendi gibi birini çok mutlu edebilir , ama ben degilim o kisi. Sunu demek istiyorum çok konu okudum su son günlerde, insanlar somut bi sorun olmayinca (aldatma, siddet vs) bosanmayi yakistirmiyolar, tavsiye etmiyolar o kisi bagira bagira mutsuzum dese bile.
OLMAYINCA OLMUYOR be kardesim !!!

Nekadar hayatlarimiz benzesede , senin bi çocugun var ... Ben 1 kere dusuneceksem sen 10 kere dusunmen gerek ...

Zor bi durum ... Aile destek çikar mi sana ayrilik olsa ?

Diyorum ya bende senin yazinda kendimi gördüm...
Esimin ailesi türkiyede ama akrabalari var burda, bende onlarin içindeyken " BEN NE YAPIYORUM BURDA" diyorum.

Nefes alamama durumu bende de var malesef , çok zor bilirim... Benimde bu sorgularim o nefes alamamalarda basladi iste...
Nebilim ya biz hiç bi zaman bi aile olamadik mesela , çocugumuz olmadigindan degil ama uyusamadik birbirimize..
Bebek için tedavi görüyodum bir ay oncesine kadar , biraktim ... Tepem atti annemin yanina çektim gittim geri geldim ama bosanma arzusuyla ... Kocama söyledim , OLMUYOR dedim evet dedi... YAPAMIYORUM dedim nasil istersen dedi...
Içim ciz etti çünkü ben esimi seviyorum , insan sevmeden 7 sene benim için bi eziyet olan bu hayata katlanirmi ? Esim kendi gibi birini çok mutlu edebilir , ama ben degilim o kisi. Sunu demek istiyorum çok konu okudum su son günlerde, insanlar somut bi sorun olmayinca (aldatma, siddet vs) bosanmayi yakistirmiyolar, tavsiye etmiyolar o kisi bagira bagira mutsuzum dese bile.
OLMAYINCA OLMUYOR be kardesim !!!

Nekadar hayatlarimiz benzesede , senin bi çocugun var ... Ben 1 kere dusuneceksem sen 10 kere dusunmen gerek ...

Zor bi durum ... Aile destek çikar mi sana ayrilik olsa ?
Ailem hicbirzaman destek cikmadi bana dayak yemiyorsam onlar icin sorun yoktur ortada.bende cok kez bosanalim dedim cesaretsizlikten ve korkularimdan dolayi yapamadm cocugum olsa duzelir hersey dedim bunu kendisine bile soyledim hatta cocugum olunca beklentim olmucak senden diye ama yanilmisim insan daha bi bekliyomus cunku cocuk olunca insan kendini unutuyor hicbisey yapamiyorsunuz kendinize vakit ayiramiyorsunuz insan o en gucsuz kaldigi anlarda yanindakinden guc bekliyor sevgi bekliyor ayaga kalkabilmek icin.bilmiyorum belki ailemle yakin olsaydim bukadar sorun etmezdm ama ondan baska hickimsem yok burda

Beklentin olmaz olurmu ya, insan sadece kendini çocuga adayarak yasayamazki...
Ailen yakin olsa bile, kapini kapatinca yine manevi olarak yanliz kalacaksin... Esinin boslugunu kimse dolduramaz...
Malesef , benim esim için kadin yemek yapar , çocuk yapar, temizlik yapar... Onunda evlilikten bekledigi bu.. Ama benim beklentilerim farkli...
Tatile çikmadik 7 sene içinde... Niye ? Bakariz diyip geçistirdi.. 7 senedir bakacak hala.. Haa bu arada maddi durumdan olsa hayatta israr etmem.. Ama onun hayatta ki planlari baska.. O yatirim yapmak istiyor, tamam iyi hosta sen karinin gönlünü hos tutmazsan, o kadin solup gider 4 duvar arasinda... Ben SOLDUM !!!
Etrafdaki cifteri veya kuzenlerimi kiskanir oldum.. Adamlarinda sorunlari var, ama yapiyolar biseyler iste...

Nebilim ya, mesela 1 oda 1 salon var evimde... Büyük eve çikalim dedim 7 senedir. Onada bakariz dedi..
Ben bosanmayi dusunmeye baslayinca , bi ev buldu... Ama artik içimde hiç heves yok o evle ilgili, benim için degisecek olan tek sey o evde , Hapishanemin buyuklugu...

Bu arada istemedigim halde kaynimida getirdi bu eve.. 2 aydir bizde ... Nasil desem, IMDAT ve INSAF yani !!!

Beklentin olmaz olurmu ya, insan sadece kendini çocuga adayarak yasayamazki...
Ailen yakin olsa bile, kapini kapatinca yine manevi olarak yanliz kalacaksin... Esinin boslugunu kimse dolduramaz...
Malesef , benim esim için kadin yemek yapar , çocuk yapar, temizlik yapar... Onunda evlilikten bekledigi bu.. Ama benim beklentilerim farkli...
Tatile çikmadik 7 sene içinde... Niye ? Bakariz diyip geçistirdi.. 7 senedir bakacak hala.. Haa bu arada maddi durumdan olsa hayatta israr etmem.. Ama onun hayatta ki planlari baska.. O yatirim yapmak istiyor, tamam iyi hosta sen karinin gönlünü hos tutmazsan, o kadin solup gider 4 duvar arasinda... Ben SOLDUM !!!
Etrafdaki cifteri veya kuzenlerimi kiskanir oldum.. Adamlarinda sorunlari var, ama yapiyolar biseyler iste...

Nebilim ya, mesela 1 oda 1 salon var evimde... Büyük eve çikalim dedim 7 senedir. Onada bakariz dedi..
Ben bosanmayi dusunmeye baslayinca , bi ev buldu... Ama artik içimde hiç heves yok o evle ilgili, benim için degisecek olan tek sey o evde , Hapishanemin buyuklugu...

Bu arada istemedigim halde kaynimida getirdi bu eve.. 2 aydir bizde ... Nasil desem, IMDAT ve INSAF yani !!!
O kaynim dedigin beladan bendede var bizimle kalmiyor evli ama cok fena kendi karisinin yapmadigi cirkeflik kalmadi benimde hic sesim cikmaz kiskancliktan hergorustugumuzde abisini yonlendiriyor farkediyorum esim kabul etmiyor yok oyle bisey diyor bide gorumceler var yuzume gulup arkamdan konusan.vardaa var.ben hichisey gormedm dugundur falan gelin olmak nasil biseydir bilmedim diyorum ya icim oyle doluki kendi ailememi yanayim kendimemi yanayim bilmiyorum su hayatta yemin ederm kendim icin hicbisey yapmadim hep kendimden once ya ailemi yada esimi dusundum kendimi bu dunyada o kadar gereksiz fazlalik hissediyorumki anlatamam.hani iki ucu b...lu degnek derler ya benimki o mesele.

Back
X