Bebek Beslenmesi Yetişin dostlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Katre-i umut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
28
15
3
39
Arkadaşlar bizim ailenin en küçüğü olan kuzenim 19 yaşında nasipse iki aya Bebişimiz gelecek ama ben şimdiden şaşırdım hiç bilgim yok yardım edin lütfen bu bebekler nasıl yıkanır ilk etapta neler almam gerek nasıl kıyafet seçmeli bilgisi olan yardım etsin nolurr

Merhaba. Benim bebeği kayınvalidem yıkadı. Su an esimle beraber yıkıyoruz. O tutuyor ben köpüklüyorum mesela. Küvet ve küvete geçirilen yatak gibi şeyi alın ( adını unuttum) büyük rahatlık. Kıyafet içinse hastane çıkışıyla başlayın. İçinde tulumu zıbını vs oluyor. Birkaç altlı üstlü takım. Çok kıyafet almayın hemen ilk alınan şeyler çok uzun süre giyilmiyor çabuk büyüyorlar

Merhaba canım öncelikle allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın. Hep ilk dogan bebeklerde buyuklerımız yıkamaya yardımcı olur. Kendine bebek kuvetı ve ıyı bır fıle al. Cok rahat ben tek basıma yıkıyorum. İlk etapta cok esya sakın alma. Ben ilk bebek diye ne bulduysam almısım. Cogunu gıymeden buyudu yawrum. Ikı takım hastane cıkısı al. Birde mevsimine göre zıbınlar al cok gereklı oluyor. Ince pıkeler al. Bol bol agız bezi. Ama cok yenı dogan elbıse alma bebektır kıtletmiyor yazık oluyor

Canim bebek için öncelikle banyo küveti ve filesini al. Ben bebegim için banyo ürünü olarak sadece sebamed kullandim tek pişik için Arko Nem yeşil tüpte olanlari kullaniyorum 2 aylik bebeğim her alt açmada kullaniyorum.
Bebek için çok fazla kiyafet alma çok cabuk buyuyorlar, ama özellikle yakasi kapali hastane takimi alabilirsin çünkü ilk dogduklarinda buyuk geliyor ve yakalari hep acik oluyor, Bebeginin kiyafetleri özellikle Pamuklu olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…