Yetiskin arkadasligi beni cok uzuyor

Erkenden mesafe koymakla iyi etmişsin doğumdan sonra da minimum muhatap ol.
Benim çok yakın bir arkadaşım lohusa depresyonumu iş yerimde insanlara anlatıp anaç bir tip değildi zaten bekliyordum ben öyle olmam demişti. 😌

Hamileyken 14 kilo almıştım ama pek belli olmuyordu. Bebeğim erken doğdu biraz küçüktü. Diyet yaptın kilo almamak için bebeğin küçük doğdu dedi.❤️

Bebeğimi görmeye de hiç gelmedi. Gebeliğim öncesinde yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu.
Oluyor galiba böyle şeyler.
Ay inanamıyorum bariz kötü kalpli biri, çok korkunc.
Siz ailenizle mutluluğunuza bakın, evet bu arkadaşlara tuhaf şeyler oluyor belli ki son kullanma tarihleri yaklaşınca

Ay inanamıyorum bariz kötü kalpli biri, çok korkunc.
Siz ailenizle mutluluğunuza bakın, evet bu arkadaşlara tuhaf şeyler oluyor belli ki son kullanma tarihleri yaklaşınca

Heralde. şimdi ikinci gebeliğim. Aynı yerlerde çalışıyoruz. Ben de herkesle beraber söyledim ona :) bayağı kopuğuz. Kırk yılda bir görüşünce yapmacık samimiyet konu kapanıyor.

Hamileliğimi öğrendiğimden beri ekstra duygusalim bu konuda, hiç bu şekilde yalnız olacağımı düşünmemiştim. Çok yakın bir arkadaşım vardı ancak o evlendikten sonra çok değişti. Benimle hep kıyas yapmaya başladı ki ben hiçbir zaman hayatımı anlatmam. Onun daha çok altin takısı varmış, onun işi daha rahatmış, onun eşyaları, onun düzeni,onun yemeği hep o, arkadaşlıkta bana yer kalmadı. Hamileliğimden önce benim yeterince iyi bir anne olmayacağımı da ima etti, ben çocuğu güçsüz yetistirirmisim. Araya mesafe koydum mecburen, gebeliğimi de söylemedim. 12 hafta olana kadar bekleyeceğim ve öğrenince bozulacak biliyorum. Kendimi yalnız hissediyorum. Eşim ve ailelerimiz hep destek şükrediyorum, takılmamaya calışıyorum ama ne bileyim işte kafam karışık, zamanla arkadaşlıklar evriliyor belki veya ben şanssızım.
Arkadaşınızın beyni onun altınlarıyla koltuk takımlarıyla tencere tavalarıyla çalışıyor. Böyle salak insanlarla görüşmeyin Allah için

Back
X