Ygs Hakkında acil yardımlarınıza ihtiyacım var..

shineumu

Kocasını Çok Seviyor
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
288
2
116
İstanbul
Kızlar selam nasılsınız görüşmeyeli..
ben 24 marttaki ygs sınavına hazırlanıyorum, hatırlarsanız eşimin bu sınava girmesi için bir konu açmıştım.
onuda sınava kaydettirdim ve gireceğiz Allah kısmet ederse.
ikimizde sayısal bölümleri mezunuyuz ama tırtız .. hiçbirşey bilmiyoruz :((

sizlere sorum olacak, lys sınavına girebilmemiz için ygs den kaç net ve puan yapmamız gerekir.
ve bu netlerin hepsi türkçe olsa yeter mi, yani illa tüm branşlardan eşit mi net yapmamız lazım.
kendimizi türkçeden geçebiliriz barajı umuduna adadık ta sizlerden acil yardım istiyorum.. :((
uzaktan eğitim düşündüğümüz için çok düşük puanlar barajın birazcık üzerinde, o yüzden şansımızı deneyelim dedik..

ve bu ygs 1 2 3 4 nedir anlamıyorum yardımcı olursanız benden sonra sistem baya değişmiş.
desteğinizi bekliyorum..

Kızlar selam nasılsınız görüşmeyeli..
ben 24 marttaki ygs sınavına hazırlanıyorum, hatırlarsanız eşimin bu sınava girmesi için bir konu açmıştım.
onuda sınava kaydettirdim ve gireceğiz Allah kısmet ederse.
ikimizde sayısal bölümleri mezunuyuz ama tırtız .. hiçbirşey bilmiyoruz :((

sizlere sorum olacak, lys sınavına girebilmemiz için ygs den kaç net ve puan yapmamız gerekir.
ve bu netlerin hepsi türkçe olsa yeter mi, yani illa tüm branşlardan eşit mi net yapmamız lazım.
kendimizi türkçeden geçebiliriz barajı umuduna adadık ta sizlerden acil yardım istiyorum.. :((
uzaktan eğitim düşündüğümüz için çok düşük puanlar barajın birazcık üzerinde, o yüzden şansımızı deneyelim dedik..

ve bu ygs 1 2 3 4 nedir anlamıyorum yardımcı olursanız benden sonra sistem baya değişmiş.
desteğinizi bekliyorum..

Ygs den sonra lysye girmek icin baraj 180 . Cok fazla dert edilicek bi puan degil 1,5 milyon insan giriyosa sadece 80 bin kisi falan eleniyo yani siz bi 25 net yapsaniz gecersiniz.tabi branslarin puanlamalari farkli turkce ve matematik en yuksek puanlilar ve turkce metinleri baya bi uzun. Ygs 123456 bunlar branslara gore yani siz eger sayisalciysaniz ygs 1-2 sayisalcilar icin.
Umarim yardimci olmusumdur :)

Ygs den sonra lysye girmek icin baraj 180 . Cok fazla dert edilicek bi puan degil 1,5 milyon insan giriyosa sadece 80 bin kisi falan eleniyo yani siz bi 25 net yapsaniz gecersiniz.tabi branslarin puanlamalari farkli turkce ve matematik en yuksek puanlilar ve turkce metinleri baya bi uzun. Ygs 123456 bunlar branslara gore yani siz eger sayisalciysaniz ygs 1-2 sayisalcilar icin.
Umarim yardimci olmusumdur :)

teşekkür ederim arkadaşım :)
yani 180 yapsak yeter, 25 net bakalım olcakmı.
şimdi ben internetten doğru yanlışları hesapladığımda ygs 1 2 3 4 5 diye çıkıyor o zaman ben ygs 1 ve ygs 2 puanına bakacaım 180 i geçtiysek yırttık doğrumu anlamışım :))

şimdi ben internetten doğru yanlışları hesapladığımda ygs 1 2 3 4 5 diye çıkıyor o zaman ben ygs 1 ve ygs 2 puanına bakacaım 180 i geçtiysek yırttık doğrumu anlamışım :))

Evet aynen oyle canim kafana bile takma baraji gecmek cok kolay bi sene boyunca yatip kitap acmayip sinavda baraji gecen cok insan var mantiginla ilerlesen bile yaparsin 25 net rahat :)

Canım uzaktan egıtım ıcın ygs ye gırmen yeterlı sadece dıye bılıyorum yanlısım varsa duzeltılsın

Bende uzaktan egıtım ıcın gırmstım yabancı dıl cıkışlıgım sadece sozel bolumu yaptım cıktım tercıh yapmam ıcın yetmıstı

Ama bende sıstem degısmeden once gırmıstım sımdı nasıl bılmıyorum ınsallah yıne aynıdır

Canım uzaktan egıtım ıcın ygs ye gırmen yeterlı sadece dıye bılıyorum yanlısım varsa duzeltılsın

Bende uzaktan egıtım ıcın gırmstım yabancı dıl cıkışlıgım sadece sozel bolumu yaptım cıktım tercıh yapmam ıcın yetmıstı

Ama bende sıstem degısmeden once gırmıstım sımdı nasıl bılmıyorum ınsallah yıne aynıdır

Evet bende uzaktan egitim icin ygs yeterli diye biliyorum ama tam da emin degilim :)

Kızlarrrr tşekkür ederimmm yorumlarınız içinn
umarım dediğiniz gibi uzaktan eğitim için ygs yeterlidir yaa çok mutlu olurumm..

Uzaktan egitim icin mart ayindaki sinava girmeniz yeterli.Eger orgun egitim istiyorsaniz haziran ayindaki sinavada girmeniz gerek.Hangi bolumu istyorsunuz.

180 puan almanız gerekir. Bu arada sakın sadece Türkçe falan işaretlemeyin. Herhangi iki dersten 1 net olmadığı zaman puan hesabı yapılmıyor. 40 Türkçe'nin 40'ını da doğru yapsanız bile hesaplanmaz yani mutlaka diğer derslerden de 1 net yapın :)

Ben de bu sene sınava giricem inşallah, en az 32 net yapabilmeniz gerek barajı geçmeniz için. Ayrıca türkçe zor değil ama çok dikkat gerektiriyor çünkü çoğu paragraf,cümle yorumu vs.. yani sırf türkçeye odaklanmayın sosyal de yapabilirsiniz, fen mezunuyuz demişsiniz ygs matematiği mat1dir. Ben bile dil bölümü olduğum halde az çok bir şeyler yapabiliyorum matematikte. Kendisinizi bu kadar kasmayın 32 netin üstüne çıkarsınız bence :)

Son düzenleme:
Back
X