merhaba sırf bu konudan dolayı artık bu sitenin üyesiyim :) acaba hala devam ediyor musun satmaya yoksa geç mi kaldımm?
hoşgeldintabi hangisini istersin :)
canım çizgiüstü fenbilimlerinin orta ve zor seviye soruları olur süper bi kaynakhoşbuldum :)
(YGS) çizgiüstü matematik soru bankası
(YGS-LYS) çizgiüstü geometri soru bankası
(YGS-LYS) fen bilimleri yayınları türkçe soru bankası
(YGS) final matematik çözümlü soru bankası
(YGS-LYS) fdd analitik konu anlatımlı
fen bilimleri analitik geometri konu anlatımlı
bu son ikisi arasında kaldım aslında sen ne önerirsin? ve çizgi üstü nasıl sence seviye olarak? tabii hepsinden önemlisi fiyat ne kadar olur ? :)
canım çizgiüstü fenbilimlerinin orta ve zor seviye soruları olur süper bi kaynakvalla ikiside güzel o yüzden almıştık sen bilirsin kitaplar için kitap başı 5tl+kargo alırım :)
sıfır alacak param olmadığı için böylesi daha iyison olarak hangi yıla ait kitaplar ve kargo ücreti ne kadardır
bide zaten sıfır kitaplar kullanılmamış korkma
tamam o zaman canım hepsini alamam ihtiyacım da yok zaten. son kararım bunlar
(YGS) çizgiüstü matematik soru bankası
(YGS-LYS) çizgiüstü geometri soru bankası
(YGS-LYS) fen bilimleri yayınları türkçe soru bankası
(YGS) final matematik çözümlü soru bankası
(YGS-LYS) fdd analitik konu anlatımlı
peki o zaman e postamı vereyim ordan telefonunu at bana ordan hesap numarasını vereyim sende adresini falan ver canım :13: medcezr@hotmail.com
merhaba fiyatlar nedir?Merhaba arkadaşlar bende lys özet kitabi zirve yayinlarinin sifir kapagi bile acilmamis matematik konu anlatim soru bankasi , geometri konu anlatim soru bankasi ve edebiyat seti var almak isteyene uygun fiyattan veriyorumm.
Caniim bana ozelden yazar misin ya da instagramdan orada konusalimmerhaba fiyatlar nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?