• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YGS matematik için yardımcı olur musunuz ??

ezgi_canan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2012
918
14
68
Diğer
selam kızlar bişey soracaktım bölümüm sözel ygs matemetikte calışacagım.
ama ygs sınavında hangi konular agırlıklı cıkıyor???
hangilerine çalışayım bilemedim
:26::26::26::26:

-Sayılar
-Basamak Kavramı
-Taban Aritmetiği
-Bölme-Bölünebilme
-OBEB-OKEK
-Rasyonel Sayılar
-Sıralama-Basit Eşitsizlikler
-Mutlak Değer
-Üslü İfadeler
-Köklü İfadeler
-Oran-Orantı
-Denklem Çözme
-Problemler
-Mantık
-Kümeler
-Bağıntı-Fonksiyonlar
-İşlem-Modüler Aritmetik
-Premütasyon
-Kombinasyon
-Olasılık

canım bu konular çıkıyor eğer hiç matematiğim yok diyosan sıfırdan anlatan kitaplar var onlardan al başla
hepsini anlamam yapamam diyosan eğer sana önerecğim sayılar bölme bölünebilme rasyonel sayılar üslü sayılar işlem mod
ama sen yinede daha fazlasına çalışmayı hedefle

canım cok tesekkür ederim :16::16:gerçekten hiç matemetiğim yok calışayım ygs için ddm ama agır geldi bende sınavda en cok cıkan konuları çalışıp ögreniyim dedim

en çok sayılar problemlerden çıkıyor canım ama hepsindende çıkıyor bence ağır olmayan bir konu anlatımlı al sen bak bu dediklerime problemler ağır gelir ama mesela sayılar bölme bölünebilme mutlak değer üslü sayılara işlem mod falan bir bak çarpanlara ayırmadanda çıkıyor ama matematik yapabilmek için iyi bir temel gerekiyor sen ahngi bölüm istiyosun

en çok sayılar problemlerden çıkıyor canım ama hepsindende çıkıyor bence ağır olmayan bir konu anlatımlı al sen bak bu dediklerime problemler ağır gelir ama mesela sayılar bölme bölünebilme mutlak değer üslü sayılara işlem mod falan bir bak çarpanlara ayırmadanda çıkıyor ama matematik yapabilmek için iyi bir temel gerekiyor sen ahngi bölüm istiyosun
ben sözel böümüyüm canım ögretmelik istiyorum ygs den daha cok puan almak için ögrenmeye calışacaktım

ben sözel böümüyüm canım ögretmelik istiyorum ygs den daha cok puan almak için ögrenmeye calışacaktım

ee yani rakiplerinden bir adım önde olabilmek için matematik yapman şart çalış yani yapılmıycak bir ders değil sorun ne anlamadım :)

ee yani rakiplerinden bir adım önde olabilmek için matematik yapman şart çalış yani yapılmıycak bir ders değil sorun ne anlamadım :)

ben en son lise 1de görmüştüm5yıl geçmiş üzerinden bana cok zor geliyo karmasık nasıl ögrenecegimi bilemiyorum canım

ben en son lise 1de görmüştüm5yıl geçmiş üzerinden bana cok zor geliyo karmasık nasıl ögrenecegimi bilemiyorum canım

canım antremnlarla matematik kitabı varmış işaretlerden toplama çıkarmadan başlıyomuş birinci kitabi onu alıp çalışsan yararı olur ama tabi her şeyden önce istek olack öğrenmek istersen öğrenirsin zor falan bahane :) :)

canım antremnlarla matematik kitabı varmış işaretlerden toplama çıkarmadan başlıyomuş birinci kitabi onu alıp çalışsan yararı olur ama tabi her şeyden önce istek olack öğrenmek istersen öğrenirsin zor falan bahane :) :)

ya bende bölüm halinde almayı düşünüyordum tek konu anlatan hangisi daha yararlı olur bilemedim

ya bende bölüm halinde almayı düşünüyordum tek konu anlatan hangisi daha yararlı olur bilemedim

işlem yeteneğin iyi değilse bu dediğim kitabi al diyorum canım iyiyse de birey olabilir körfez olabilir bunlar güzel soru bankası olarakta femn ilk adım kitabını alabirsin

Canım bu kitabin adı tam olarak antremanlarla matematik kitabı mı ?.

Antemanlarla matematik 'in 1. kitabı çok güzel Sözelden hazırlanıyorsan. 2. kitap biraz daha zor ama YGS'ye yönelik. Başka hiçbir kaynağa bakma. Direkt bunu al. İlk kitabı bir ayda bitirirsin.

Back
X