Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ygs ve lys ye hazırlık için yayın önerilerine ihtiyacım var :(
10. sınıf 11. sınıf diye almak da istemiyorum onlar fazla ayrıntı içeriyor A yayınlarının son 46 yıl kitaplarını almayı düşündüm ama bilmiyorum işte yardımcı olursanız çok sevinirim
canım tek başına nasıl yapacaksın.yani çok zor.güzel yayınlar vardır elbette ama tek başına çok zor.ve ticaret lisesilerin eksiğide çok haliyle bu yüzden imkanın varsa eksik oldğun derslerden dershaneye gitmeni öneririm.
canım tek başına nasıl yapacaksın.yani çok zor.güzel yayınlar vardır elbette ama tek başına çok zor.ve ticaret lisesilerin eksiğide çok haliyle bu yüzden imkanın varsa eksik oldğun derslerden dershaneye gitmeni öneririm.
şimdiden çalış tabiki canım ama profesyonel bir yardım almalısın.mesela okuldan sonra bir dershaneye gidebilirsin.yararlı olabilir.diğer türlüde ben yaparım dersen al güzel yayınlardan çalış.
geometri ve matematikten temelin yoksa karakök sıfır diye bir kitap varmış herkes onu öneriyo geometri için güvenderin kolay geometrisi var onuda alabilirsin ben kullandım çok yararı oldu sözeller içinde femden şaşma derim biraz ayrıntıya giriyo evet ama ondan çalışırsan soru kaçırmazsın hangi sınavlara girceksin bilmiyorum ama tmden girceksen lys matematik içinde karekökü öneririm edebiyat için pi analitik önerdi bizim hoca olmadı internetten ders videoları izle erken başlaman çok yararına olacak en azından bişeyler oturur yerine matematik falan yapamazsan sözelleri önceden hallet çok iyi olur kolay gelsin tatlım :) :)
10. sınıf 11. sınıf diye almak da istemiyorum onlar fazla ayrıntı içeriyor A yayınlarının son 46 yıl kitaplarını almayı düşündüm ama bilmiyorum işte yardımcı olursanız çok sevinirim