YGS ve SOYADİ degisikligi ACİLL Kizlar

minikyaramaz

Sabır-Şükür-Dua
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
1.047
36
158
Selam kizlar.

Pazar gunu ygs ye girecegim ancak sinav giris belgesinde soyadim kizlik soyadim....

Kayit olurle yetkili degistirdigini soyledi ancak bugun baktim ki degismemis.

Osym merkezlerini ariyorum cevap veren yok. Ne yapmaliyim kizlar acil yardiminiza ihtiyacim var....

canım fikrim yok ama ben yüksek lisansa başvurmadan önce evlenmiştim başvuru yapmak içinde nüfusdan evlendiğime dair belge almıştım istersen sende bir belge al en azından sınava girmen sorun olmaz sanıyorum

canım fikrim yok ama ben yüksek lisansa başvurmadan önce evlenmiştim başvuru yapmak içinde nüfusdan evlendiğime dair belge almıştım istersen sende bir belge al en azından sınava girmen sorun olmaz sanıyorum

Evlilik cuzdani olur mu? Bu arada nufus cuzdaninin arkasinda kizlik soyadim da yaziyor....

Lutfen yardimci olun ....

canım bende aynı sorunu açık öğretim sınavında yaşamıştım giriş belgem ve evraklarımda kızlık soyadım nüfus cüzdanımda yeni soyadım vardı kontrol eden salon görevlisine izah ettim nüfus cüzdanının arkasında kızlık soyadımı gördü resimlerde aynı kişi olunca bir sorun çıkarmadılar ama ygs de nasıl olur bilemedim şimdi :18: sen birde evlilik cüzdanını götür istersen yanında :34:

Bulunduğun yerde osym bürosu yok mu canım eger yoksa en yakın yerdekine gitmeye çalış genelde ehr üniversitede osym bürosu bulunur

canım bende aynı sorunu açık öğretim sınavında yaşamıştım giriş belgem ve evraklarımda kızlık soyadım nüfus cüzdanımda yeni soyadım vardı kontrol eden salon görevlisine izah ettim nüfus cüzdanının arkasında kızlık soyadımı gördü resimlerde aynı kişi olunca bir sorun çıkarmadılar ama ygs de nasıl olur bilemedim şimdi :18: sen birde evlilik cüzdanını götür istersen yanında :34:

Allah razi olsun ins.bir sorun cikmaz..

canım madem nüfüs cüzdanın arkadısında var kızlık soyadın yüksek ihtimalle sorun yaşamazın ama bence sınıfa biraz erken git ve hemen salon başkanııyla konuş sorun çıkıcağını pek sanamam başarılar sana şimdiden

kız ne dert yapıosn ben kpss sınavına girerken kızlık soyadım vardı evliydim nüfüs cüzdanımın arkasını çevirdim bak bu benm kızlık soyadım değiştiremedim hala dedim girdim sınava

aaaaaa benimde öyleymiş.:52: sen söylemesen bende hiç farketmeyecektim. sorun olmaz herhalde nüfüs cüzdanımızın arkasında kızlık soyismimiz var sonuçta. bence panik yapma....

Kizlar cevap veren ve yardimci olan arkadaslara cok tesekkur ederim.

Bana en yakin 4.Leventteki osym subesine gittim ve nufus cuzdaninin arkasinda kizlik soyadim yazdigi icin bir soru olmayacagini soylediler.

Hepinizden Allah razi olsun.

Back
X