• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davranış Bozuklukları yiğenim dudağını çekiştiriyor :(( istanbul da pedagog önerisi olan?

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

crn_srky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2012
194
135
53
merhaba anneler ,

yiğenim dudağını çekiştiryor yara yapmaya başladı üstelik uykusunda bile yapıyor elini çektiğimizde ağlama krizine giriyor çaresiz kaldık pedagog araştırıyoruz yardımcı olabilecek olan var mı ??? veya deneyim yaşayan bu konuda....

Geçmiş olaun yeğeniniz kaç yaşında ve durumunun pedegogluk olduğuna nasıl karar verdiniz benim oğlumda kulağıyla oynamadan uyumuyor doktorumuz belli dönemlerde olur zamanla unutur dedi yavaş yavaşta unutmaya başladı belki sizdekide öyle bişeydir.

Geçmiş olaun yeğeniniz kaç yaşında ve durumunun pedegogluk olduğuna nasıl karar verdiniz benim oğlumda kulağıyla oynamadan uyumuyor doktorumuz belli dönemlerde olur zamanla unutur dedi yavaş yavaşta unutmaya başladı belki sizdekide öyle bişeydir.
Dudağı artık soyuluyor yara oldu üstelik her yolu denedik umursamadık veya uyardık olmadı .netten araştırınca kaygı bozuklukğu neden olabiliyormuş falan deniliyor .üstelik uyku sırasında yapmaya başladı elini çekince uyanıp ağlıyor çaresiz kalınca annesi uzmana danışalm dedik .bizde belki yanlış davranş varsa farkına varırız dedik .

Benim oğlumda 2,5 yaşında ama olayı hiç sizin gibi değerlendirmedim doktorda sıkıntı olmaz diyince açıkçası üstüne düşmedim ve zamanla azaldığını farkettim benim yeğenimde ablamın dudağıyla oynamadan uyumazdı ablamın dudağını yara yaparsı ama o da zmanla unuttu bilemedim şimdi ben bana normal gibi geldi ama yinede siz bilirsiniz..

Back
X