yiğenim için bakabilr misinz?

Dersolsun

Baslngc:60.4 Gncl:55 Hedef:55
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
3.349
3.044
448
Selamünaleyküm kızlar;
Bir sorum olcaktı bilgisi olan yazarsa sevinirim. Benim hasta bir yiğenim var ve hangi şehirde nerede olduğunu bilmediğimiz Nurşani Hazretleri ve kavaklı Kyü diye bir duyum aldık.Oraya götürmek istiyoruz doktor tedavisine devam ediyoruz tabi ki.. Bu konu hkkında bilgisi olan varsa yazabilir mi?şimdiden teşekür ederim..ALLAH(C.C)'a emanet olun..

Geçmiş olsun. Hastalığı ne? Neden bilmediğiniz, tanımadığnız birinin yanına götüreceksiniz ki?

Geçmiş olsun. Hastalığı ne? Neden bilmediğiniz, tanımadığnız birinin yanına götüreceksiniz ki?
teşekür ederim.. rahatsızlığı havale geçirdi ve bedensel olarak engelli kaldı .. konuşamıyor yürüyemiyor vs. oturaıyor bile.. bir fayda ALLAH(C.C) tan bir şifa için her yolu deniyoruz..

Yiğenine Allahtan şifa diliyorum, umarım düzelir. Ailesinede sabır diliyorum
Ancak tatlım '' bu nurşani hazretleri ve kavaklı köyü '' dediğin yer nedir ? yani tübe gibi biyermi? internete yazdım ama abuk subuk şeyler çıktı. Biraz daha detaylı bilgi verirsen yardım olmak çok isterim :)

Ben sizin dediğiniz şeylere pek inanmam ama düşüncenize saygım var tabiki. Allah yardımcınız olsun.

Araştırdım ama hiçbir şey bulamadım.
Bana kalırsa daha çok Allah'a dua edin.
Eğer ki bahsettiğiniz yer türbeyse ve oradan manevi olarak yardım isteyecekseniz, hiç aramayın orayı, hiç gitmeyin o kadar yol.
Size yardım edebilecek tek varlık, size çok yakında. Allah dualarınızı duyacaktır.

Yiğenine Allahtan şifa diliyorum, umarım düzelir. Ailesinede sabır diliyorum
Ancak tatlım '' bu nurşani hazretleri ve kavaklı köyü '' dediğin yer nedir ? yani tübe gibi biyermi? internete yazdım ama abuk subuk şeyler çıktı. Biraz daha detaylı bilgi verirsen yardım olmak çok isterim :)

ALLAH(C.C) razı olsun... bende bulamadım belki bir bilen vardır diye araştırmak istedim elimde tek bilgi bu detayını bilsem:( sadece bunu duyduk ve benböyle şeylere inanırım RABBİM(C.C)'in bu kişileri vesile kıldığına inanırım..doktor tedavisine yıllardır devam ediyoruz... bırakmaya niyetimiz yok... ALLAH(C.C) büyük..

Ben sizin dediğiniz şeylere pek inanmam ama düşüncenize saygım var tabiki. Allah yardımcınız olsun.

benböyle şeylere inanırım RABBİM(C.C)'in bu kişileri vesile kıldığına inanırım..doktor tedavisine yıllardır devam ediyoruz... bırakmaya niyetimiz yok... ALLAH(C.C) büyük..sağolun ALLAH(C.C) razı olsun..

Son düzenleme:
Araştırdım ama hiçbir şey bulamadım.
Bana kalırsa daha çok Allah'a dua edin.
Eğer ki bahsettiğiniz yer türbeyse ve oradan manevi olarak yardım isteyecekseniz, hiç aramayın orayı, hiç gitmeyin o kadar yol.
Size yardım edebilecek tek varlık, size çok yakında. Allah dualarınızı duyacaktır.

çok çok haklısın.. RABBİM(C.C)'min bşr sınavı bu.. hayırlısı.. verirse lütfundan vermesse imtihanından..

Allah yardımcınız olsun.
Yiğenin inşallah bir an önce sağlığına kavuşur.

Allah yardımcınız olsun.
Yiğenin inşallah bir an önce sağlığına kavuşur.

ALLAH(C.C)'ım razı olsun.. yiğenim abimin tek çocuğu canımın canı benim canım... ALLAH(C.C)'ım hayırlısını versin sabredip, dua edip ,bugüne şükretmek ve şifaya vesile aramaktan başka ne yapab,ilirz ki...

dünedain canım çok teşekür ederim.. özel mesaj atamadım çünkü mesj sayım yeterli değildi...ALLAH(C.C)'ım razı olsun..

Benim annemlerde kardeşimin rahatsızlığından dolayı türbeye gitmişlerdi . Zemzem suyu falan almışlardı
Tamamen inanç meselesi ama Ben Allah'a yalvarmayı tercih ederim, zaten eğer yiğenin hastaysa o çocuğada eziyet olur onca yol. Zaten yürüyemıyor vede konuşamıyormuş.
Sana bol bol Kuran okumanı ve Allah'a dua etmeni tavsıye edıyorum ( yapıyorsundur zaten )
Eğer birşeyi çok yürekten isteyerek dua edersen, Allah mutlaka birşey yapar. Herkesin bir sınavı var. Allah kimseyi yavrusuyla sınamasın, bu arada yiğeninin iyleşme gibi bir durumu varmı ?

Dedigin yeri bilmiyorum ama yegeninin durumuna cok uzuldugumu soylemek istedim. Benim de 4 yasinda kucucuk bir yegenim var, kuzenimin oglu. Dogustan gorme engelli. O kadar zor ki o kucucuk melekleri oyle gormek. Nasil iciniz aciyordur, seni cok iyi anliyorum. Tum samimiyetimle dua ediyorum, insallah yegenine bir care bulunur, insallah cocuk oyle kalmaz. Ayni duayi kendi yegenim icin de hep soylerim. Allah sifalar versin, yuzunuzu guldursun insallah.

Merhaba, bende doktordan başkasına inanmam rahatsızlıklarda,
ama geçen hafta şirketimizdeki kişiler söylüyordu serviste kulak misafiri oldum köylerinde bir hoca varmış her konuda okuyormuş anlattılar iyi olanları çok şaşırdım. ama benim bildiğim yer KONAKLI köyü Bursa nilüfer e bağlı.

Allah şifa versin inşallah Tez zamanda.

A.S arkadaşım sen yeğenin için bol bol dua et türbe gibi yerlerden medet umma derim tabi bu benim görüşüm herkesin görüşü farklı ben türbe olaylarına fazla inamıyorum senin yapabilecegin Allah'a bol bol dua etmek benimde bütün dualarım yegeninle ve tüm hasta kardeşlerimizle.

Hastanede tedaviye devam edin,acil şifalar diliyorum yiğeninize.
Türbe,hacı,hoca,hazret arama yeri burası olmadığı için konu kapatılmıştır.

Back
X