Yigenim öldürüldü eniştemle kız kardeşim hakkında bakarmısinız rica etsem sizden

Onları tek bırakmayın lütfen. Böyle bir tanıdık vardı karı koca acıya dayanamayıp kendilerine kıydılar ( Allah korusun ). Allah düşmanıma vermesin evlat acısı. Hele böyle bir acı ah ah ah!
O şerefsizi biz hapiste mi besleyeceğiz yani? O da aynı şekilde ölmeden kimseye rahat yüzü olamaz ki!

Ben götürüyorum elimden geldiği kadar inanın şuan bile bacimın evinden yazıyorum onları asla yalnız bırakmıyorum. Karşı taraf hala üste çıkmaya çalışıyor nefsi müdafaa tahrik ne gelirse kullanıyor karaktersizler bunlarda bizim icimizi çok yakıyor . Benim yigenim güzel gözlüm sktir git yazmış diye bunu nefsi müdafaa tahrik her türlüye cektiler davada bı insan bile demek istemiyorum bu kadar alçak olabilir mi
Çok haklılar bacım. Sizi anlayabiliyorum.
Ellerini kollarını sallayarak geziyorlar!

Amin allah razı olsun 9 aydır sonuç alınamadı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanıyor yigenimin s**git demesi üzerine karşı tarafın avukatı nefsi müdafaa istiyor var mı böyle bişey soruyorum size
Böyle de arsız pislik utanmazlar desenize
Allah belalarını versin ne diyeyim

Sağolun teşekkür ederim işin tuhaf tarafı yüzsüz gibi nefsi müdafaadan faydalanmak istiyorlar yigenim sktir git yazdığı için . 9 aydır sonuç alınamadı dava ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanıyor ama sonuç yok bu dahada çok can yakıyor
Böyle nefsi mudafa mi olur yazıya karşılık canını almak bu nasıl bir sistem nasıl dava bu kadar uzun süredir sonuclanmaz inanılır gibi değil. Rabbim büyük inşallah anne babanın içini bir nebze soğutacak karar çıkar

Selamın aleyküm. Kız kardeşimin kızı 9 ay önce Vefat etti 2004 doğumluydu eski sevgilisi tarafından vuruldu öyle normal bişey asla değil resmen kurşun yağdırdı yigenimin üstüne ( yigenim pijamaları ile markete giderken ) ki o kadar güzel bı kızdıkı masmavi gözleri vardı gökyüzü gibi bakmaya kıyamazdık çokta nazlı bı genç kızdı . Tabi bende kötüyüm ama kız kardeşim ve eniştem mahfoldular çocukları olmuyodu zaten zar zor yigenim dünyaya geldi. Eniştem bitti kimseyle konuşmuyor bişey desek cevap bile vermiyor balkonda oturup akşama kadar sigara üstüne sigara yakıyor sürekli rahmetlinin mezarına gidip çikolata falan bırakıyor. Kız kardeşim desem 9 ayda saçlarında siyah saç kalmadı bembeyaz oldu Sabaha kadar evin içinde volta atıyor , yigenimin odasını dagitmadılar. olay günü üstünde olan pijamayi almaya gittik delik deşikti kandan rengi gözükmüyodu ben atmak istedim bacım attırmadı elleriyle yıkayıp yatağının üstüne koydu. Size soruyorum benim napmam lazım
Aman Allahım ben ne okudum 😢 bu nasıl bir acı. Siz şu an bir şey yapmazsınız bırakın insanlar acılarını yaşasınlar değil 9 ay 90 ay da geçse onlar acılarını yaşamadan onlara yardım edemezsiniz. Siz sadece gidip gelmeye devam edin. Çok çok çok üzüldüm

Evladı canice katledilip kaybeden anne babalara büyük sabırlar diliyorum ama sizin yeğeniniz ama diğer ölen gencecik insanlar hangisinin haberini görsem içim yanıyor o anne babaları düşünemiyorum. Hiçbir söz hiçbir doktor fayda etmez daha acıları bu kadar tazeyken özellikle. Yeni nesilin bu kadar kolay insan öldürebiliyor olması çok korkunç ama cezalar o kadar hafif ki caydırıcılık yok inşallah sürüm sürüm sürünür aldığı her nefes zehir olur.

Back
X