- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
Kızlar benim yigenim 1.5 yasında ama ona asırı baglıyım .ailemde öyleler ondan öncesi yokmus gibi...
söyle anlatayım, ilk yigenim cok seviyorum onu hani kalpimi ver deseler veririm. o kadarına seviyorum .allahım öyle bir tatlılık yok cennet kokulu resmen.yurt dısındayım 1 gunsuz fotosuz gecmez gönderirler .ama onuuuuuuu o kadar özledim ki .gözümde tütüyor resmen
Yurtdısına gelmeden önce ben arkasından kosardım .temizligi filan benden sorulurdu
yengeme asla vermezdim sabahın 7 si yngmn evine gider alır gelirdim .
sagolsun yengem de bişi demezdi .yigenim erkek onu kılıktan kılıga sokarım cicişler fuul olurdu .
gecenlerde yurumeye basladı. Paytak paytak yuruyor bir görseniz ....
gülüşü ömre bedel...
kısacası kızlar niye böyleyim niye yigenimmmm o kadar agır basıyor .
söyle örnek vereyim:annemi arym 2 dklık 10 dklık yigenime konusması soyle :gıdene gelene baba tet tet uvaaaaa 10 dk böyle ....
kızınca hmn öpmeye kosuyor dudaklarını uzatıyor...
demek istedigim su ...
Simdi ben bebek istyrm yarn hamile kalırsam .
yigenimin sevgisi azalır mı ilgide mi? Kaybolur.mu?
bu sevgi nefrete mi dönüsür bilmiyorum...
Not: görmemişin yiğini olmus demeyin kızarım
gecen kardesi oldu ama ilk yigenim farklı yaa .
inşallah anlatabilmişimdir...
söyle anlatayım, ilk yigenim cok seviyorum onu hani kalpimi ver deseler veririm. o kadarına seviyorum .allahım öyle bir tatlılık yok cennet kokulu resmen.yurt dısındayım 1 gunsuz fotosuz gecmez gönderirler .ama onuuuuuuu o kadar özledim ki .gözümde tütüyor resmen

Yurtdısına gelmeden önce ben arkasından kosardım .temizligi filan benden sorulurdu

gecenlerde yurumeye basladı. Paytak paytak yuruyor bir görseniz ....
gülüşü ömre bedel...
kısacası kızlar niye böyleyim niye yigenimmmm o kadar agır basıyor .
söyle örnek vereyim:annemi arym 2 dklık 10 dklık yigenime konusması soyle :gıdene gelene baba tet tet uvaaaaa 10 dk böyle ....
kızınca hmn öpmeye kosuyor dudaklarını uzatıyor...
demek istedigim su ...

Simdi ben bebek istyrm yarn hamile kalırsam .
yigenimin sevgisi azalır mı ilgide mi? Kaybolur.mu?
bu sevgi nefrete mi dönüsür bilmiyorum...
Not: görmemişin yiğini olmus demeyin kızarım

inşallah anlatabilmişimdir...