yigenimi cok özledimmmmmm:((

HIC DEGIL YENGEMLE ARKADAS GIBIYIZ YEGENIM HASTA OLSA GECE BUTUN AILE AYAKTA IYILESENE KADAR BASINDAN AYRILMAYIZ .
YENGEMDE BIR YEGEN OLMUS BEN SEVECEM ALACM BAKACM YAPMA DYCKSE YAPMAM BIRAKIRIM .
AMA HIC OYLE DEGIL YMK YEDIRIRKEN BANYO YAPTIRIRKEN BERABERIZ SABIR TASI DEGIL .
MELEK MIS VALLA ....
biraz daha harflerini büyütte tüm forum duysun hey yarabbim

Oncelikle sorunuza cevap vereyim sonra baska birsey soylemek istiyorum. Nefret etmezsiniz ama kendi cocugunuza sevginiz ve ilginiz haliyle daha az olacagi için bu kadar cok ozlemezsiniz belki.
Soylemek istedigim seye gelirsek bir halanin hem de uzaktaki yegenini bu kadar sevmesini cok takdir ettim. Yegeniniz cok sansli. Benim halalarim ben yurutecimden duserken bana bakip "cocugu dusuyor" deyip almayan insanlarmis. Annem mutfaktan duyup kosmus onlar cekirdek citliyormus. Bu sadece 1 ornek. Şimdi iyiyiz ama yine de düşünüyorum insan 1 bebegi sevmez mi? Düşerken görse içgüdüsel olarak bile kosmaz mi ya?

Hı iyi gunler size..
sana yazdıklarına binaen sorular soran üyelere takındığın tavrı yengene de yapıyorsan (ki daha önce yorum yazmıştım sabahın köründe evime girip çocuğu alan adama kıl olurum hatta ben ağız burun dalarım kimseeeeeler kusura bakmasın gibisinden)ben o yenge olsam sana neler yapardım..şimdi sen bu cümleyi kötü algılayacaksın biliyorum ama öyle değil..
işin aslı sen yat kalk senin türlü türlü hareketlerine sesini çıkarmayan yengeyi Allah size nasip ettiği için şükür namazları kıl olur mu?

sana yazdıklarına binaen sorular soran üyelere takındığın tavrı yengene de yapıyorsan (ki daha önce yorum yazmıştım sabahın köründe evime girip çocuğu alan adama kıl olurum hatta ben ağız burun dalarım kimseeeeeler kusura bakmasın gibisinden)ben o yenge olsam sana neler yapardım..şimdi sen bu cümleyi kötü algılayacaksın biliyorum ama öyle değil..
işin aslı sen yat kalk senin türlü türlü hareketlerine sesini çıkarmayan yengeyi Allah size nasip ettiği için şükür namazları kıl olur mu?
Güldüm sadece emin ol ....
Sizene bundan sizin tasanıza mi düşmüş ..
yengemle aramdakiler allahım iyiki sizin gibi yengelerim yok o yuzden sükür namazı kılarım ....

Güldüm sadece emin ol ....
Sizene bundan sizin tasanıza mi düşmüş ..
yengemle aramdakiler allahım iyiki sizin gibi yengelerim yok o yuzden sükür namazı kılarım ....
haklısınız tasası bana düşmez,düşmemeli hatta Allah bizi kendimiz gibi insanlarla karşılaştırsın inşallah amin.

Oncelikle sorunuza cevap vereyim sonra baska birsey soylemek istiyorum. Nefret etmezsiniz ama kendi cocugunuza sevginiz ve ilginiz haliyle daha az olacagi için bu kadar cok ozlemezsiniz belki.
Soylemek istedigim seye gelirsek bir halanin hem de uzaktaki yegenini bu kadar sevmesini cok takdir ettim. Yegeniniz cok sansli. Benim halalarim ben yurutecimden duserken bana bakip "cocugu dusuyor" deyip almayan insanlarmis. Annem mutfaktan duyup kosmus onlar cekirdek citliyormus. Bu sadece 1 ornek. Şimdi iyiyiz ama yine de düşünüyorum insan 1 bebegi sevmez mi? Düşerken görse içgüdüsel olarak bile kosmaz mi ya?
Cok saol canım simdi hala canını alacam desin veririm o kadar... cok seviyorum onu bilmiyorum allahtan gelen bişey ...
Esmle , benim telimde en az 20 tane fotomuz 200 tane yigenimin fotosu ...
allahım bize yokluklarıyla sınamasın rabbim insallah...

haklısınız tasası bana düşmez,düşmemeli hatta Allah bizi kendimiz gibi insanlarla karşılaştırsın inşallah amin.
Aynn .
Ben sizi tanimiyorum siz bni tanimiyorsunuz boyle yengem hakkında konusmanız haddinize degil ben yigenimin sevgisinden bahsettim sizlerse yengemden benim yengem dogum yaparken ayrılmdm gece gunduz ytmdm bn yigenime bkyrm diye dualar ediyor ...
böyle bir görümce görmediginiz icin size ters.
ama ben yengemden yengemde benden mutlu ..
o yuzden kndnze iyi bakın ...

Bende de var aynısı.. O kadar kıymetli oluyolar ki bende düşünmüşümdür aynı soruyu:KK64: Sanırım büyütülcek bir şey yok..

Back
X