- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 21.283
- Puanlar
- 268
- Konu Sahibi Esmerimzxd
Kaç bedensinBelim ince ama göbek ve basen var bende onun için biraz uzun göbeği kapatan elbise baktım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç bedensinBelim ince ama göbek ve basen var bende onun için biraz uzun göbeği kapatan elbise baktım
Hayır kolu rahatsız eder bence kaldıramazsınOynanır ya dekolte bantları var bişey olmaz heralde![]()
Kaç bedensin
Korse giyersin içine gayet normal beden deneyip al bence abartılı da ol beyaz kırmızı giymediğin sürece38,40 arası
Salon tuttular erkek kadın ayrıymış sadece damat ile birlikte giriş yapacaklarmış dj'si gelinin yanında duran nedimeler var kaftanı Elbisesi bide roman kıyafeti var ayrı ayrı. Bol eğlenmeli geçer diye düşünüyorum. Nikah ise nikah sarayında kıyılıp sonrasında eğlenmek için bir yere gideriz demişlerdi umarım giderler de eğlenirim.Kına nasıl bir yerde nasıl bir konseptle olacak?
Güzel bir yerde kalabalık bir kına olacaksa, payetli veya işlemeli olabilir.
Zaten kına dediğimiz bir nevi partidir. O yüzden parti elbisesi gibi giyinmek lazım bence.
Düz olanlar nikah elbisesi, uzun payet olanlarda, otel düğünü elbisesi gibi. Daha parti tarzı bir şey bulabilirsiniz.
Yok beyaz kırmızı bordo giymeyeceğim tabiki :) abartı olunca da abartı olmuş demesinler istiyorum ama sade da kalmak istemiyorumKorse giyersin içine gayet normal beden deneyip al bence abartılı da ol beyaz kırmızı giymediğin sürece![]()
Ne istersen onu giyy önemli olan orda bulunmak ama halası olarak daha ağırbaşlı şeyler giyinmesini tavsiye ederim.tebi Ergen değilseniz.Kızlar yiğenimin kınası bir de nikahı var ben halasıyım. Benim tarzım daha çok taşlı payetli pullu gösterişli şeyler seviyorum sade şeyler de giyerim ama takıyla falan tamamlarım. Kına da giymek için payetli pullu yada saten abiye begendlm yırtmaçlı renkleri gold lacivert siyah tarzı yada A kesim straplez elbise . Fakat abartı olur mu diye düşünüyorum daha mı sade giyinsem bilemedim çok kararsızım bu konuda nikahta daha sade giyeceğim bana fikir verin kızlarım gelinin önüne geçmek istemem ama sade olmak da istemem halası olarak