• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yigenini herkesten cok seviyomus

nazlihilton

Zaten kırılmış bir kızım 👰🏻
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.263
4.806
133
Arkadaslar merhaba
Hemen konuya girmek istiyorum yorumlariniz benim icin cok degerli:KK51:
Erkek arkadasimin 6 7 aylik yigeni var.
Az once konusurken dun onlara geldigini soyledi. Bebegim o benim kendi cocugum gibi bilmemne dedi. Dunyadaki en cok sevdigim tek askim o dedi. Annemede abimede sanada herkese söylüyorum vallahi herkesten cok seviyorum dedi.
Bende güldüm dedimki tabiki cok seversin kimse zaten niye onu daha cok seviyosun gibi bisey mi soyluyo sana dedim hayret bisey dedim güldüm sakayla karisik.
Kimse demiyo cunku kimse kiskanmiyo zaten dedi.

Belli etmedim ama rahatsiz oldum herkesin sevgisi ayridir kardesin annenin yigenin teyzenin.. yanlis mi düşünüyorum yani bu neyin kiyaslamasi üstüne basa basa?Gereksizmi dusunuyorum sizce

Evet gereksiz bi konu uzerinde durmussun.
Yegenim oldugunda dedim ki Allahim bunun uzerine bir sevgi yasayacakmiyim. Simdi hamileyim daha gormedgm sadece hissettgm bebegm benm icin herseyden kiymetli. Bu demek dgil yegenimin sevgisi azaldi hala cok cok seviyorm ama zamanla insann oncelikleri degisir hayatta

Arkadaslar merhaba
Az once konusurken dun onlara geldigini soyledi. Bebegim o benim kendi cocugum gibi bilmemne dedi. Dunyadaki en cok sevdigim tek askim o dedi. Annemede abimede sanada herkese söylüyorum vallahi herkesten cok seviyorum dedi.
Bende güldüm dedimki tabiki cok seversin kimse zaten niye onu daha cok seviyosun gibi bisey mi soyluyo sana dedim hayret bisey dedim güldüm sakayla karisik.

Belli etmedim ama rahatsiz oldum herkesin sevgisi ayridir kardesin annenin yigenin teyzenin.. yanlis mi düşünüyorum yani bu neyin kiyaslamasi üstüne basa basa?Gereksizmi dusunuyorum sizce

Bunu durup dururken söylememiştir besbelli ki baskıcı bir tipsiniz.
Yazdığınızdan da belli zaten küçük çocuğu kıskanıyorsunuz.

Bunu durup dururken söylememiştir besbelli ki baskıcı bir tipsiniz.
Yazdığınızdan da belli zaten küçük çocuğu kıskanıyorsunuz.

Baskıci bir tip olsam zaten konudan konusma tarzindan hoşlanmadığımi soylerdim ona. Tesekkurler yorumunuz icin

yaş kaç bilmiyorum ama keşke

biraz daha büyümen lazım deseydin o anda
Sevdigi yegeniyle yasit bence ;)
Eskiden sorarlardi anneni mi daha cok seviyorsun babani mi diye
Akli mantigi daha o yastan gelismis cocuklar ikisini deeeee derlerdi ;) bunda o kadari da yok sanirsam

Baskıci bir tip olsam zaten konudan konusma tarzindan hoşlanmadığımi soylerdim ona. Tesekkurler yorumunuz icin

Söylemedin ama sevgisini sorguluyosun anne sevgisi ayrı o sevgi ayrı olur diye :)
Yani söylemesi itici belki ama senin de rahatsız olman saçma. 3 yaşında bebek sevilir.
Çocuğu olduğunda da çocuğunu en çok sever o zaman da kıyaslama yapmış mı olur?

Arkadaslar merhaba

Gereksiz alınganlık olmuş bence.
Çocuğum yokken yeğenlerime ölüp bitiyordum.
Şimdi çocuklarım var, eşimden ileriler.

Back
X