• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yigenini herkesten cok seviyomus

Yerini haddini bil der gibi olmus luzumsuz bi uyarı bence. En cok seni sevmeli bence ayrica. Oyle olmasa bile yalan soylemeli. Kucucuk cocugu kiskancak degilsin elbette ama gereksiz yere ustune basmasinin ardinda aşksizlik var bence.

Hangisi daha itici karar veremedim, kucucuk bebeği kıskanman mi, yoksa yeğen yerine israrla 'yigen' yazman mi.

Yeğen olacak. Yeğen yeğen yeğen yeğen yeğen yeğen!!

Hangisi daha itici karar veremedim, kucucuk bebeği kıskanman mi, yoksa yeğen yerine israrla 'yigen' yazman mi.

Yeğen olacak. Yeğen yeğen yeğen yeğen yeğen yeğen!!

En itici olan sizin üslubunuz bence. Biri bisey yazsinda saldırsam diye bekliyosunuz sanirim. Kelime hatasi olabilir evet belki hatali yazmis olabilirim bu şekilde düzeltilmez. Cok dikkatlisiniz ya soru işaretini unutmuşsunuz itici sorularinizdan sonra.

Yeğeni bu elbet sever birde bebek yani yeğeni değil elin bebeği olsa insanın içi bir kıpır kıpır oluyor.

Senin kıskandığını düşündüğü için üzerine basa basa söylemiş ki nitekim ufacık bebeği kıskanmışsın da yani.

Her ikinizinde girdiği diyalog çocukça. Aşmanız gereken çok şey var.

onun üstüne basa basa söylemesi de saçma senin takılman da. yaşlar kaç?

En itici olan sizin üslubunuz bence. Biri bisey yazsinda saldırsam diye bekliyosunuz sanirim. Kelime hatasi olabilir evet belki hatali yazmis olabilirim bu şekilde düzeltilmez. Cok dikkatlisiniz ya soru işaretini unutmuşsunuz itici sorularinizdan sonra.
.

Onlar soru değil. Hey Allah’ım ya, bana noktalama işareti öğretecek.

Arkadaslar merhaba
Hemen konuya girmek istiyorum yorumlariniz benim icin cok degerli:KK51:
Erkek arkadasimin 6 7 aylik yigeni var.
Az once konusurken dun onlara geldigini soyledi. Bebegim o benim kendi cocugum gibi bilmemne dedi. Dunyadaki en cok sevdigim tek askim o dedi. Annemede abimede sanada herkese söylüyorum vallahi herkesten cok seviyorum dedi.
Bende güldüm dedimki tabiki cok seversin kimse zaten niye onu daha cok seviyosun gibi bisey mi soyluyo sana dedim hayret bisey dedim güldüm sakayla karisik.
Kimse demiyo cunku kimse kiskanmiyo zaten dedi.

Belli etmedim ama rahatsiz oldum herkesin sevgisi ayridir kardesin annenin yigenin teyzenin.. yanlis mi düşünüyorum yani bu neyin kiyaslamasi üstüne basa basa?Gereksizmi dusunuyorum sizce

Herkesin bebeği kendine güzel .. göze sokmak saçma :) saçmalamış seninki

Aman Allah esirgesin bu sevgini dikkat ette nazar değmesin der kahkahayı basardım.çocuk bu illaki sevilir hemde çok hele de yeğen ama gereksiz gereksiz sevgilin yanında konuşup gıcık etmeye ne gerek var.ayrıca herkesin sevgisi ayrıdır.amanınnnn ben ölürümmm demek ergence.ayrıca herkesin üstünde bi sevgi varsa onun adı EVLATtır

Kelimelere fazla takilmissiniz gibi geldi bana.. ozellimle kiyaslama yapayim diye soylenmis birsey degil gibi. Ayrica bir bebegi herseyden cok sevmesi ne guzel, ne var ki bunda ? Takilip da icinizde buyutmeyin bunu bence.

Bence yeğenini dünyadaki herkesten daha çok sevmesinde bir sorun yok. Ben de kardeşimi dünyadaki herkesten daha çok seviyorum :))

Fakat bunu dillendirme şekli tuhaf geldi ama bana. Sizi kıskandırma çabaları var mıydı daha önceden de? Eski sevgilim şöyle güzeldi, bilmemne böyle akıllıdır falan gibi.

Bu tür davranış bozukluklarına dikkat etmek lazım, egosu zedelenen erkeklerde çok görülür. Arkasından da genelde büyük bir terkedilme travması çıkar.

Doğru söylemiş, ben bir yanlış göremedim. Yeğen sevgisi apayrı bir şey gerçekten de. Buna neden takıldınız ki? Küçücük bebeği mi kıskandınız?

Back
X