Yiğit Tiftikçioğlu'ndan Burun Estetiği Olup Memnun Kalmayanlar

maggielee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2018
33
6
1
34
Merhaba Arkadaşlar,

bu doktor hakkında çok olumlu yorum var. Ama gerçekten bu kadar iyi mi? Özellikle revizyon ameliyatı konusunda nasıl?

Bilgisi olan, bu doktordan ameliyat olup da memnun kalmayan varsa çok rica ediyorum tecrübenizi paylaşın ki benim gibi revizyon için doktor arayışında olanlara yardımcı olun.

Şimdiden herkese teşekkürler

Meraba doktor bana gün vermedi sıra olduğu için. Sıra sana geldiğinde aricagiz dediler . Tahminen bir doktor günde kaç estetik burun yapıyordur

Meraba doktor bana gün vermedi sıra olduğu için. Sıra sana geldiğinde aricagiz dediler . Tahminen bir doktor günde kaç estetik burun yapıyordur

Merhaba 01Elcin01 ,

çok teşekkürler konuya cevap yazdığın için. Bu bahsettiğin şey yeni mi oldu? Ben de haftaya için randevu aldım, ameliyat kararı verilirse kaç gün sonra olur diye merak ediyordum. Çok yoğun bir doktormuş anladığım kadarıyla.

Lütfen arkadaşlar, Yiğit Bey hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.

Özellikle ameliyat sonrası hocanın tavrı nasıl? Beğenmediğiniz şeyler olduysa ve bunları paylaştığınızda nasıl bir tutum takındı? Bunlar çok önemli gerçekten lütfen yarıdmcı olun:)

Yiğit Bey'den revizyon olup memnun kalan ya da kalmayan arkadaşlar, ne olur çok önemli bir yol gösterin!

Back
X