Yıkıldım çok kötüyüm

bebegem

BEBEĞİMİ VER RABBİM
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
900
6
96
İstanbul
AZ ÖNCE DOKTORUMDAN GELDİM ....BİLİYORSUNUZKİ ADETİM 7 GÜN GEÇMİŞTİ...

VE KAN TESTİM NEGATİFTİ.....BUGÜN DOKTORUM BANA ŞÖYLE DEDİ:

2 aşılama yaptık sonuç negatif...ve bence artık aşılama yapmayalım....artık tüp bebek yapalım dedi...

tabiki ben 3 yıllık evli olmadığımdan rapor çıkartamıyorum.....

ve tüp bebek bana 7 milyara mal olacak.....şuanda elimde o imkan yok....

1.5 yıllık evliyim ve borçlarımız var.....aşılamayı bile zar zoryaptırdık.....

her aşılamada 2 milyar çıktı cebimizden....

inanın elimde o imkan olsa hemen tüp bebek yaptırırım.....doktorumada aynı şeyi söyledim

ve doktor bana bu ay yasmin verdi..doğum kontrol hapı...

yumurtalıkları dinlendirelim dedi....ve önümüzdeki ay yine iğneleri vururuz dinlenen yumurta bakarsın tutar dedi....

ve 3. aşılamayı yapalım dedi... bende pek ümit kalmadı...... ne yapmalıyımmm

canım hakkında hayırlısı olsun, ummadık yerlerden kısmetler versin.. tedavi zor evet, ben de rapor için evliliğin üç yıl olmasını bekliyorum.. sen de kendine biraz zaman tanı ve moralini bozma
sevgiler

canım hakkında hayırlısı olsun, ummadık yerlerden kısmetler versin.. tedavi zor evet, ben de rapor için evliliğin üç yıl olmasını bekliyorum.. sen de kendine biraz zaman tanı ve moralini bozma
sevgiler

tam 1.5 yıl beklemek zorundamıyım .....

başka yolu olmalı...

ben 1.5 yıl boyunca o parayı biriktirmeye çalışıcam......

yani her ayım yine acı hüsran geçicek...

eşimede laf söylemiyorum söyleyemiyorum sebebi sorun zaten bende o ne yapsın.....

ona belli etmemeye çalışıyorum .......

ama çok kötüyüm.....

bu ay aşılama yaptırıcam.......

hiççççççç umudum yok kalmadı bittii

canım öncelikle geçmiş olsun bitanem benim rabbimden hiç bir zaman ümit kesilmez o yeterki ol desin bende evliliğimin 5. senesinde yaptırdım 5 sene bekledeim hem maddi hem manevi yönden kendimizi hazır hissedince tedavi yaptırdık her işte bir hayır vardır bitanem bakarsın bu süre zarfında kendiliğinden gelir meleğiniz bitanem kalbini ferah tut bitanem benim

canım hakkında hayırlısın ne ıse o olsun bana sorarsan asılamayla vakıt harcama ona verıcegın parayı koseye atarsın bıraz dınlen kafanı bı dınle sorununuz ne bılmıyorum ama acele etme bence ayrıca raporun ben hıc faydasını gormuyorum ben 2 denememıde raporsuz yaptırdım zaten sana verdıgı parayı rapor cıkartırken senden maddı ve manenı olarak cıkartıyor eger sende bı sorun yoksa rahım fılmıne bıle gerek gormuyor doktorlar ben bu denememde 5 mılyar bıle harcamadım ılaclar dahıl hemde arık merkezler eskısı kadar pahalı degıl sen bence bıraz dınlen ve asılamayla vaktnı bosa harcama hakkında hayırlısı ne ıse o olsun

yazdıgını sımdı gordum sorununun sende olması senın sucunms gıbı davranma ondada olabılırdı ve sen anlayısla karsılardın bunu kendını suclama Rabbım herkesı bıseylerle sınar bızıde evlatla sınıyor bence sen moralman cok kotu durumdasın once bol bol dua et ve kendını dınlendır ınşallahhh melegın kendılıgınden gelıcektır

canım öncelikle geçmiş olsun bitanem benim rabbimden hiç bir zaman ümit kesilmez o yeterki ol desin bende evliliğimin 5. senesinde yaptırdım 5 sene bekledeim hem maddi hem manevi yönden kendimizi hazır hissedince tedavi yaptırdık her işte bir hayır vardır bitanem bakarsın bu süre zarfında kendiliğinden gelir meleğiniz bitanem kalbini ferah tut bitanem benim

canım hakkında hayırlısın ne ıse o olsun bana sorarsan asılamayla vakıt harcama ona verıcegın parayı koseye atarsın bıraz dınlen kafanı bı dınle sorununuz ne bılmıyorum ama acele etme bence ayrıca raporun ben hıc faydasını gormuyorum ben 2 denememıde raporsuz yaptırdım zaten sana verdıgı parayı rapor cıkartırken senden maddı ve manenı olarak cıkartıyor eger sende bı sorun yoksa rahım fılmıne bıle gerek gormuyor doktorlar ben bu denememde 5 mılyar bıle harcamadım ılaclar dahıl hemde arık merkezler eskısı kadar pahalı degıl sen bence bıraz dınlen ve asılamayla vaktnı bosa harcama hakkında hayırlısı ne ıse o olsun

yazdıgını sımdı gordum sorununun sende olması senın sucunms gıbı davranma ondada olabılırdı ve sen anlayısla karsılardın bunu kendını suclama Rabbım herkesı bıseylerle sınar bızıde evlatla sınıyor bence sen moralman cok kotu durumdasın once bol bol dua et ve kendını dınlendır ınşallahhh melegın kendılıgınden gelıcektır

çok sağolun....inanın kimseye anlatamadığım şeyleri sizlerle paylaşmak çok güzelsenağlamasenağlama

evet sorun bende yumurtlama problemim var sebeb ne bilmiyorum ama 2 yumurta elde edildiği halde tutmadı bebek...

haliyle doktor tüp bebek dedi....
rapor olsa 3 milyara hallolur dedi ...rapor yok ve 7 milyar diyor....

ve bana doğum kontrol hapı verdi.... bu yumurtalıklarını dinlendirsin baskılasın dedi...

aşılama yaparsak birden yumurtaların büyür belki dedi....

kesin bişey yok tabi yok işte belkilerden yoruldum zaten

kız bende bişe oldu sandım, dünyanın sonu gelmiş gibi bir başlıkla karşılaşınca.Daha çok yeni evlisiniz. Az bi dur:mymeka:

bebegem güzelim daha yeni evliymişsin canım bence acele etme biraz dinlen hemkafan dinlensin hem vucudun inşallah kendiliginden olur ben 11 yıllık evliyim ve bu yıl yaptırdım tüp bebek ve ikincide şükürler olsun rabbimeki tuttu senin inşallah kendiliginden olur daha yeni evli sayılırsın psikoloji çok öneli sen kafana takma olur inşallah canım

morelini bozmaaaaaaaaaaa allaha siginnn ve inan cok kolay olucak o zaman hic belli olmaz belkide hic bir sey yapmadan hamile bile kalabilirsin allah büyükkk

canım bir de raporlu 3 milyar raporsuz 7 milyar demiş ama sadece yumurtlama problemi var ve ekstra bir tahlil yoksa umut vs pek çok yer zaten 4500 paket uyguluyor.. bu kadar sıkma kendini, bir kaç ay zaten dineln sonra plan yap ve para biriktirmye bak.. insan ne kadar yeni evli olsa da bebek isteyince hemen bir ay bile geçmek bilmiyor..
Allah yardımcın olsun canım, ummadığın yerden kısmetler çıksın da yaptır tedavini inşallah

ahhh be cnmm ne 7 milyarı ne diyorsunn sen ben yaptırdım 4.500 milyara maloldu ve şuan 3 haftalık hamileyim
hemde elimde kalan ilaç bile oldu
aşılama 1 kere yaptırdım o da 1.100.00e falan gelmişti
sen doktoruna okadarda güvenme aynı zamanda aşılamanın tutma şansı okadar düşünkkü
doğal yolla yapmakla hemen hemen aynı
bazı doktorlar ticarete dönüştürmüş bu işi artık
doğru insanı bulmakta zor......

ben bu işten anlayan biri değilim ama dr yasmin kullanın demiş ya, hap kullanmayı bıraktıktan sonra çocuk olmasını aylarca hatta senelerce bekleyenler var. bu nasıl çelişki anlayamadım doğrusu. cehaletime verin ama bana mantıklı gelmedi. başka bi dr a da görünüp teyit ettirseniz?

canım daha yeni evlisin ben 4,5yıllık evliyim bende yumurtlama problemi var ilk bebeğimi iki aylık düşürdüm 1.5 yıl oldu buserede üç defa aşılama yapıldı olmadı seni çok iyi anlıyorum bende rtık tüp bebek düşünüyourm ama bu pskolojiyle onunda tutacağından emin değilim artık tamam olmuyo olmuyacak diyorum ben anne olmayacakmıyım belki böyle düşündüğüm için olmuyo napıyım elimde değil hiç aklımdan çıkmıyo çocuk bende senin gibi çok kötü haldeyim tükendim allahım bizlerede ver

canım neden kendini bu kadar harap ediyorsun..daha yeni evliymişsiniz...stresin üzüntünün seni daha iyi edeceğini sanıyorsan yanılıyorsun...hakkında hayırlısı olur inşş...herşeyin başı sağlık..dönem dönem strese ya da beslenmeye bağlı olarak yumurtlama ya da sperm kalitesi değişebiliyor...azcık boşver...kaç yaşındasın canım, değer mi bu üzüntüye...inan ki olana şükretmek en doğrusu...ben de çok üzülüyor ve kendimi harap ediyordum...meğer eşim testis kanseri olmuş, aklım başıma o zaman geldi...herşeyin başı inan ki sağlık....ne eşini ne de kendini üz...sevginiz sizi ayakta tutacaktır...olmayana ağlayıp üzüleceğine, olanla yani eşinle değerli vaktini geçir...inan ki bazı şeyleri oluruna bıraktığında kendi kendine gelecektir...bu dünyanın sonu değil inan ki...yurt dışında en az 5 yıl kendi kendinize deneyin deniyor ne dersin buna..sebebi ne sence...çünkü o alınan ilaçlar direk hormonları etkiliyor...o kadar ilaç aldın yumurtalığını geliştirmek için şimdi de yasmin içeceksin yumurtalıkların çalışmasını durdurmak için...bu doğru mu sence...bu acele ne diye...sen bence önce dr unu sorgula
inş hayırlısıyla bebişine kavuşursun

yasmin kısmını hiç anlamadım? yumurta baskılamak için tüp bebek için veriliyor ama dinlendirmek için verilmesi tuhaf. hem 2 milyara ne aşılaması? çoğu yerde 800-1000 lira arası çıkıyor. senin 2 aşılaman 1 tüp bebek parasına gelmiş. jinemed umut tüp bebek ilaç dahil kampanya yapıyor. alman-amerikan-memorial gibi merkezler dışında coğunlukla pazarlıkla 2500-3000+ilaçlar (yani yine en fazla 3500-4000 e ) tüp bebek yaptırabiliyorsun. hiç anlamadım inan. ilave olarak aşılamada zaten 2 yumurta hedefleniyor 10 tane istenmiyor ki.
bir de dünyanın sonu değil 10-15 sene bekleyenler var burada 1,5 sene sonra denersin. zaman çabuk geçiyor

Son düzenleme:
yasmin kısmını hiç anlamadım? yumurta baskılamak için tüp bebek için veriliyor ama dinlendirmek için verilmesi tuhaf. hem 2 milyara ne aşılaması? çoğu yerde 800-1000 lira arası çıkıyor. senin 2 aşılaman 1 tüp bebek parasına gelmiş. jinemed umut tüp bebek ilaç dahil kampanya yapıyor. alman-amerikan-memorial gibi merkezler dışında coğunlukla pazarlıkla 2500-3000+ilaçlar (yani yine en fazla 3500-4000 e ) tüp bebek yaptırabiliyorsun. hiç anlamadım inan. ilave olarak aşılamada zaten 2 yumurta hedefleniyor 10 tane istenmiyor ki.
bir de dünyanın sonu değil 10-15 sene bekleyenler var burada 1,5 sene sonra denersin. zaman çabuk geçiyor

arkadaş haklı ayrıca senin 2 aşılama parasıyla tüp bebek yapılırdı senin doktorun bi acayip ayrıca yasmin nie kullandırıyor belk hamile kalırsın kullanma bence yumurtalar ne güzel uyarılmış belki aşılama sonrası kendiliğinden tutar
doktorun kurnaz sanırım işini garantiye alıyor hapla .......

bencede aşılamayla vakit kaybetme tüp bebek dene tutma şansı daha yüksekkk...para konusundada 4 milyara da yapılan yerler var...rapora gelince çıkartmaya kalksan araştırma hastanelerinde zaten 3 yıllık evli olursun sonuçları alana kadar diye düşünüyorum...fakat rapor çıkarmak için para harcanıyo diyen arkadaşlar var ben para vermedim yani bana masrafı olmadı rapor çıkarmanınnn....ve öle başlık atmışsın ki dedim heralde daha kötü bişey....aşılama şansın olduğuna göre tüp bebekde şansın çok daha fazlaa...bencede biraz kendini dinlendirr...kafan rahat olsun...hakkında hayırrlısı canım....

hakkında hayırlısı olsun canım pes etme hemen ben 3 senelik evliyim tüplerim tıkalı asılama bile olmuyor tüp bebek dediler banada şimdi bende büyük bir hırsla paramı biriktirmeye basladım isteyınce hersey oluyor moralını yüksek tutmak zorundasın burdakı herkes bebek için ugrasıyor seni cok iyi anlıyoruz biraz dinlenmıs olursun hemde

Back
X