• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıkılmış durumdayım...

ibrahim saraçoğlu nun soğan suyu kürünü araştırın bence. kistlere iyi geldiğini duymuştum. geçmiş olsun arkadaşım.

Merhaba. Moralinizi yüksek tutun diye kendi yaşadıklarımı anlatayım size.
Düğünüme 2 ay kala diyetisyene gitmek için öncelikle tetkiklerimi yaptırayım dedim. O esnada 23 cm'ye 18 cm kistim olduğunu öğrendim. Acilen ameliyat olmam gerektiği için ameliyat oldum ve yumurtalıklarımdan bir tanesi ameliyat neticesinde alındı.

Düşünün bir futbol topu büyüklüğünde ve 3,5 kg ağırlığında bir kistim vardı benim. Evlendikten 2 sene sonra bir kızım oldu. Şimdi Allahım bağışlarsa 3 yaşında bir kızım var. Ayrıca hamileliğim döneminde de yine 5 ile 7 mm arasında değişen kistlerim oluşmuştu ama hamilelik döneminde kendiliğinden kayboldular.

Yani sizin kistlerinizin boyutları küçük. Bu kadar karamsarlığa kapılmayın ve doktorunuzun önerdiği tedavileri aksatmayın lütfen.

Kistin tedavisi var ilacla kuculur bi sekilde.daha 3 ay olmus hemen strese girme.en azindan sebep var ortada.bizim gibi sebep yokken cocuk olmamasi daha kotusu.2 yildir bekliyoruz her ay :(

Konu hakkında bilgim yok fakat umudunuzu tüketmeyin daha yeni evlisiniz, tadını çıkarın. Tedavinin yanında bol moral depolayın kendinize bir de bitkisel yöntemler deneyin bir yandan. Allah acil şifalar versin iinşallah her şey gönlunuzce olur.

hemen umutsuzluğa kapılmayın.hastalığı veren Allah şifasını verende Allah.bol bol dua edin.

hemen umutsuzluğa kapılmayın.hastalığı veren Allah şifasını verende Allah.bol bol dua edin.

Ablamda da vardı kuzum hem de daha fazla sayıda. Nişanlıydı o ara. Dr evlenince korunma çünkü bebeğin olmayabilir demiş. Yani bi mucize olup da hamile kalacağın varsa da bi de korunup da engel olma buna demiş yani. O ara işte tedavi gördü falan. Hatta nişanlısına durumu anlattı bak istersen ayrılalım çünkü benim bebeğimin olmama ihtimali var falan diye. Neyse canım 6 yıllık evli ve 2. Çocuğu oldu geçtiğimiz aylarda:) moralini bozmaaaaa. Doktorunu tekrar göreveğin gün bi gelsin, işin rengi bi belli olsun bakalım. O zaman düşünürsün bunları. Evliliğin en güzel günleri yıkma hemen kendini böyle.

Canım evet adetimin ikinci günü kesin gel dedi doktorum. Ama bu kist bende çoktandır var diye tahmin ediyorum. genç kızkende adet düzensizliği ve sağ tarafımda ağrı olurdu :KK43: inşallah dediğin gibi olur

Bende de vardi cnm sikma canini. Adet duzensizligi desen 3 ay boyunca adet oldugumu bilirim hemde tek gun durmadan. Cogu kadinda oluyo kendi kendine gidiveriyor. Telas yapma bebek calismalarina devam :D

Kist varken hamile kalmak doğru değil. Hormonlar kisti daha çok büyütüyor. Arkadaşım hamile kaldığında 4 cmlik kisti varmış doktor büyümez bişey olmaz korkma demiş. Fakat 6.ayinda kist 25 cm olmuştu bebeği etkilemisti ve almak zorunda kaldılar. Bebek 1 ay yaşadı maalesef. Çok acı çekti arkadaşım. Kist temizlendi sorun yok suan ama bebeğini unutamaz. Evet moral bozdum kusura bakmayın. Fakat önlem almak için kötü örnekleride bilmek gerek

Merhaba bayanlar.. konuya hemen gireyim 3 aylık evliyim. bugün doktora gittim yumurtalıgımda tam 36 mm kist rastalandı hemde iki tane dünyam başıma yıkıldı doktorumun morali bozuldu tedavi edecez dedi adetimin ikinci günü gidecegim tekrar doktora bebegim olmayacakmı dedim şuan bebege engel dedi içim kan aglıyor nasıl geçer bu tedavi süresi ne kadar başına gelen varmı çok kötüyüm Nolur yardım edin:KK61::KK42:haberi aldım alalı iyi değilim işime hayatıma yoğunlaşamıyorum çok etkilendim:KK42:bir daha bebegim olamayacakmı:KK42:Eki Görüntüle 1287960
Kistler, ne kisti?
Neden kist var diye çocuk olması sorunmuş?
3.5cm tedavi için büyük değil mi? Operasyon neden yapılmıyor?
Başka dr gördü mü?

Çikolata kisti sanırım sizin .arksfsşımda ameliyat oldu hamile şuan ilaçla tedavisi olmazmıymış sor hatta bi kaç doktorada görün ameliyat sonuçta biri daha ilaçla iyi olabilir moralini bozma yalnız iyi araştır malum doktorlar hmm bıçak altına atıyorlr .bnm de vardı bekar iken norml fibrik Kist hamile kalmam belki dedim doktor engel değil demişti. Şimdi kaybolmuş sizin farklı tabi

benim kızımdada 4cm lik kist vardı kendisi bekar..bir kaç ay sonra kist kendiliğinden kayboldu..tedavisiz..daha öncede 3 cm likti o da kendiliğinden kayboldu...

benim kızımdada 4cm lik kist vardı kendisi bekar..bir kaç ay sonra kist kendiliğinden kayboldu..tedavisiz..daha öncede 3 cm likti o da kendiliğinden kayboldu...

Allah verecek olduktan sonra ne kist ne başka bişey engel olamaz, hiç çocuğunuz olmaz diyenleri biliyorum iki tane bebekleri oldu hiçbir tedavi gerekmeden rabbim kimseye aratmasın..

Benim bi ara aylarca adetim gelmedi megersem kist olmus sogan kuru yaptim gecti. Sendeki 1 kistten baska insanlarda surucesi olupta hamile kalanlar var durum vahim degil. Benim sorunum olmadigi halde 2 sene bebegim olmadi bu isler sabir isi he deyince olmuyor maalesef

Back
X