Yıl dönümü Hediyesi - Karasızlık

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Arkadaşlar iyi geceler:3:
Benim size bir sorum olacaktı?
Bu ayın 31inde Allah nasip ederse sevgilimle 2nci yılımızı kutlayacağız.
Ama benim aklımda hediye namına en ufak bir fikrim yok:26:
Aslında şöyle ki; sevgilim elimin emeğinden geçen hediyeleri çok sever, 14 şubatta atkı örmüştüm mesela, çok beğenmişti.
O da bana geçen yıl yıl dönümümüzde kendi eliyle hazırladığı tabloyu hediye etmişti, sever böyle şeyleri:16:
Demem o ki; yine bu yıl da aynı şekilde el emeği bir hediye hazırlamak istiyorum ona.
Ahşap bir kutu alsam, onu mu boyasam ki acaba, üstüne de resmimizi yapıştırırım; ikimizin kutusu olsun derim mektuplarla süslerim içini... Mektup yazmayı çok sever. Aklımda bu var şu anlık. Amaaa bir de şu fikrim var;
Hayvanları çok sever kendisi, fanusta bir balık mı alsam ne yapsam diye de düşünmüyor değilim.
Aşkımıza bir canlının ortak olması fikri beni heyecanlandırıyor:17:
Hem bazen ben onu tatlı su balığım diye de seviyorum, böyle güzel bi anı olmuş olur diye düşündüm ama çok kararsızım:44:
Çünkü gömlek, cüzdan, saat vs hediye edilecek bir insan değil.
Annem de; ''çocuk işi tüm bunlar, al kaliteli bi saat güzelce kullansın çocuk diyor'':26: Benim yaşım 22, onunki 24 bu arada.
Çook ama çook kararsız kaldım kısacası...
Yani uzun lafın kısası; kaliteli, kullanışlı bir hediye mi alsam, yoksa manevi değeri yüksek bir hediye mi yapsam?
Ne olur fikir verin, az zamanım kaldı..
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim hanımlar:16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana kalirsa el emeği birşey yapmaniz onu daha da değerli hissettirecektir:16: hediye olarak bi canli almayin ölürse çok uzulursunuz birakin o canli ilerde evlenirseniz gerçekten askiniza ortak olucak bi bebek olsun :12: hakkinizda hayirlisiysa beraber nice yillara inşallah :16:

Bana kalirsa el emeği birşey yapmaniz onu daha da değerli hissettirecektir:16: hediye olarak bi canli almayin ölürse çok uzulursunuz birakin o canli ilerde evlenirseniz gerçekten askiniza ortak olucak bi bebek olsun :12: hakkinizda hayirlisiysa beraber nice yillara inşallah :16:

Güzel yorumunuza teşekkür ederim, amin:34:
Benim de aklımda böyle bir korku vardı zaten, dillendirmenize sevindim bir de balıklar erken ölen canlılar sonra çok üzülürüz:50:
El emeği derken bir de; ne gibi şeyler önerirsiniz?
Hediye seçiminde kararsız kalmak ne zormuş; hele hele böyle özel bir gün için...:31:

Benim de aklımda böyle bir korku vardı zaten, dillendirmenize sevindim bir de balıklar erken ölen canlılar sonra çok üzülürüz:50:
Hediye seçiminde kararsız kalmak ne zormuş; hele hele böyle özel bir gün için...:31:

bizim de eşimle tanışma yıldönümüz 31 mart. Sizle aynı tarih ve daha ilk yılımızı kutlayacağız. Ben güzel yemekler ve şık bi masa hazırlayacağım . Hediye almayacağım ama ona "seni seviyorum" dediğimde "neden" diye sorar sürekli beni gıcık etmek için. Ben de kırmızı bi karton alıp kalp şeklinde kesip her kağıda onu sevme nedenlerimden birini yazacağım ve kalp bi kutunun içinde ona vereceğim. Beni m neden sevdiğimde merak ettiğinde içinden bi tane alıp okusun diye :1:

mektup yazmayı seviyor demişsiniz bu A4 boyutunda albüm oluyor ya öyle bir şey alın
her sayfasına mektup yazın biraz yorucu olabilir ama çok sevineceğini düşünüyorum
emekse emek :46:
sadece sağ taraftaki bölüme yapıştırabilirsiniz mektubu o şeffaf muşamba gibi şeyin içine
mektuplar farklı renklerde farklı kalemlerle yazılmış olabilir
kenarlarına kırmızı renkli kağıttan küçük kalpler, ruj izi, kelebek felan ekleyebilirsiniz
ama full dolu olsun resimlik
her sayfada uzun uzun mektup yazacak bir şey bulamayabilir siniz
bir sayfaya şiir yazabilirsiniz mesela ümit yaşar oğuzcanın :52:
bir sayfaya resminizi koyabilirsiniz
bir sayfaya güzel bir anınızı
bir sayfaya ona kızdığınız bir anı
ve ya gelecekte onunla ilgili hayallerinizi
bir diğerine kırıldığınız bir anda ve sonrasında hissettiklerinizi yazabilir siniz
internetten felanda araştırııp bir şeyler bulabilirsiniz
bi yerde okumuştum " belki bir gün senle aynı evin elektrik faturasına - oha lan - deriz"
:27:
yani hem duygulandırın hem güldürün samimi bişe olsun

veya sevgilinizin kişiliğine uygun sade karakalemle süssüz yıllanmış gibi duran bir şey de hazırlayabilirsiniz

Son düzenleme:
şimdiii... öncelikle hayvanların hediye olarak verilmesine ben çok karşıyım.o bir can ve süs metası gibi kullanılması hata gibi geliyor.İkincisi söylediğiniz şeyler güzel ama erkekler genelde böyle şeylere biz kadınlar kadar değer vermiyor.Hani şimdi düşün adam napıcak süslü kutuyu koycak evine orda öyle durcaK.bence al mis gibi bir saat kullansın garip hem soranlara senin aldığından bahseder daha havalı bir durum :52::52: ben mesela hep parfüm alırım hatta artık kendi hiç parfüm almıo bitmesine yakın hemen alıp hediye ediyorum çok mult oluo hahaha:32::32:

bende annenizle aynı fikirdeyim içinde sizin resminizin olduğu bi saat olabilir yada normal şık bir saat
yaptıgınız kutunun içine koyun saati üstünü renkli kağıtlara yazdıgınız notlarla kaplayın

Yani :34: ben fikrinizi beğendim acikcasi hem güzel olur hem de ona özel olup onda kalir gösterişe havaya gerek yok ne aldiginizin onun bilmesi yeterli bence :16:

Erkek arkadaşınız da benim gibi el emeği hediye düşkünüymüş. Bende sevgilime sürekli el emeği hediye yapacağım diye diye el-işi atölyesine döndü ev. Şimdi anlatmak hoş durmaz belki ama doğum gününde bir kar küresi yapıp, içine mermer kuşlar alıp bizim saç rengimiz göz rengimiz falan diye boyayıp kürenin dibine öpüştürüp sabitlemiştim. Belki bu size fikir verebilir. Şimdi de den yanında değilken okuması için masal kitabı çiziyorum ama buna aman diyeyim, hiç bulaşmayın. Kaç gündür resimleri çiz, boya, masal uydur falan derken normal hayat işlevlerini yapamaz oldum. :1:

Balık fikrini eleyebilirsiniz bence, 15 tane balığa 4 sene bakmış ve en sonunda hepsini mezara yollamış birisi olarak söyleyebilirim ki canlı bir hediye fikri çok da cazip değil. Belki yanlışlıkla hastalıklı alırsınız hele, iki gün sonra ölür. Bu sefer iyice moraliniz bozulur. En iyisi biz ev yapımı hediyelerimize devam edelim :52:

bizim de eşimle tanışma yıldönümüz 31 mart. Sizle aynı tarih ve daha ilk yılımızı kutlayacağız. Ben güzel yemekler ve şık bi masa hazırlayacağım . Hediye almayacağım ama ona "seni seviyorum" dediğimde "neden" diye sorar sürekli beni gıcık etmek için. Ben de kırmızı bi karton alıp kalp şeklinde kesip her kağıda onu sevme nedenlerimden birini yazacağım ve kalp bi kutunun içinde ona vereceğim. Beni m neden sevdiğimde merak ettiğinde içinden bi tane alıp okusun diye :1:

sizin yaptığınızı bende geçen ay yapmıştım eşime doğum gününde hatta bir de düz kavanoz alıp süsledim .kalpli kağıtlarıda kavanozun içine attım renkli şekerler çikolatalar alıp onlarıda attım. şimdi her sabah bi tanesini alıp okuyor karşılığında bende öpücüğümü alıyorum yolluyorum işe.

Aslında şöyle ki; sevgilim elimin emeğinden geçen hediyeleri çok sever, 14 şubatta atkı örmüştüm mesela, çok beğenmişti.
O da bana geçen yıl yıl dönümümüzde kendi eliyle hazırladığı tabloyu hediye etmişti, sever böyle şeyleri:16:
Demem o ki; yine bu yıl da aynı şekilde el emeği bir hediye hazırlamak istiyorum ona.
Ahşap bir kutu alsam, onu mu boyasam ki acaba, üstüne de resmimizi yapıştırırım; ikimizin kutusu olsun derim mektuplarla süslerim içini... Mektup yazmayı çok sever. Aklımda bu var şu anlık. Amaaa bir de şu fikrim var;
Hayvanları çok sever kendisi, fanusta bir balık mı alsam ne yapsam diye de düşünmüyor değilim.
Hem bazen ben onu tatlı su balığım diye de seviyorum, böyle güzel bi anı olmuş olur diye düşündüm ama çok kararsızım:44:
Annem de; ''çocuk işi tüm bunlar, al kaliteli bi saat güzelce kullansın çocuk diyor'':26: Benim yaşım 22, onunki 24 bu arada.
Yani uzun lafın kısası; kaliteli, kullanışlı bir hediye mi alsam, yoksa manevi değeri yüksek bir hediye mi yapsam?

biz bir tek evlilik yıl dönümüne önem veriririz.
diğerleri benim için önemli değil.
Hele el emeği türünden şeyler bana fazla romantik geliyor. Bir de el örgüsü olup da böyle bazen çok arabesk duruyor, o şekilde eşimin dışarı çıkmasını istemem şahsen. Senin örgün güzel olabilir ama yine de değmiyor bence, kaliteli bir mağazadan alınmış atkı daha güzel bir hediye.
annene katılıyorum bu konuda, saat olabilir ya da ihtiyacı olan bir şey olabilir.
Eşim bana mesela benim kızımın ve onun adının baş harflerinin yazılı olduğu bir kolye yaptırmıştı. Kalıcı ve manevi olarak çok özel benim için.

ben bir çok şey yaptım kuş bile aldım yıldönümü için tercihimi kaliteli bir saatten yana kullandım çok begendi:31:

Öyle mi ne kadar güzel, ömür boyu mutluluklar size de:16:
Biz de normalde diğer günlere pek önem vermeyiz ama yıl dönümü çok özel bizim için..:12:
Sizin sürpriziniz de ne kadar hoş, ne kadar anlamlı...
İşte insan maddi değerde olmuyor böyle konularda, karşındakini sevindirebileceğin en uç noktada sevindirmek istiyorsun...
Allah mesud etsin:16:

şimdiii... öncelikle hayvanların hediye olarak verilmesine ben çok karşıyım.o bir can ve süs metası gibi kullanılması hata gibi geliyor.İkincisi söylediğiniz şeyler güzel ama erkekler genelde böyle şeylere biz kadınlar kadar değer vermiyor.Hani şimdi düşün adam napıcak süslü kutuyu koycak evine orda öyle durcaK.bence al mis gibi bir saat kullansın garip hem soranlara senin aldığından bahseder daha havalı bir durum :52::52: ben mesela hep parfüm alırım hatta artık kendi hiç parfüm almıo bitmesine yakın hemen alıp hediye ediyorum çok mult oluo hahaha:32::32:

Sevgilim benden daha romantiktir, el emeği hediyelere bayılır, ben de onu mutlu etmek istiyorum.. O yaptığım kutuya süs metası olarak değil; elimin emeğinden geçmiş özel bir değer olarak bakacağından eminim:34:
O yüzden bu kadar ince düşünüyorum; yoksa dediğiniz gibi alır saat veririm...
Ama adamın bakış açısı çok farklı.
Yorumunuza teşekkür ederim:34:

mektup yazmayı seviyor demişsiniz bu A4 boyutunda albüm oluyor ya öyle bir şey alın
her sayfasına mektup yazın biraz yorucu olabilir ama çok sevineceğini düşünüyorum
emekse emek :46:
sadece sağ taraftaki bölüme yapıştırabilirsiniz mektubu o şeffaf muşamba gibi şeyin içine
mektuplar farklı renklerde farklı kalemlerle yazılmış olabilir
kenarlarına kırmızı renkli kağıttan küçük kalpler, ruj izi, kelebek felan ekleyebilirsiniz
ama full dolu olsun resimlik
her sayfada uzun uzun mektup yazacak bir şey bulamayabilir siniz
bir sayfaya şiir yazabilirsiniz mesela ümit yaşar oğuzcanın :52:
bir sayfaya resminizi koyabilirsiniz
bir sayfaya güzel bir anınızı
bir sayfaya ona kızdığınız bir anı
ve ya gelecekte onunla ilgili hayallerinizi
bir diğerine kırıldığınız bir anda ve sonrasında hissettiklerinizi yazabilir siniz
internetten felanda araştırııp bir şeyler bulabilirsiniz
bi yerde okumuştum " belki bir gün senle aynı evin elektrik faturasına - oha lan - deriz"
:27:
yani hem duygulandırın hem güldürün samimi bişe olsun

veya sevgilinizin kişiliğine uygun sade karakalemle süssüz yıllanmış gibi duran bir şey de hazırlayabilirsiniz

Bu fikri uygulamıştım canım, teşekkür ederim..:16:
Doğum gününde yapmıştım, ama günlük gibi bir deftere yapmıştım tüm bunları. Birlikte resimlerimizi, henüz arkadaşken sakladığı benim yediğim çikolata ambalajını filan yapıştırmıştım, süslü yazılar yazmıştım çok beğenmişti..
Çok güzel bir fikir gerçekten, aşkı değerli kılıyor:17:

Back
X