- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
Arkadaşlar iyi geceler
Benim size bir sorum olacaktı?
Bu ayın 31inde Allah nasip ederse sevgilimle 2nci yılımızı kutlayacağız.
Ama benim aklımda hediye namına en ufak bir fikrim yok:26:
Aslında şöyle ki; sevgilim elimin emeğinden geçen hediyeleri çok sever, 14 şubatta atkı örmüştüm mesela, çok beğenmişti.
O da bana geçen yıl yıl dönümümüzde kendi eliyle hazırladığı tabloyu hediye etmişti, sever böyle şeyleri
Demem o ki; yine bu yıl da aynı şekilde el emeği bir hediye hazırlamak istiyorum ona.
Ahşap bir kutu alsam, onu mu boyasam ki acaba, üstüne de resmimizi yapıştırırım; ikimizin kutusu olsun derim mektuplarla süslerim içini... Mektup yazmayı çok sever. Aklımda bu var şu anlık. Amaaa bir de şu fikrim var;
Hayvanları çok sever kendisi, fanusta bir balık mı alsam ne yapsam diye de düşünmüyor değilim.
Aşkımıza bir canlının ortak olması fikri beni heyecanlandırıyor
Hem bazen ben onu tatlı su balığım diye de seviyorum, böyle güzel bi anı olmuş olur diye düşündüm ama çok kararsızım:44:
Çünkü gömlek, cüzdan, saat vs hediye edilecek bir insan değil.
Annem de; ''çocuk işi tüm bunlar, al kaliteli bi saat güzelce kullansın çocuk diyor'':26: Benim yaşım 22, onunki 24 bu arada.
Çook ama çook kararsız kaldım kısacası...
Yani uzun lafın kısası; kaliteli, kullanışlı bir hediye mi alsam, yoksa manevi değeri yüksek bir hediye mi yapsam?
Ne olur fikir verin, az zamanım kaldı..
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim hanımlar

Benim size bir sorum olacaktı?
Bu ayın 31inde Allah nasip ederse sevgilimle 2nci yılımızı kutlayacağız.
Ama benim aklımda hediye namına en ufak bir fikrim yok:26:
Aslında şöyle ki; sevgilim elimin emeğinden geçen hediyeleri çok sever, 14 şubatta atkı örmüştüm mesela, çok beğenmişti.
O da bana geçen yıl yıl dönümümüzde kendi eliyle hazırladığı tabloyu hediye etmişti, sever böyle şeyleri

Demem o ki; yine bu yıl da aynı şekilde el emeği bir hediye hazırlamak istiyorum ona.
Ahşap bir kutu alsam, onu mu boyasam ki acaba, üstüne de resmimizi yapıştırırım; ikimizin kutusu olsun derim mektuplarla süslerim içini... Mektup yazmayı çok sever. Aklımda bu var şu anlık. Amaaa bir de şu fikrim var;
Hayvanları çok sever kendisi, fanusta bir balık mı alsam ne yapsam diye de düşünmüyor değilim.
Aşkımıza bir canlının ortak olması fikri beni heyecanlandırıyor

Hem bazen ben onu tatlı su balığım diye de seviyorum, böyle güzel bi anı olmuş olur diye düşündüm ama çok kararsızım:44:
Çünkü gömlek, cüzdan, saat vs hediye edilecek bir insan değil.
Annem de; ''çocuk işi tüm bunlar, al kaliteli bi saat güzelce kullansın çocuk diyor'':26: Benim yaşım 22, onunki 24 bu arada.
Çook ama çook kararsız kaldım kısacası...
Yani uzun lafın kısası; kaliteli, kullanışlı bir hediye mi alsam, yoksa manevi değeri yüksek bir hediye mi yapsam?
Ne olur fikir verin, az zamanım kaldı..
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim hanımlar

Son düzenleyen: Moderatör: