• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yıl dönümü hediyesi ne almalıyım?

cok tesekkur ederım cnm saolasın yardımların ıcınnn :))))
rica ederim bende yaptıracam da o yüzden görünce konunu yazayım dedim :16:
bacım günaydın,bak bir hediye fikri nerelere ulaştı :52: baya müşteri toplandı,kurabiye işine mi gireydin acebe :52:

valla çalışmıyor olsaydım kurslarına giderdim ne kadar keyifli bir iş olduğu belli :9::9:

bende erkek arkadaşıma sürpriz yapmıştım.Bi kutu hazırlamıştım ona süslü içerisine mukavvadan kalpler kesip kendi el yzımla sözler yazmıştım.Çiçekçiden gül yaprakları alıp koymuştum deniz kabuğuna ismimizi yazıp koymuştum birde çift anahtarlık almıştım kız olanını kutuya erkek olanını ben almıştım bizi simgelesin die.Yanına gittiğimde önce normal oturduk daha sora çıkarıp verdim çok beğenmişti.Sorasında dışarı çıktık gezerken onunla aniden ona bi dk bekle dedim arka mağazada bir fotoğrafçı vardı yanına gitmeden büyük bir çerçeve almıştım 1 gün önce çekildiğimiz resimlerden bir tanesini fotoğrafçıya vermiştim.Çıkartıp çerçeveye koymalarını istemiştim.Hemen resmi alıp geldim ve erkek arkadaşıma vermiştim.Çok şaşrıp çok beğenmişti.Bu tarz bişeyler yapabilrsin fikir amaçlı söyledim.

evet bende ole bı kutu dusunuyordum eylul arkadasmızn verdıgı bı sıtede cupcakeler var onlardan sıparıs edıp kalplı notlarla bı kutu hazırlayıp hleetcns arkadasmızn soledıgı yerı kıralamk ıstıorm bu kutuyuda orda verırım bıde kutuya maskot bı tavsan koymak ıstıorm anahtarlık bulabılırsem tavsan cnku bana hep yesıl tavsan der nıckım ordan gelme :D:D yanı sırın olur dıe dusundm ıns bulabılırım onuda bakalm ınsallah aksılık cıkmazda bu planımı gerceklestırebılım eksıksız :))

Back
X