• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıl Dönümü

ufukolik

Sabır...
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2010
334
6
116
kızlaar sevidiceğimle yıldönümümz var yakın zamanda ancak malesef farklı şehirlerdeyiz ama ben ona sürpriz yapmk istiyorum bi kız arkadaşı var aynı zamanda ev arkisinin sevgilisi o kızla konuşup kargo göndericem oda haberi olmadan odasına girp ytağına gndrdğm çiçklerdn kalp yapıp ortasınada gnderdiğim fotolarımızı koyucak ve bde ona tshrtla cüzdan aldım kndi tshrtmle brbr onlrda pakt ypcm yanına koycak kokumu hsstmyi çok istiyo en çok tshrtma sevncek sanırımopuyorumnanaktan birde kurabiye kek falan yapcam kendi ellerimle kızla daha konuşmadım ama kabul eder diye düşünüyorum sizce nasıl ve ek olarak ne yapabilirm. BU hoşuna gidermibilmiyorumkismile

Son düzenleme:
bence güzel ve değişik bi fikir canım olabilir neden olmasın bence hoşuna gidecektir.

ayy canım kesinlikle yapalıısn çok güzel olur ve sewinirde

canım aslında bi çılgınlık yapıp yanına gidebilsen heralde en büyük sürpriz olurdu :))

(mektubu yazdım bile zaten:) Yanına gidicektim ama o gün içinde gidip dönmem gerekiyor ve malesef uçak saatleri çok ters bide ağzını aramıştım biara bana haber vermeden böyle bişey yaparsan çok kötü olur demişti başıma bişey gelceğinden korkuyo sanırım gitmek istediğim zaman o gelip alırmışbilmiyorumkismile

Back
X