Rüya Yorumları Yilan??

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
kizlar ben rüyamda yilan gördüm ama o kadar sefkatliydi ki.. sardi beni sarmaladi ama hic korkmadim ama saskindim..

elimde oyuncak bebek vardi ve onu attirdi elimden..kiskandi, sahiplendi beni yani ben öyle hissetttim..

:18::18:

sizce neye isaret bu rüyam? yada totom acikta mi kaldi nedir

yılan para demek diye biliyorum ben hatta tv de bi adam rüyanızda yılan gördüğüünüzde asla kimseye anlatmayın gelecek olan para gelmez gibilerinden bişeyler söylemişti :) bazılarına görede düşmandır :)

ccanım ruya tabırlerınden pek anlamam ama bence hayırlı bır ruya bu kotu bır sey oldugunu dusunmuyorum.
bana da ruyamda erkek arkadasım mor taslı bır yuzuk armagan edıyordu ne demek acaba:44:

ccanım ruya tabırlerınden pek anlamam ama bence hayırlı bır ruya bu kotu bır sey oldugunu dusunmuyorum.
bana da ruyamda erkek arkadasım mor taslı bır yuzuk armagan edıyordu ne demek acaba:44:

mor huzurun rengidir hürremcim çalkantılı dönemlerin ardından huzura kavuşacaksınız heralde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…