Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kız İstemeyılar önce beni istediklerinde aman allahım
arkadaşlar benimde yakında kız isteme merasimim var ama ben kahve servisi sanırım yapamam ellerim titrer diye korkuyorum,bu işi başkası yapsa olur mu sizce kuzenler falan?
yok be canım bence servisi sen yap. apayrı bişey o. yaşamalısın o heycanı. ömrün boyunca unutamayacağın bişey. ben aşkıma kahveyi verirken ellerim titremişti eyvahedigeldismile kahveyi dökücem diye ödüm kopmuştu :kedi:
ben de anlatayım hikayemi. beni istemeye geldikleri akşam çok gergindim. kimse sohbet etmeyecek herkes sus pus duracak diye. çünkü babam çok fazla sohbet eden bi adam değildir.neyse bunlar geldiler. önce çay ve pasta börek vs servisi yapıldı. bu arada ben hep arada mutfağa gidiyorum geliyorum çay döküyorum fln. kaynım içiyo ben tazeliyorum kaynım içiyo ben tazeliyorum. en son aa mayaiolp yeter ben içtikçe sen getiriosun sen getirdikçe ben içiorum :) dedi. herkes güldü bize. tabi bu arada laf lafı açmış bizimkilerde. bir sohbet bir muhabbet. bi ara mutfağa gittim ben o arada istediler beni.içeri girdim annem bak böyle bölyle diyorlar sen ne düşünüosun dedi. siz ne derseniz o olur anne dedim. annem biz tamam dersek gitcecn mi dedi. e tabi gitcem anne dedim. herkes yarıldı gülmekten. kaynım mayaiolp bak hemen karar verme istersen. ben evlendiğimde 1 ay evimi yadırgadım dedi. ben de yok abi ben yadırgamam dedim. sonra bizimkiler muhabbete kaldıkları yerden devam ettiler. tabi biz bu ara ne birbirimizi tebrik ettik ne büyüklerin elini öptük:) sohbetten fırsat vermediler ki...
ya ama ya isteme günü geldiğinde zangır zangır ellerim titrerse bu kahve işi olmazsa olmaz mı son dk heyecanı olursa kahve servisi falan yapamam ben, bunu yenemem, fobi oldu bende..
Benim sözüm akşam 9 gibi başladı... Tabi ondan öncesi de var.. Ben kıyafetimi 7 semt gezip daha önceden almıştım ( biraz zor beğenirim de :)) tek problemim saç,saçım için uzak bir kuaför seçtim ve başladılar saçımı yapmaya.. Bana kalsa düz fön çektircektim,Anneciğimin de kuaföre gelmesiyle işler değişti tabi, o maşa yapılmasını istedi.. Kuaförüm başladı yapmaya, bitirmeden önce saçlarım sarılıyken makyaja da aldılar.. Bir bitti kendimi tanıyamadım "bu ne çok kötü olmuş " diye başladım ağlamaya rezil oldum anlıyacağınız ,napıyım o gün hem hassas , hem de agresiftim :) Kuaför "o şimdiki görünümü eve gidene kadar o bukleler daha da düşecek daha hoş duracak emin ol " dedi ve o gün sözleneceğimi bile bile bana bi kağıt verdi tabi ben almadım :1shok: neyse eve gelene kadar buklelerim azcık düştü.. Gerçekten aynaya baktığım da çok güzel olduğumun afrkına vardım.. öyle böyle derken dışardan korna sesleriyle hemen balkona koştuk, rahatlamak için arkadaşımı da çağırmıştım zavallı arkadaşımın eve gidip giyinmesine bile izin vermedim kapriyle ve çıplak ayaklarıyla sözümüzde bulundu :) nerde kalmıştım balkona koştuk bunlar kornalarıyla 2 araba gelmişler aslın da 3 araba geldiler ama 3. araba aşkımın arkadaşlarıyla doluydu aşkıma destek için gelmişlerdi.. tabi bizim bütün sokak camlar da :)) geldiler kapıda karşıladık aşkım beni gördüğünde çok şaşırdı çünkü ilk defa saçımı bukle yaptırmıştım,bende onu ilk defa takım elbiseyle gördüm ceket biraz büyük gelmişti ama yine de güzel olmuştu neyse çiçek,çikolta, el öpme faslı derken ımmm derken ayy çok heyecanlanmışım herhal hatırlıyamıyorum..
Açıkcası ben sözümde hiç birşey anlamadım.. Bi o yana bi bu yana koşarken beni vermişler.. kahveleri halamla annem yaptı.. napıyım? kahve yapmayı bilmiyordum buaralar yapıyorum ama bi türlü köpüklüsünü tuttuamadım oyüzden iyi ki yapmamışım kahve taşımasını da beceremem titreye titreye girdim içeri kalabalık oldukalrından bi kaç posta kahve taşıdım :içelim: sonra mutfağa attım kendimi mutfaktakilere olayı anlatırken verildiğimi duydum ve benei içeri çağırdılar söz kesildi çok güzel bi gündü ama ben bişi anlamadım şimdi eltime soruyorum da sen içerde oturmadığın için anlamaman doğal dedi o gün arkadaşım bizde kaldı gece bütün gün sohbet ettik sabahın köründe son kalan pastam vardı nerden estiyse kimse yemeden ben yiyim die erken kalmııştım D
aslında ayrıntıları atladım kızlar zaten çok uzun oldu napıyım kaptırdım kendimi ,ayrıntılarıyla yazsam bitmez herhal neyse benden bu kadarcık..........
Benimkine çok benzer olaylar yaşamışsın :) bende 30 kiişiye kahve yaptım güya (ablam ile abimin eşi yaptı) o kadar kalabalıktı ki sürekli kahve taşıdım. Abim bağırdı mervecim istediler seni bizde verdik kahveleri getirme istersen diye :) ha bide heyecandan ishal oldum zıbınımı kapatmadan çıkmışım pantolonuma sıkışmış ablam uyarmıştı :) kimse görmedi diye umuyorum ama :)alkisalkisalkis