Yılbaşı Akşamı Ne Giysek?

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698

Yeni yıl demek hayattan yenilikler beklemek, bunların gerçekleşmesi için daha çok çalışmak ve dua etmek benim için. Bazen ışıklarla dolu, rengarenk vitrinler bir şeylerin arkasına saklanmak isteriz. Bunların sebebi her zaman sevdiklerimizdir. Onlar için telaşlanır, onlar için heyecanlanırız. Bu yılda beni yalnız bırakmadığınız, her zaman anlatmak istediğim de şuan da olduğu gibi beni dinlediğiniz için teşekkürler. Dilerim bu yıl hepimiz için, ışıltılı bir yıl olur.

Işıltı demişken, yeni yıl gecesi ne giyeceğine karar veremeyenler için bugünkü postu hazırladık. Aslında bu ışıltılı kıyafetleri giymek için, mutlaka bir yerlere gitmenize gerek yok:) Biz yeni yılı tüm aile evde karşılayacağız. Siz de belki kız arkadaşlarınızı eve çağırıp, kızlar partisi vermek isterseniz. Yeni yıl akşamını böyle ışıltılı bir şekilde karşılayabilirsiniz.

Bugünü kendinize ayırın ve ertesi günün tatil olduğunu unutmayın!:) Sevdiklerinizle geçireceğiniz bu günün öncesinde, kendinize de biraz vakit ayırın. Kırmızıdan asla vazgeçmem derseniz eğer, elbisenizin rengi zaten dikkat çekeceği için daha sade modeller seçmenizi önerebilirim.

Her zaman kurtarıcı olan siyah ise, yine yılbaşı akşamı tercih edilmeye değer renklerden bir tanesi! Yılbaşı gecesi, önce ailenizle vakit geçirip gecenin geri kalanını arkadaşlarınıza ayırmak isterseniz bu renk tam sizlik olabilir. Yani tombala:) Yeni yıl hepinize uğur getirsin!

buse terim. com.tr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…