Yılbaşı gecesi için planlarınız neler?

hul_ya_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2010
556
80
98
Antalya
Kızlar benim için zor ama bir o kadar da güzel bir seneydi 2011 şimdi artık onu uğurlama zamanı var mı yılbaşı gecesi için planlarınız?

ben güzel bir sofra hazırlıcam kocamla geçircem vaktimi ve planlar yapıcaz birlikte sorunlarımızı mutlugumuzu oturcaz konuscaz paylaşcaz ve final işte :1:

ben güzel bir sofra hazırlıcam kocamla geçircem vaktimi ve planlar yapıcaz birlikte sorunlarımızı mutlugumuzu oturcaz konuscaz paylaşcaz ve final işte :1:

çok güzelmiş inşallah mutlu bir gece geçirirsiniz hep derler ya nasıl girersen öyle geçer diye :38::87:

eylül ayından beri ailemi görmüyorum nasipse yeni yıla ailemle gireceğim için mutluyum bal tanem yeğnimle geçireceğim standart bir Türk ailesinde ne oluyorsa bizde de o olacaktır ama yeni evli biri olarak eşimle başbaşa evimde olmak isterdim ama şehir dışında olmamız gerekiyor

eylül ayından beri ailemi görmüyorum nasipse yeni yıla ailemle gireceğim için mutluyum bal tanem yeğnimle geçireceğim standart bir Türk ailesinde ne oluyorsa bizde de o olacaktır ama yeni evli biri olarak eşimle başbaşa evimde olmak isterdim ama şehir dışında olmamız gerekiyor

önemli olan sevdiklerimizle birlikte neşeli vakitler geçirmek...
İnşallah eşinle geçireceğin daha güzel yeni yıllar olur

geçen yıl eşim otel ayarlamışştı.o gün gündüz eşim çalıştığı için geç çıktı.11 de gitmiştik.bütün programları geçirmiştik.yemek falan geçmişti.birşey anlamadım yani.eşim geçen gün sordu gidelim mi diye ama bu yıl 31 aralık ta grubu değişmezse çalışıyor, değişirsede evde geçirmeyi tercih ediyorum üst komşumla.

ben hala yapacak bişi bulamadım. erkek arkadasım organizxaysonu bana bıraktı. bak bişeyler seç sonra aralarından birini seceriz dedi ama kızlaR bende hala tık yok :((

hep sevmişimdir yılbaşlarında bir şeyler yapmayı üniversite de hep böyleydi arkadaş grubumuzla kesin bir yerlere giderdik bu senede planlıyoruz bir şeyler ama her yer çoooook pahalı :14::14:

annem ben babam abim yok yok abim dışarı çıkar sonra annemin arkadaşı hep beraber evde kutlarız yemekler kuru yemişler derkenee öyle geçer:49:

Arkadaşlarla ve aşkımla kutlayacaktık güya ama tüm hayallerim suya düştü:14:
Milli piyango sonuçlarını izleyip "tühhh ya bu sene de zengin olmadık" diyip yatip uyicam:31:

çok vasat geçeceği şimdiden belli
ailemin yanına gitmeyi çok isterdim ama 2sinde
finaller var:50:
btnmde saolsun bnmle vakit geçirmek yerine
arkadaşlarıyla plan yapmış sanırım yurt köşelerinde
analiz çalışarak geçireceğim:30::30:

Back
X