Yılbaşı Geldi Ama..

Mata Hari

Evdeki huzur,zenginlik budur..
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2011
7.011
19.525
298
Hanımlar merhabalar. Eşimle cuma akşamından beri konuşmuyoruz zorunlu olmadıkça.

Cuma akşamı yarın cumartesi x yere gidip yemek yiyelim dedim. Aman efendim bir afralar tafralar gelemem gidemem bilmem ne. Kardeşlerim de gelecekti öyle konuşmuştuk. İyi tamam gitmeyiz dedim 15 dk sonra telefonu çaldı hopp arkadaşının yanına gitti gece gece. O günden beri konuşmuyorum.

İki küçük çocuğumuz var evet onlarla dışarı çıkmak yorucu oluyor ama napalım yani hep evde mi oturalım. Kendisi gezerken iyi hep beraber çıktığımızda hep off poff. Bende çocukları aldım annem ve kardeşimle gittim yemeğe.

İşte o günden beri evde tat tuz yok. Üzülüyorum ama geri adım atmayacağım. Sıkıldım artık hep aman huzursuzluk olmasın diye düşünmekten. Yeni yıla böyle küs girmek istemezdim ama barışmayı düşünmüyorum hatasını anlayana kadar. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleme:

Geri adım atma sen o özür dilesin

hem korkma yeni yıla nasıl girersen öyle geçmiyor

Haklısın. Kayınvalide mi çağırmıştım yalnız diye ama onun yanında bile konuşmak zorunda değilim. Kaynanamla sohbet ederim bende.

Ya insan hatalı olduğunda bîr özür dilemez mi sinir oluyorum. Başka zaman da böyle.

Bir kere yine kavga etmiştik çiçek yollamış not olarakta "bir özür değil, sana olan büyük aşka" yazmış. Özür dileyince bir yerleri mi eksiliyor anlamıyorum ki.

özür dilemek erdemlik bana göre... insan daha bi iyi hissediyor kendini. bence...
eşinizin özür dilemeyi farklı acıdan görüyor demekki.
hoş bu kanıda bi cok erkek vardır.

Bence haklısın ..
Sen aynı şekilde geri adım atma ..
Eşin de belki anlar böylelikle hatalarını .

Haklısınız. Kaç gündür evde o yokmuş gibi davranıyorum. Her şeyini yapıyorum ama yüzüne bile bakmıyorum. Kuduruyor hissediyorum. Aklı başına gelene kadar devam

Ay ayni benim koca bugun soyle yapalim boyle yapalim demek yok arkadaslari arasin solugu kapida alir.boyle tipler niye evleniyoki ben anlamiyorum.bunlara evlenmeden once kadinin gonlu nasil hos edilir diye aylarca kurs verilmesi lazim.hatta kampa alinmalari lazim. Konusma birak surunsun otur kaynananla gul konus keyfin yerindeymis gibi ona prim verme hattasini anlasin biraz.benim kocada dahil tomruk bunlar bizde boyle boyle yontuyoruz napalim

İnsan gibi davranayım o utansın dersen anlamıyorlar çünkü. Bak ben haklıyım yine gelip konuştu oluyor.

Evet maalesef alttan alındıklarında kendilerini haklı zannediyorlar bir de üstüne daha fazlasını istiyorlar ..
Dadı programı vardı çocukları ceza ve ödül yöntemi ile yola getiriyordu yaa erkekler de aynen bu dilden anlıyorlar
..

Kesinlikle katılıyorum. Çoğu böyle ama. Evlenmeden önce testten geçmeliler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…