Hanımlar merhabalar. Eşimle cuma akşamından beri konuşmuyoruz zorunlu olmadıkça.
Cuma akşamı yarın cumartesi x yere gidip yemek yiyelim dedim. Aman efendim bir afralar tafralar gelemem gidemem bilmem ne. Kardeşlerim de gelecekti öyle konuşmuştuk. İyi tamam gitmeyiz dedim 15 dk sonra telefonu çaldı hopp arkadaşının yanına gitti gece gece. O günden beri konuşmuyorum.
İki küçük çocuğumuz var evet onlarla dışarı çıkmak yorucu oluyor ama napalım yani hep evde mi oturalım. Kendisi gezerken iyi hep beraber çıktığımızda hep off poff. Daha bir gün hadi gezmeye götüreyim sizi dememiştir. Bende çocukları aldım annem ve kardeşimle gittim yemeğe.
İşte o günden beri evde tat tuz yok. Üzülüyorum ama geri adım atmayacağım. Sıkıldım artık hep aman huzursuzluk olmasın diye düşünmekten. Yeni yıla böyle küs girmek istemezdim ama barışmayı düşünmüyorum hatasını anlayana kadar. Sizce ne yapmalıyım?
Bugünün diğerlerinden daha özel bir durumu yok, konuşmamaya devam edebilirsin, her özel gün öncesi sorun çıkarıp, yarın nasılsa özel gün, barışırız mantığı işlememiş olur hem eşine.
Geri adım atma sen o özür dilesin
hem korkma yeni yıla nasıl girersen öyle geçmiyor
Yok ya öyle bir inancım yok zaten. Ama böyle günlerde bi keyiflenir ya insan. Keyfim yok işte.
özür dilemek erdemlik bana göre... insan daha bi iyi hissediyor kendini. bence...Ya insan hatalı olduğunda bîr özür dilemez mi sinir oluyorum. Başka zaman da böyle.
Bir kere yine kavga etmiştik çiçek yollamış not olarakta "bir özür değil, sana olan büyük aşka" yazmış. Özür dileyince bir yerleri mi eksiliyor anlamıyorum ki.
Hanımlar merhabalar. Eşimle cuma akşamından beri konuşmuyoruz zorunlu olmadıkça.
Cuma akşamı yarın cumartesi x yere gidip yemek yiyelim dedim. Aman efendim bir afralar tafralar gelemem gidemem bilmem ne. Kardeşlerim de gelecekti öyle konuşmuştuk. İyi tamam gitmeyiz dedim 15 dk sonra telefonu çaldı hopp arkadaşının yanına gitti gece gece. O günden beri konuşmuyorum.
İki küçük çocuğumuz var evet onlarla dışarı çıkmak yorucu oluyor ama napalım yani hep evde mi oturalım. Kendisi gezerken iyi hep beraber çıktığımızda hep off poff. Daha bir gün hadi gezmeye götüreyim sizi dememiştir. Bende çocukları aldım annem ve kardeşimle gittim yemeğe.
İşte o günden beri evde tat tuz yok. Üzülüyorum ama geri adım atmayacağım. Sıkıldım artık hep aman huzursuzluk olmasın diye düşünmekten. Yeni yıla böyle küs girmek istemezdim ama barışmayı düşünmüyorum hatasını anlayana kadar. Sizce ne yapmalıyım?
Haklısınız. Kaç gündür evde o yokmuş gibi davranıyorum. Her şeyini yapıyorum ama yüzüne bile bakmıyorum. Kuduruyor hissediyorum. Aklı başına gelene kadar devam
Bazen böyle bir tepki verip tokat gibi çarpmak iyi oluyor şu kocaların yüzüne
İnsan gibi davranayım o utansın dersen anlamıyorlar çünkü. Bak ben haklıyım yine gelip konuştu oluyor.
Kesinlikle katılıyorum. Çoğu böyle ama. Evlenmeden önce testten geçmeliler.Ay ayni benim koca bugun soyle yapalim boyle yapalim demek yok arkadaslari arasin solugu kapida alir.boyle tipler niye evleniyoki ben anlamiyorum.bunlara evlenmeden once kadinin gonlu nasil hos edilir diye aylarca kurs verilmesi lazim.hatta kampa alinmalari lazim. Konusma birak surunsun otur kaynananla gul konus keyfin yerindeymis gibi ona prim verme hattasini anlasin biraz.benim kocada dahil tomruk bunlar bizde boyle boyle yontuyoruz napalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?