Yılbaşı kaosu..

yansimasal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
494
4
118
Amasya
merhaba arkadaşlar..
dün sevgilimle kardeşi yüzünden küçük bir tartışma yaşadık sebebi de kardeşinin biraz saygısız davranışları..
en başından beri çok ısınamadım kardeşine , sevgilimin ona küçük çocuk gibi davranmasına acayip sinir oluyorum 19 yaşında ama kendi karnını bile doyuramıyor her şeyini abisinden bekliyor ve sevgilimde bunu normal karşılıyor bense çok fazla taviz verip şımarttığını düşünüyorum..sizce haksız mıyım?
gelelim esas soruna yarın kardeşinin doğum günü ama sanki yılbaşında onun doğum günüymüş gibi davranıyor ve ben dünden dolayı kardeşine sinirliyim ama doğum gününü de kutlamazsam olaylar büyür gibi geliyor bunu da istemiyorum çünkü sevgilim arada kalsın üzülsün istemiyorum..Aynı zamanda yılbaşını baş başa kutlamak istiyorum ama kardeşi kendi kendine planlar yapıp beraber geçirmek istiyor..
acaba sinirimi bir tarafa atıp bugün akşamüstü bir pasta alıp ona sürpriz mi yapsam gece de yılbaşını sevgilimle yalnız geçirebilirim böylelikle ama bu ters tepip hem doğum gününü kutlar sonrada yılbaşı için birlikte bir yerlere gidersek iyice sinir olurum. ne yapacağımı bilemedim ben akıl verin lütfen..

erkek arkadasınla konusmadnzmı yılbası aksamı napacagınızı

konuşmuştuk daha önce benim sınavlarım olduğu için beraber evde kutlayacaktık ama kardeşi kendi kendine gelin güvey oluyor işte

canım sende ara erkek arkadasını napıyoruz bu aksam de bakalım ne dıyecek kendını sıkıntıya sokma bu kadar

Kardeşi kız mı erkek mi bilmiyorum ama ne olursa olsun kardeşiyle olan bağını sorgulama hakkına sahip değilsiniz bence.

Belki hala küçüktür onun gözünde ve belkide özel bir durumu vardır ve belkide hiçbirşey yoktur sadece sorumluluk duyuyordur.

Yılbaşı kutlamasınada gelince konuşmadan halledemezsiniz.

Özgecim , konuştuk az önce akşama arkadaşlarıyla sürpriz yapacakmış kardeşine bana sende gelirsin dimi dedi yılbaşı hakkında bir şey demed:14:i..

Birsencim

kardeşi erkek , ben onların bağını sorgulamıyorum ama sevgilim sabah 7 de işe gidip akşam 8 de çıkıyor ve çok yoğun tempolu bir işi var buna rağmen kardeşi sadece 4 gün okula gidiyor ve evde sürekli yemeği temizliği her türlü şeyi sevgilim yapıyor bu durumda bana garip geliyor sonuçta beraber yaşıyorlar ama sorumluluğu beraber paylaşmıyorlar, sürekli kardeşiyle eviyle ilgilenmekten beraber vakit geçiremiyoruz benim kızdığım nokta bu..

[QUOTE

Birsencim

kardeşi erkek , ben onların bağını sorgulamıyorum ama sevgilim sabah 7 de işe gidip akşam 8 de çıkıyor ve çok yoğun tempolu bir işi var buna rağmen kardeşi sadece 4 gün okula gidiyor ve evde sürekli yemeği temizliği her türlü şeyi sevgilim yapıyor bu durumda bana garip geliyor sonuçta beraber yaşıyorlar ama sorumluluğu beraber paylaşmıyorlar, sürekli kardeşiyle eviyle ilgilenmekten beraber vakit geçiremiyoruz benim kızdığım nokta bu..[/QUOTE]

demek ki o bu durumdan sikayetci degil,siz is temposundan kardesinin haftalik okul programindan bahsetmisiniz
sizce sevgiliniz bunu görmüyor mu demek ki o sikayet etmiyor..haksizliyim demissiniz ilk mesajinizda evet haksizsiniz..
benim kardesimle olan iliskime bir baskasi karissa sinir olurum..ayni sekilde sizde olursunuz..evet görüsemiyorsaniz onu konusup bir düzene sokmalisiniz ama bunun sorumlusunu
kardesi gibi görürseniz üzülürsünüz... ask,sevgi evet güzel ama kardesinle ilgilenme sanane diyen biride itici gelir..siz kendi ilisiknizi konusun sorunlar varsa ama kardesini katmayin derim ben

anladigim kadariyla erkek arkadasiniz ve kardesi aileden ayri yasiyolar.
bu durumda kardesi kac yasinda olursa olsun erkek arkadasinizin ona kucuk bi cocukmus gibi davranmasi ve ilgilenmesi normal.
bende 21 yasindaki kardesime yeri geliyo cocuk muamelesi yapiyorum bu koruma ic gudusu bence..
ve sonucta ikisi yanliz yasiyolarsa, yilbasi gecesi sevilinizden kardesini evde birakip sizinle eglenmesini beklemeniz hata..
sizin kardesiniz var mi bilmiyorum ama empati yaparsaniz yanlis dusundugunuzu anlarsiniz..

benımde eşimin kardeşi benle aynı yasta ve ben abıme baba gözüyle baktıgım için kardeslık benım ıcın bambaskadır ve eşimde kardesi ile yapar cogu seyı hatta bı yere gıderken onada gel der gelmesınıde isterım eğlenıyoruz hep beraber diye dusunurum. hatta eşim işteyken kardeşi bi yere gıtcekse sende gelirmsn yenge der hatta bırını bi gün acile götürcez bende evde tatıldeydım sıkıldım evde durmakdan sende gel hadi yenge acılırsın dedi mesela sen ne kadar onlara saygı duyarsan cok destegını görürsün bence eşimin kardeşi benımde kardeşim iyiki birbirilerine baglılar et tırnakdan ayrılırmı ayrılamaz o yuzden sıkıntı etmene gerek yok daha evlenecegınız ne malum senın için ona rets ceksın ? meselaa... eşim bana abılerınden vazgec dese suan eşimi boşarım bende bukdr kardeşciyim..

Aileden uzakta yaşayan iki kardeş için küçük olan büyük olanın gözünde daima emanet ve küçük olarak kalacaktır. Bunu sorgulamayı bırakın bence.

konu yılbaşı olayından çıktı zaten o problemi çözdük önce doğum gününü kutlayacaklar sonra birlikte yılbaşını kutlayacağız

arkadaşlar durumu yanlış anlıyorsunuz benimde bir kardeşim var siz beni kardeş düşmanı ilan ettiniz..
ben hiç ilgilenmesin yalnız bıraksın falan demiyorum dikkat ederseniz..
abisi tabi ki ilgilenecek ama şuan durum ilgilenip ilgilenmeme değil
kardeşinin saygısızlık yapması ve dün onun yüzünden kavga etmiş olmamız..
ben sırf kardeşi yalnız kalmasın sevgilim huzursuz olmasın diye kardeşinin bana karşı tüm davranışlarını görmezden geliyorum ama insan bir yerden sonra susamıyor..
sevgilimle bu konu dışında hiçbir problemimiz yok çok şükür..
o da beraber vakit geçirmek istiyor bu duruma üzüldüğünü söylüyor kendince çaba gösteriyor ama kardeşi anlayışsız hiç düşünmüyor bu adam sabahtan akşama kadar çalışıyor gelip evin işini yapıyor bende biraz destek olayım en azından kendi odasını toplasın veya bir bulaşığı da o yıkasın ..
ben sırf sevgilime kıyamadığım için gidip temizliğine yardım ediyorum yemek yapıyorum yada kimi zaman benim evime davet ediyorum..
yani öyle kardeşini bir tarafa at hep benim yanımda ol falan dediğim yok .. sadece biraz anlayış bekliyorum..

konu yılbaşı olayından çıktı zaten o problemi çözdük önce doğum gününü kutlayacaklar sonra birlikte yılbaşını kutlayacağız

arkadaşlar durumu yanlış anlıyorsunuz benimde bir kardeşim var siz beni kardeş düşmanı ilan ettiniz..
ben hiç ilgilenmesin yalnız bıraksın falan demiyorum dikkat ederseniz..
abisi tabi ki ilgilenecek ama şuan durum ilgilenip ilgilenmeme değil
kardeşinin saygısızlık yapması ve dün onun yüzünden kavga etmiş olmamız..
ben sırf kardeşi yalnız kalmasın sevgilim huzursuz olmasın diye kardeşinin bana karşı tüm davranışlarını görmezden geliyorum ama insan bir yerden sonra susamıyor..
sevgilimle bu konu dışında hiçbir problemimiz yok çok şükür..
o da beraber vakit geçirmek istiyor bu duruma üzüldüğünü söylüyor kendince çaba gösteriyor ama kardeşi anlayışsız hiç düşünmüyor bu adam sabahtan akşama kadar çalışıyor gelip evin işini yapıyor bende biraz destek olayım en azından kendi odasını toplasın veya bir bulaşığı da o yıkasın ..
ben sırf sevgilime kıyamadığım için gidip temizliğine yardım ediyorum yemek yapıyorum yada kimi zaman benim evime davet ediyorum..
yani öyle kardeşini bir tarafa at hep benim yanımda ol falan dediğim yok .. sadece biraz anlayış bekliyorum..

Kardeşi size saygısızlık yapıyorsa ve abisi de bu konuda ona haddini bildirmiyorsa bu tabii ki de bir sorun..
Köprüyü ve dengeyi kuracak olan sevgiliniz..Size ayırdığı ya da ayıracağı vakitlere kardeşi engel oluyor mu bilemiyorum..o yüzden bu konuda yorum yapmıyorum..
Ben sizi anlıyorum bu konuda..
Ayrıca 19 yaş küçük bir yaş değil..kazık kadar adam..Ve anladığım kadarıyla abisinin kendisine olan zaafını kullanıyor..

Abi-kardeş ilişkisini irdelemeyin..Çünkü bir noktadan sonra o kadar sinir olursunuz ki, kendinizi bunu yaparken bulursunuz..Bu da sağlıklı bir şey değil..
Eğer kardeşi sizin ilişkinizi daha büyük boyutlarda etkilerse mutlaka müdahale edin ya da ettirin..Güzel güzel konuşmakta fayda var..

merhaba arkadaşlar..
dün sevgilimle kardeşi yüzünden küçük bir tartışma yaşadık sebebi de kardeşinin biraz saygısız davranışları..
en başından beri çok ısınamadım kardeşine , sevgilimin ona küçük çocuk gibi davranmasına acayip sinir oluyorum 19 yaşında ama kendi karnını bile doyuramıyor her şeyini abisinden bekliyor ve sevgilimde bunu normal karşılıyor bense çok fazla taviz verip şımarttığını düşünüyorum..sizce haksız mıyım?
gelelim esas soruna yarın kardeşinin doğum günü ama sanki yılbaşında onun doğum günüymüş gibi davranıyor ve ben dünden dolayı kardeşine sinirliyim ama doğum gününü de kutlamazsam olaylar büyür gibi geliyor bunu da istemiyorum çünkü sevgilim arada kalsın üzülsün istemiyorum..Aynı zamanda yılbaşını baş başa kutlamak istiyorum ama kardeşi kendi kendine planlar yapıp beraber geçirmek istiyor..
acaba sinirimi bir tarafa atıp bugün akşamüstü bir pasta alıp ona sürpriz mi yapsam gece de yılbaşını sevgilimle yalnız geçirebilirim böylelikle ama bu ters tepip hem doğum gününü kutlar sonrada yılbaşı için birlikte bir yerlere gidersek iyice sinir olurum. ne yapacağımı bilemedim ben akıl verin lütfen..
gerçekten iğrenc bir durum. böyle kardeşi ile sevgilisni ayıramayan insanlara sinir oluyorum. sanki asıl sevgilileri kardesleri gibi ona her türlü ilgiyi eksik etmiyorlar. senin ilşkin nasıl bilmiyorum yanlış yönlendirmek de istemem ama ben böyle bir insanla daha fazla uzamadan yol yakınken dönülmesi tarftarıyım. bu kardeşler evlenince de çıkmıyor hayattan.

Kardeşi size saygısızlık yapıyorsa ve abisi de bu konuda ona haddini bildirmiyorsa bu tabii ki de bir sorun..
Köprüyü ve dengeyi kuracak olan sevgiliniz..Size ayırdığı ya da ayıracağı vakitlere kardeşi engel oluyor mu bilemiyorum..o yüzden bu konuda yorum yapmıyorum..
Ben sizi anlıyorum bu konuda..
Ayrıca 19 yaş küçük bir yaş değil..kazık kadar adam..Ve anladığım kadarıyla abisinin kendisine olan zaafını kullanıyor..

Abi-kardeş ilişkisini irdelemeyin..Çünkü bir noktadan sonra o kadar sinir olursunuz ki, kendinizi bunu yaparken bulursunuz..Bu da sağlıklı bir şey değil..
Eğer kardeşi sizin ilişkinizi daha büyük boyutlarda etkilerse mutlaka müdahale edin ya da ettirin..Güzel güzel konuşmakta fayda var..

evet benim söyleyemediğimi anlatmışsınız teşekkür ederim kardeşi tam olarak zaafını kullanıyor , biz görüşeceğimiz zaman sürekli ders çalıştırmasını istiyor..sevgilim bana karşı saygısızlık yaptığında uyarıyor tabiki ama sadece o anlık kalıyor yine aynı hareketlere devam ediyor..şuana kadar ben kardeşiyle direk olarak hiç tartışmadım hep güzelce alttan aldım çok üzüldüysem sevgilime söyledim o konuştu..

gerçekten iğrenc bir durum. böyle kardeşi ile sevgilisni ayıramayan insanlara sinir oluyorum. sanki asıl sevgilileri kardesleri gibi ona her türlü ilgiyi eksik etmiyorlar. senin ilşkin nasıl bilmiyorum yanlış yönlendirmek de istemem ama ben böyle bir insanla daha fazla uzamadan yol yakınken dönülmesi tarftarıyım. bu kardeşler evlenince de çıkmıyor hayattan.

canım ilişkimde bir sorun yok şükür ki uzun ve ciddi bir ilişkimiz var böyle bir sebepten ayrılmamız söz konusu bile olamaz ama işte insanın canını sıkıyor problem oluyor..

evet benim söyleyemediğimi anlatmışsınız teşekkür ederim kardeşi tam olarak zaafını kullanıyor , biz görüşeceğimiz zaman sürekli ders çalıştırmasını istiyor..sevgilim bana karşı saygısızlık yaptığında uyarıyor tabiki ama sadece o anlık kalıyor yine aynı hareketlere devam ediyor..şuana kadar ben kardeşiyle direk olarak hiç tartışmadım hep güzelce alttan aldım çok üzüldüysem sevgilime söyledim o konuştu..

En doğrusunu yapmışsın..Yüz göz olmamakta fayda var..
Sizin vaktinizden de çalıyor demek :)
Bu da bir sorun işte..
Kardeşine hayır demeyi bir şekilde öğrenmesi gerekiyor..
Seni kaybetmek istemiyorsa tabii.

yılbaşı bu ya
doğum günü değil
yılbaşında kardeşe süpriz yapmakta ne saçmalık

senide asmış bu yüzden yada ikinci planda kalmışsın diyim
böyle bi saçmalıkta duymadım
sanki 3 yaşında bebek kardeşi

Back
X