- Konu Sahibi yansimasal
-
konu yılbaşı olayından çıktı zaten o problemi çözdük önce doğum gününü kutlayacaklar sonra birlikte yılbaşını kutlayacağız
arkadaşlar durumu yanlış anlıyorsunuz benimde bir kardeşim var siz beni kardeş düşmanı ilan ettiniz..
ben hiç ilgilenmesin yalnız bıraksın falan demiyorum dikkat ederseniz..
abisi tabi ki ilgilenecek ama şuan durum ilgilenip ilgilenmeme değil
kardeşinin saygısızlık yapması ve dün onun yüzünden kavga etmiş olmamız..
ben sırf kardeşi yalnız kalmasın sevgilim huzursuz olmasın diye kardeşinin bana karşı tüm davranışlarını görmezden geliyorum ama insan bir yerden sonra susamıyor..
sevgilimle bu konu dışında hiçbir problemimiz yok çok şükür..
o da beraber vakit geçirmek istiyor bu duruma üzüldüğünü söylüyor kendince çaba gösteriyor ama kardeşi anlayışsız hiç düşünmüyor bu adam sabahtan akşama kadar çalışıyor gelip evin işini yapıyor bende biraz destek olayım en azından kendi odasını toplasın veya bir bulaşığı da o yıkasın ..
ben sırf sevgilime kıyamadığım için gidip temizliğine yardım ediyorum yemek yapıyorum yada kimi zaman benim evime davet ediyorum..
yani öyle kardeşini bir tarafa at hep benim yanımda ol falan dediğim yok .. sadece biraz anlayış bekliyorum..
gerçekten iğrenc bir durum. böyle kardeşi ile sevgilisni ayıramayan insanlara sinir oluyorum. sanki asıl sevgilileri kardesleri gibi ona her türlü ilgiyi eksik etmiyorlar. senin ilşkin nasıl bilmiyorum yanlış yönlendirmek de istemem ama ben böyle bir insanla daha fazla uzamadan yol yakınken dönülmesi tarftarıyım. bu kardeşler evlenince de çıkmıyor hayattan.merhaba arkadaşlar..
dün sevgilimle kardeşi yüzünden küçük bir tartışma yaşadık sebebi de kardeşinin biraz saygısız davranışları..
en başından beri çok ısınamadım kardeşine , sevgilimin ona küçük çocuk gibi davranmasına acayip sinir oluyorum 19 yaşında ama kendi karnını bile doyuramıyor her şeyini abisinden bekliyor ve sevgilimde bunu normal karşılıyor bense çok fazla taviz verip şımarttığını düşünüyorum..sizce haksız mıyım?
gelelim esas soruna yarın kardeşinin doğum günü ama sanki yılbaşında onun doğum günüymüş gibi davranıyor ve ben dünden dolayı kardeşine sinirliyim ama doğum gününü de kutlamazsam olaylar büyür gibi geliyor bunu da istemiyorum çünkü sevgilim arada kalsın üzülsün istemiyorum..Aynı zamanda yılbaşını baş başa kutlamak istiyorum ama kardeşi kendi kendine planlar yapıp beraber geçirmek istiyor..
acaba sinirimi bir tarafa atıp bugün akşamüstü bir pasta alıp ona sürpriz mi yapsam gece de yılbaşını sevgilimle yalnız geçirebilirim böylelikle ama bu ters tepip hem doğum gününü kutlar sonrada yılbaşı için birlikte bir yerlere gidersek iyice sinir olurum. ne yapacağımı bilemedim ben akıl verin lütfen..
Kardeşi size saygısızlık yapıyorsa ve abisi de bu konuda ona haddini bildirmiyorsa bu tabii ki de bir sorun..
Köprüyü ve dengeyi kuracak olan sevgiliniz..Size ayırdığı ya da ayıracağı vakitlere kardeşi engel oluyor mu bilemiyorum..o yüzden bu konuda yorum yapmıyorum..
Ben sizi anlıyorum bu konuda..
Ayrıca 19 yaş küçük bir yaş değil..kazık kadar adam..Ve anladığım kadarıyla abisinin kendisine olan zaafını kullanıyor..
Abi-kardeş ilişkisini irdelemeyin..Çünkü bir noktadan sonra o kadar sinir olursunuz ki, kendinizi bunu yaparken bulursunuz..Bu da sağlıklı bir şey değil..
Eğer kardeşi sizin ilişkinizi daha büyük boyutlarda etkilerse mutlaka müdahale edin ya da ettirin..Güzel güzel konuşmakta fayda var..
gerçekten iğrenc bir durum. böyle kardeşi ile sevgilisni ayıramayan insanlara sinir oluyorum. sanki asıl sevgilileri kardesleri gibi ona her türlü ilgiyi eksik etmiyorlar. senin ilşkin nasıl bilmiyorum yanlış yönlendirmek de istemem ama ben böyle bir insanla daha fazla uzamadan yol yakınken dönülmesi tarftarıyım. bu kardeşler evlenince de çıkmıyor hayattan.
evet benim söyleyemediğimi anlatmışsınız teşekkür ederim kardeşi tam olarak zaafını kullanıyor , biz görüşeceğimiz zaman sürekli ders çalıştırmasını istiyor..sevgilim bana karşı saygısızlık yaptığında uyarıyor tabiki ama sadece o anlık kalıyor yine aynı hareketlere devam ediyor..şuana kadar ben kardeşiyle direk olarak hiç tartışmadım hep güzelce alttan aldım çok üzüldüysem sevgilime söyledim o konuştu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?