yılbaşına kadar hedef 10 kilo

maya70

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
219
190
18
39
arkadaslar herkese iyigecelerr.. başlıktada yazdığım gibi hedefim 10 kilo vermek..tabi sizin desteginizle
bugün tartildim 72 kiloyum boyumda 1.58.. 6 sene evvel evlendigimde 60 kiloydum cok zayif olmazsamda iyi hissediyordum kendimi.. zaman gecti 12 kilo aldım yorgun ağır biri oldum düşünün 12 kiloyu sırtınıza alsaniz zor taşınır.. bunun yaninda görüntü faktörü var birde alt bedenim üstüme göre zayif kollarim feci durumda kocaman bir gobegim var hamile gibiyim.. xl xxl giymeye başladim m giydiğim günler hayal gibi şimdi. neyse bu hale geldik diye kendimizi buna mahkum edecek degiliz dimi ama cok şükür saglimiz yerinde. gün aşırı yaptıklarımi yazicam ve dayanabilirsem haftada bir kere tartilicam.. bana şans dinleyin kızlar..... bu arada xenical aldim yağı parçalanmadan vücuttan atımını sagliyor günde bir tane ana ögün sonrasi almayi planlıyorum yada hangi ögünüm daha yagliysa.. zararlarida vardir tabiki kimse araştırmadan almasın kötü örnek olmayayim.. bunun dışında eczane satılan pars markasinin bitki cayini aldim karışık form cayi gibi.. bunu maydanoz suyuyla desteklemeyi düşünüyorum.. kahvalti icinde yulaf aldim hem bağırsakları çalıştirsin diye.. ek olarakte gün içinde ictigim sulari alkali haline getiricem.. simdilik planlar bunlar herkese kolay gelsin

yeni hayatimin ilk gününden günaydın biraz geç oldu ama yeni uyandim gece 3 te yatinca böyle oldu. kahvalti öncesi koca bir kupada ödem çayımı yudumluyorum .. umarim kolay bigun olur

Merhaba canim eger hergun yazicaksan olur gelirim ama bir yaz sonrada git olmaz

saat 14.00 itibariyle günün ilk ögünunu yedim. 200 gr köfte izgara ve piyaz 2 bardak ayran.. eşimin yedigi kaymakli tahinli kemalpasayla gözgöze gelsekte hiç yuz vermedim biraz sonra xenicaldan bir tablet icicem...

bu arada fazlasiyla tokum suan.. aç kalarak cok denedim daha cok saldirdim herseferinde bu sefer boyle denicem

Tamam canim hayirli olsun bizim icin
Ben herseyden yiyoru . Ama az 1.5 senedir vermeye calisiyom 76 dan geldim 62 lere

Sabah yogurt kuru yedim 2 lokma cocuklara salcali yumurta.sonra bir muz,cocuklarin biskuvisinden azicik kraker

Hedefim 58 simdilik ama cok gec veriyorum herseyden yedigim icin

Hedefim 58 simdilik ama cok gec veriyorum herseyden yedigim icin
ah bende bi 62 yi görsem daha ne isterim ustelik 2 cocuk dogurmussun maşallah.. yaşında genç tabi ben 30 yasindayim bebegimde yok daha düşün bide hamile olsam nolcam.... gelelim diyetimize madem herseyden yiyosun ki bende yiyorum o yuzden bol sıvı alalim evinde maydonoz varsa kaynat bir limon sık tadida guzel oluyo bence iç hem şifa hemde ödem sökucu.. şişliklerin insin

evet saat 16.30 kendimi tok hissediyorum hala ki ben açlik hissine dayanamayan bir insanim o yüzden bu cok önemli.. eve geldim ufak bi yürüyüş yapmistim iyi geldi

eger gece 21.oo den sonra dayanabilirde uyursam süper gün benim için ama korkuorum illa gece 10 da 11 de biseyler yemek çorba icmek istiyorum mutfakta dönüp dolanıyorum en zor sinavi bu aksam vericem.. bir hafta bu tempoya alisirsamda spora yazılicam

evet saat 16.30 kendimi tok hissediyorum hala ki ben açlik hissine dayanamayan bir insanim o yüzden bu cok önemli.. eve geldim ufak bi yürüyüş yapmistim iyi geldi
Ama daha erken biseyler ye ki gece cok fazla aclik bastirmasin ayrica yogurt kurunu tavsiye ederim ac karina yeniyor ben gece yiyorum hem acligimi bastiriyor hemde yag yakiyor bana iy i geldi gunde uc defa deniyor ama ben iki yada birvdefa yapiyorum

Ama daha erken biseyler ye ki gece cok fazla aclik bastirmasin ayrica yogurt kurunu tavsiye ederim ac karina yeniyor ben gece yiyorum hem acligimi bastiriyor hemde yag yakiyor bana iy i geldi gunde uc defa deniyor ama ben iki yada birvdefa yapiyorum
ne koyucam yogurdun icine limon mu

Yok canim birer cay kasigi zencefil,zerdecal,tarcin ve zeytinyagi ben zerdecal bulamadigim icin isot koyuyorum aciktiysanda bir avuc leblebi ye uzerine bir bardak su ic

saat 18.15.. aklimda yemek tarifleri şunu yapsam bisey olmaz bunu yesem agir gelmez fikirleri.. sanirim krizim başladi dayan dayan dayan... bu gece aç giricem o yatağa

Back
X