• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılbaşında yalnız

5 sene hep yalnız girdim. Eşim aksi gibi görevde olurdu. Çocuğumuz olmadı. Aileden uzak yaşıyorduk. 😞

Bu yıl ikiz bebişlerimle giricem artık yalnız değilim derkeeeeen. Onlar bu saatte uyurlar onu unuttum 🤭 İyi ki uyuyorlar uyumasalar kriz olurdu 🤦🏼

Yani bu yılda yalnızım dostlarım, yalnızım, yalnız 🤷‍♀️

İyi seneler 🎀❄️🎄☃️

Zamanında ben çok yalnız girdim. Çünkü iyi anlıyorum seni.
En yakın zamanda sana layık biriyle her an diz dize olman dileğimle.
Allahım gönlüne göre versin inşallah

Ayy Lalem nice güzel seneleriniz olsun inşallah 😍
Hep birlikte sağlık ve mutlulukla inşallah canım benim

Bende yanlizim. Amaaa çok keyifliyim.
Tam 5 yıl eşim işten eve gelsin diye bekledim önce farklı şehirlerde idik sonra pandemi.
Ayrıca 13 gündür bir ağrı çekiyordum bağırsaklarım iltihaplanmis dün hastahanede yattım 8den sonra saymadim serum tıkanmış elim mahvolmuş ama psikolojik dediler Su an sağ el felç gibi.
Güzel bir film bulun ben öyle yaptım eşim geç gelecek kipirdamaya halim yok narkozdan salak gibiyim ama kahve içemiyorum midem yanıyor.

Tamamen yalnız olmak bahsettiğim
Kendinizin en iyi arkadaşı sizsiniz. Birilerine ihtiyacınız yok bu şemadan çıkmazsanız terkedilme ve yalnız kalma korkusuyla ilişkilerinizde sorunlar yaşarsınız. Tatlı ve tuzlu gibidir bekarlıkla yalnızlık. İkisininde ayrı lezzeti var. Girmeyin o psikolojye şimdi yoktur sonra çok güzel biri çıkar karşınıza belli olmaz bu işler siz anın tadını çıkarın ve keyif almaya bakın.

İnsan yalnız olunca kalan herkes acayip eğleniyormuş gibi geliyor. Ama mesela ben şu anda kızımla yatakta yatıyorum, ikimizde fena hastayız, eşim oturma odasında yalnız. Ben az sonra uyuyacağım o tek. Bir sürü arkadaşım tek. Eskidendi bence yılbaşında eğlenme, şimdi hem pandemi hem ekonomi herkes evde bön bön oturuyor bence 🤣

Back
X