- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.779
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
Yoktur herhalde hiç di mi ben gibi yeniyıla yalnız girenler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olay yerinden bildiriyorum kocam uyuyakaldı tek başıma tv izliyorum.Yoktur herhalde hiç di mi ben gibi yeniyıla yalnız girenler
Zamanında ben çok yalnız girdim. Çok iyi anlıyorum seni.
En yakın zamanda sana layık biriyle her an diz dize olman dileğimle.
Allahım gönlüne göre versin inşallah.
Olay yerinden bildiriyorum kocam uyuyakaldı tek başıma tv izliyorum.
Ayy Lalem nice güzel seneleriniz olsun inşallahZamanında ben çok yalnız girdim. Çok iyi anlıyorum seni.
En yakın zamanda sana layık biriyle her an diz dize olman dileğimle.
Allahım gönlüne göre versin inşallah.
Hep birlikte sağlık ve mutlulukla inşallah canım benimAyy Lalem nice güzel seneleriniz olsun inşallah![]()
Kendinizin en iyi arkadaşı sizsiniz. Birilerine ihtiyacınız yok bu şemadan çıkmazsanız terkedilme ve yalnız kalma korkusuyla ilişkilerinizde sorunlar yaşarsınız. Tatlı ve tuzlu gibidir bekarlıkla yalnızlık. İkisininde ayrı lezzeti var. Girmeyin o psikolojye şimdi yoktur sonra çok güzel biri çıkar karşınıza belli olmaz bu işler siz anın tadını çıkarın ve keyif almaya bakın.Tamamen yalnız olmak bahsettiğim
Şu an değilim ama vaktiyle çok yalniz girmisligim var. Ne sevgilim vardı, ne de ailem yanımdaydı. Yurt odamda yapayalnizdim.
Ama inşallah bu son yalnız yeni yılınız olsun.
ben varımYoktur herhalde hiç di mi ben gibi yeniyıla yalnız girenler
Valla ben su an elbise seriyorum, kocam da uyuyorYoktur herhalde hiç di mi ben gibi yeniyıla yalnız girenler