kızlar sevgilimle 1 saat uzaklıkta mesafelerde oturuyoruz. o avrupa ben anadolu yakasındayım. yarın için de belli bir plan yapamadık. bi yer ayarlayamadık. ikimiz de ailelerimizle yaşıyoruz ama yılbaşını ayrı geçirmek istemiyorum. kendisinin pek umrunda değil önemsemiyor. yılbaşında her yer paralı olur diyor. uzak oturduğumuz için öyle hemen görüşme fırsatımız da yok. napacam bilmiyorum. çok üzülüyorum böyle plansız programsız olmasına.
bence bu kadar büyütmemelisin.
biz erkek arkadaşımla 10dklık mesafede oturuyoruz üstelik ailelerimizle de yaşamıyoruz. planımız da vardı yılbaşı için.
hatta o benden daha hevesliydi. ama annesi hastalandığı için benim ricamla bu haftasonu ailesini görmeye gidicek.
haftasonları çuvala girmedi ya.. takma bu kadar.
kızlar sevgilimle 1 saat uzaklıkta mesafelerde oturuyoruz. o avrupa ben anadolu yakasındayım. yarın için de belli bir plan yapamadık. bi yer ayarlayamadık. ikimiz de ailelerimizle yaşıyoruz ama yılbaşını ayrı geçirmek istemiyorum. kendisinin pek umrunda değil önemsemiyor. yılbaşında her yer paralı olur diyor. uzak oturduğumuz için öyle hemen görüşme fırsatımız da yok. napacam bilmiyorum. çok üzülüyorum böyle plansız programsız olmasına.
ben sevgilim varken hep evde geçirirdim yılbaşını bu sene nişanlıyız anca o zaman dışarı çıkacağız. Dışarda geçirmek istemenizi anlıyorumda sevgiliz heryer paralı olur diyor ona taktım ben. Pintiliğe hiç gelemem bence ayıp etmiş
Canım yılbaşı meselesini büyütme derim.
İnsan sevdiğiyle olmakister tabi ki her an..
Ama önceki konularına da baktım da bir.
Erkek arkadaşın bunu pintiliğinden yapıyor.
aslında cokta buyutulecek bır durum degıl yanı yenı yıla bırlıkte gırmıssın gırmemıssın bu kadar can sıkıcı olmamalı bence onemlı olan gercekten bırlıkte gecırdıgınız her anın guzel ve sevgı dolu olması kendıne cok dert etme bence bende nısanlıyım ve ayrı gırecegız sevgılıykende ayrı gırmıstık hıc dert etmıyorum
aynen ya yılbaşını severdim eskiden bu sene çok problem oldu.
benimki de ailesiyle geçirecek kız kuzenleri falan olucak offf
gerçekten kıskançlık boyutuna döndü artık
içki içip eğlenmelerinden ve beni aramamasından nefret ediorum böle günlerde ((
tatlım senin derdin dışarda geçirmek değil sanırım sadece onunla geçirmek. o da pahalı olur diye dışarda geçirmek istemiyorsa eğer yapabilirseniz şöyle birşey yapın.. mesela senin bi akrabanda kuzenin teyzen vs. yada onun bi akrabasında öyle evde toplanıp hep beraber yeniyılı kutlayabilirsiniz :) hem senin istediğin olmuş olur hem de onun :)
aynı şehirdesiniz sonuçta,
yılbaşında görüşmezsinizde ertesi gün görüşürsünüz :26:
bu kadar üzülme bence..
ben kendi adıma yılbaşını bu kadar özel bi yere koymuyorum, koyulmasınada anlam vermiyorum..
Canım yılbaşı meselesini büyütme derim.
İnsan sevdiğiyle olmakister tabi ki her an..
Ama önceki konularına da baktım da bir.
Erkek arkadaşın bunu pintiliğinden yapıyor.
canım erkek arkdaşım cimri bir insan değil.. evlenmek istediğimiz için para biriktirme aşamasındayız harcamalarımızı çok dikkatli yapıyoruz. ikimiz de öyleyiz o yüzden.
yoksa harcardık tabi ikimiz de çalışıyoruz o konuda sorun yok. sorun ne yapacağımızı bilememek ve başbaşa olamamak.
aynı şehirdesiniz sonuçta,
yılbaşında görüşmezsinizde ertesi gün görüşürsünüz :26:
bu kadar üzülme bence..
ben kendi adıma yılbaşını bu kadar özel bi yere koymuyorum, koyulmasınada anlam vermiyorum..
haklısın benim için de çok problem değil. ben zaten yılbaşı diye bakmıyorum. görüştüğümüz sadece haftasonlarımız var o da yeniyıla denk gelince. heryerde kutlamalar vs. olur ve daha pahalı olur diye düşündük. bir de gece yarsıına kadar sokaklarda olamayız bu soğukta. ikimizin de ailelerle yaşaması problem. ben sadece onla görüşmek istiyorum.
Üzülme ne olucak ertesi gün görüşürsünüz,
aynı şehirdesiniz madem sonraki gün kutlarsınız sizde yılbaşını..
Bizde ayrı giricez yeni yıla,üstelik sizin gibi bir şansımızda yok malesef,sevgilim askerde..
Sende iyi tarafından bak olaya