yılbaşını evimde geçirmek istıyorum ama nasıll? bi akıl lütfen

yarın birgün eşyaları sattım diyede gelir cnm eşin dikkatli ol hazırlan evine geç ben evdeyim die telefon et yoksa arayı buluyum derken orada temelli kalacaksın....
(
ama eşin evin temiz olmasını sürekli toplu olmasını istiyordu yanlış hatrlamıyorsam önceki konunu şimdi vaktim olmadğı için tekrar okumadan yazıyorum yanlışsa kusura bakmayın)

eğer çocuğunun iyi olduğunu hissediyor ve evide çekip çeviririm artık çocukun peşinde daha az koşucam(sonuçta sakatken onun üstüne düşüp evi ihmal etmen normal böyle durumlarda genelde kız kardeş varsa bekar yardıma gelir ama sizde yok galiba) neyse evede kendimede çocuklarımada bakıcam diyorsan eşyalarını topla git evine

eşinizin yerine koyun kendinizi. Yılbaşı dediğiniz nedir sanki çok yediğimiz bir gece sadece. Doğalgaz parası inanılmaz çok kışın. bence onu anlamaya çalışın. biraz dinlenmek istiyor olabilir

canım madem evdede kavga ediyosunuz ozaman neden ısrarcısın

canım benım evımızde kavgada etsek sonunda barısıyoruz ama burda ailesındende destek alıyor erkeklıgı tutuyor ıyıce ezıyor benı haklıysamda haksız cıkıyorum sıkıldım artık bu durumdan

yarın birgün eşyaları sattım diyede gelir cnm eşin dikkatli ol hazırlan evine geç ben evdeyim die telefon et yoksa arayı buluyum derken orada temelli kalacaksın....
(
ama eşin evin temiz olmasını sürekli toplu olmasını istiyordu yanlış hatrlamıyorsam önceki konunu şimdi vaktim olmadğı için tekrar okumadan yazıyorum yanlışsa kusura bakmayın)

eğer çocuğunun iyi olduğunu hissediyor ve evide çekip çeviririm artık çocukun peşinde daha az koşucam(sonuçta sakatken onun üstüne düşüp evi ihmal etmen normal böyle durumlarda genelde kız kardeş varsa bekar yardıma gelir ama sizde yok galiba) neyse evede kendimede çocuklarımada bakıcam diyorsan eşyalarını topla git evine

canım esyalarımı toplayıp gıtsem nasıl gıdeyım öle kafama gore hareket edememkı asagıda bewnım ailem oturuyo babam cok kızar ayrıca esımde cok kızar hem ben koyde oturuyorum nasıl gıtcem ıkı cocukla araba yok bıse yok

canım ev sobalı galiba hem eşinin ailsinde kabahat bence göndersinler sizi evli evine köylü köyüne

kabahat onlarda degıl esımde butun ıplerı kaynanamgıle verdı onlar ne derse o oluyor..bız gıdıyoruz evımıze dıyemıyor gercı esımınde ısıne gelıyor burda kalmak masraf olmuyor nasılsaa

eşinizin yerine koyun kendinizi. Yılbaşı dediğiniz nedir sanki çok yediğimiz bir gece sadece. Doğalgaz parası inanılmaz çok kışın. bence onu anlamaya çalışın. biraz dinlenmek istiyor olabilir

ben zaten kendımı onun yerıne koydum halıne acıdım dayanamayıp kaynanamgıle gelmeyı kabul ettım
ama o benı kendı yerıne koymuyor sıkıldıgımı gormuyor bugun oğlumun alçısıda cıktı artık yuruyebılıyor....15 gundur burdayız artık evımı özledım
yılbasında esımle özel seyler yasamk ıstıyorum onada soyledım ama yok burda da yaparız dıyor bende olmaz tadına varamayız dıyorum
ayrıca yılbası benım ıcın cokta önemlı bıse degıl bunu bahane edıyorum bırazda esıme karsı eve gıtmek ıcın

İşte başıma gelecekleri biliyorum diyerek pes ediyorsunuz..Belki şuana kadar yaptığınız taktikler yanlıştı.Belki farklı davransanız eşiniz uyacaktır size.

Ya uzaktan belki konuşmak kolay ama dedimya ben birşeyleri değiştirmek İSTESEYDİM ;

Gidip otelde yer ayırırdım, oraya giderdim, ortamı hazırlardım.Eşime mesaj atardım bir lokantada buluşurdum, yemek yerdim, elini tutup otele görürdüm.

Kızsa bile güzel bir jakuzi keyfinden sonra sakinleşecektir. :)

Ya ne bileyim işte teklif etmeyin, emrivaki yapın.Baktınız sonu kötü oldu, kızdı v.s ki huzurlu ve farklı bir gün-gece geçirse üyle davranmaz; sizde üste çıkarsınız.

Duygusala bağlarsınız ; ben neler neler yaptım uğraştım sen ne yapıyorsun şeklinde. :)

Durmayın.Şuana kadar davrandıklarınızın tam tersiyle davranın..

Talep etmeyin, ettirtin. İstemeyin, eşinize tatlı emrivaki yapın.

canım benim,iyi güzel hoş diyorsun ama bu dediklerini yapabilecek insan kaç tanedir türkiye de.herşeyden önce maddiyat gelir,arkasından yaşadığımız insanların anlayışı gelir.hangi parayla ve hangi anlayışla yapabilecekki konu sahibi.yaşanılan yer küçük ve bu dediklerin imkansız.otele gidecek paraları olsa zaten kaynananın yanında kışı geçirmezlerdi.:34:

İşte tam bu noktadan bahsediyorum, dışarıya yemeğe çıkalım demeyeceksiniz; bir program ayarlayacaksınız, yer ayıracaksınız.Yemekten sonrada size uygun başka bir program yapacaksınız eğlenmek için v.s

Harcamalarıda ailenizin durumu iyiyse ya da biriktirdikleriniz varsa onunla yapacaksınız ki eşiniz masraftan dolayı sorun çıkarmasın.

O günede kadarda ev konusunu kapatın..O geceyi çok güzel geçirin, zaten eşinizde dönüşüm olacaktır.

Bırakın yemek yemeği, eğlenmeyi vs. bir otelde yer ayırıp parasını ödeseniz bile orada da çok güzel bir yılbaşı geçirirsiniz..

Gidip anlaşma yapsanız önceden yer ayırsanız o bile çok az masrafla o günü kurtarmanıza yarar..Yani isteseniz o parayı bulursunuz.

birsen arkadaşım yanlış anlama ama yorumun çok güldürdü beni.biraz "ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler" diyen fransız prensesi havası sezdim sende:1:.çok şekersin yardımcı olmaya çalışmışsın ama burası türkiye.şimdi bu arkadaş otelde yer ayırtsa (hadi parayı halletti diyelim) kocası ona "nerdeeen biliyon ulen sen otellerde neyin yer ayırtmayı"deyip dövedebilir,öldüredebilir.böyle bir olay da okumuştum.kadın nikahlı kocasına otelde kalalım diyor.adam "sen iyi bir kadın olsan otelde kalmazsın"diye basıyor köteği.

anlatabiliyor muyum zihniyetler çok farklı.

hale arkadaşım sana gelince.öncelikler fedakarlıkların için tebrik ediyorum seni tam bir Türk kadınısın.kocam ne getirirse de geçinirim diyorsun.ama eşin kıtkanaat olmaktansa rahatça burada yaşarız nevar diye düşünüyor sanırım.ama artık o devir bu devir değil.bak mesela benim ailemdeki insanların evinde ana-baba 1 çocuk şeklinde herkes ayrı evinde yaşıyor.e biz bilmez miyiz tüm aile toplanalım bir yaşayalım maddi dert kalmasın.ama olmuyor işte insan eti ağır.o bir şey der bu birşey yapar,geçim olmaz.

hoş sen zaten bunları biliyorsun da eşin anlamıyor.ama madem kavga etmekle de olmuyor bu iiş.taktik değiştir.ama
o taktir nedir onu da bilmiyorum.:27:

canım benim,iyi güzel hoş diyorsun ama bu dediklerini yapabilecek insan kaç tanedir türkiye de.herşeyden önce maddiyat gelir,arkasından yaşadığımız insanların anlayışı gelir.hangi parayla ve hangi anlayışla yapabilecekki konu sahibi.yaşanılan yer küçük ve bu dediklerin imkansız.otele gidecek paraları olsa zaten kaynananın yanında kışı geçirmezlerdi.:34:

Maddi durumu en kötü insan bile yapabilir.. Haftalar önce biriktirse 120 tl. çıkmaz mı ?
Hadi o çıkmadı daha düşük yıldızlı yerlerde ayarlasın..
Hadi oda olmadı dışarıda bir yemekte mi ayarlanamıyor.. Buradaki amaç, eşinden birşeyler istemek değilde kadının bir program yapması..Yapalım mı diye değilde, tutup kolundan götürmesi..

Rest çekebilmek adına, birşeyleri değiştirmek adına yapılamaz mı ?

Anlayış ise farklı bir konu. Parasızlıktan kayınvalidelerinde kaldıklarını düşünmüyorum. Konu sahibinin anlattıklarına göre eşinin rahatlığa düşkünlüğünden.

birsen arkadaşım yanlış anlama ama yorumun çok güldürdü beni.biraz "ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler" diyen fransız prensesi havası sezdim sende:1:.çok şekersin yardımcı olmaya çalışmışsın ama burası türkiye.şimdi bu arkadaş otelde yer ayırtsa (hadi parayı halletti diyelim) kocası ona "nerdeeen biliyon ulen sen otellerde neyin yer ayırtmayı"deyip dövedebilir,öldüredebilir.böyle bir olay da okumuştum.kadın nikahlı kocasına otelde kalalım diyor.adam "sen iyi bir kadın olsan otelde kalmazsın"diye basıyor köteği.

anlatabiliyor muyum zihniyetler çok farklı.

hale arkadaşım sana gelince.öncelikler fedakarlıkların için tebrik ediyorum seni tam bir Türk kadınısın.kocam ne getirirse de geçinirim diyorsun.ama eşin kıtkanaat olmaktansa rahatça burada yaşarız nevar diye düşünüyor sanırım.ama artık o devir bu devir değil.bak mesela benim ailemdeki insanların evinde ana-baba 1 çocuk şeklinde herkes ayrı evinde yaşıyor.e biz bilmez miyiz tüm aile toplanalım bir yaşayalım maddi dert kalmasın.ama olmuyor işte insan eti ağır.o bir şey der bu birşey yapar,geçim olmaz.

hoş sen zaten bunları biliyorsun da eşin anlamıyor.ama madem kavga etmekle de olmuyor bu iiş.taktik değiştir.ama
o taktir nedir onu da bilmiyorum.:27:

Otel orada sadece somut bir örnek..Demek istediğim çok açık ; eşine bunu yapalım şunu yapalım diyeceğine kendi bir program hazırlasın..

Yukarıda bir yerde yazdım eğer okuduysanız birşeyleri değiştirmek istiyorsa şuanki halini değiştiricek.
Yoksa şimdilik sadece evine gitme yolunu bulmaya çalışmayacak kişi.

Sizin verdiğiniz öldürme olayı çok uç bir nokta.. Gülmenize sevindim ama gerçekler ''burası Türkiye'' demeyecek kadar çözümsüz değil.

canlarım benım hepınıze ayrı yrı teşekkur edıyorum ılgınızden alakanızadan yorumlarınızdan dolayı mınnettarım

ama ne yaptıysam esımın beynındekı dusuncelerı degıstıremedım

malesefkı burdayım yılbasında

ne yaptıysam olmadı

15 gun sabret gıdıcez dıyor ama ben 15 gun daha kalabılırmıyım onu bılemıyorum ıste tahammul sınırlarım tavan yaptıı:47:

deli gibiyim şuann sanırım çıldırıyorum artık:37::37:

çok iyi anlıyorum seni.
ama yapabileceğin bişey yok gibi şimdilik.
kendini yıpratma.
bu sene böyle geçecek demek ki sabret dayan.
hayatın bu seneden ibaret değil.
seneye evinden ayrılmazsın ne pahasına olursa olsun evimde kalıcam de

Back
X