Yılbaşını Sevgiliyle karşılamada bir takım sorunsallar

neredeyse normal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2022
10
-26
1
44
Merhaba,
Yeniyıla 12 gün kala sevgilim yılbaşında planın var mı dedi.Birlikte geçiririz diye düşünmüştüm dedim gülerek.Ben de öyle düşünüyordum ama maalesef ailevi sorunlardan dolayı kardeşlerim birlikte geçirelim dediler.Tamam dedim ben de geliyorum herhalde.O da dedi ki özel konular konuşulacak.Bu seferlik olmasın demişler.
Ben bu çocukla 8 aydır birlikteyim.Bir gün olsun beni kırmadı.Kardeşlerinin hepsiyle de tanıştık daha önce.
Ben yeniyıla sevdiğim adamla girmek istiyorum.Onlar olsa da olur olmasa da olur ama onlar ailevi konu konuşacak yılbaşı akşamını bulmuşlar.Neyse onu kırmadan,dökmeden bu konuyu çözmek ve o gece yanında olmak istiyorum.
Bu hakkım değil mİ?ben mi abartıyorum.Herkes yeniyıla sevdiğiyle girmek istemez mi?
Fikirlerinize ihtiyacım var.Teşekkür ederim

Merhaba,
Yeniyıla 12 gün kala sevgilim yılbaşında planın var mı dedi.Birlikte geçiririz diye düşünmüştüm dedim gülerek.Ben de öyle düşünüyordum ama maalesef ailevi sorunlardan dolayı kardeşlerim birlikte geçirelim dediler.Tamam dedim ben de geliyorum herhalde.O da dedi ki özel konular konuşulacak.Bu seferlik olmasın demişler.
Ben bu çocukla 8 aydır birlikteyim.Bir gün olsun beni kırmadı.Kardeşlerinin hepsiyle de tanıştık daha önce.
Ben yeniyıla sevdiğim adamla girmek istiyorum.Onlar olsa da olur olmasa da olur ama onlar ailevi konu konuşacak yılbaşı akşamını bulmuşlar.Neyse onu kırmadan,dökmeden bu konuyu çözmek ve o gece yanında olmak istiyorum.
Bu hakkım değil mİ?ben mi abartıyorum.Herkes yeniyıla sevdiğiyle girmek istemez mi?

Yılbaşını bazı insanlar aileleriyle yemek yiyerek geçirir. Dışarı çıkma planları varsa da, ailece yemek yedikten sonra arkadaşlarıyla dışarı çıkarlar.

Siz ve aileniz normal şartlarda yılbaşını nasıl geçirmeyi tercih ediyorsunuz ?

Profilinize göre siz 41 yaşındaymışsınız , erkek arkadaşınız kaç yaşında ?

Merhaba,
Bence biraz abartmışsınız. Elbette herkesin yılbaşına yüklediği anlam ve verdiği önem farklıdır. Ancak, ben de genelde yılbaşında ailem ile birlikte olmak isterim. Yanlış anlamayın fakat her ne kadar ailesiyle tanışmış da olsanız henüz 8 aylık bir birliktelik ve nişan vs. gibi bir durum da yok.

Eğer, yıldönümü gibi özel bir gününüz olsa anlardım. Bence yeni yıla ailecek girmek istemişler, belki yeni yıl için yeni kararlar alınacak özel meseleler konuşulacak. Sevgiliniz sizi bu zamana kadar kırmamış ve açıkça bu sefer ailecek olmak istediklerini sizi kırmadan iletmiş. İstenmediğinizi bilerek bu konuyu daha fazla uzatıp yılbaşında yanında olmaya çalışmamalısınız bence.

Özel konu konuşmazlar da ailece olmak istemişlerdir. Bir arkadaşım var, yılbaşını (daha doğrusu tüm özel günleri) beraber geçirme konusuna takıklar, kadının abisi farklı ilden geliyor sırf o gün için. Belki onlarda da öyle bir şey vardır ama 8 ay için fazla takmışsınız gibi geldi bana.

Sekiz aylık ilişkide yılbaşını sevgili ailesiyle kutlamak istemek fazla değil mi?
Çok kutlamak istiyorsaniz birkaç gün önce mekan ayırtın güzel bir yerden,şık şıkıdım gidin,yiyin,için kutlayın. İlle yani 00.00'da öpüşmek mi lazım?
00.00da öpüşünce de tüm yılın beraber geçmiyor,bu da tecrübe ile sabit 😂
Abartma bence,büyütecek bir konu değil

Bu dediği pek inandırıcı gelmedi bana nedense 🤷🏻‍♀️ günler çuvala girmedi (eğer ailesinden birisi veya birileri başka şehirden sadece yılbaşı için onlara gelmiyorsa), onun dışında gündüzü seninle olmak istemedi mi peki? bence çok ısrarcı olma belkide ailesindeki kişiler o gece rahat rahat oturmak uzanmak istemiştir

Sinyali iyi alın. Adam ya aileci yada sizi sandığınız kadar sevmiyor. Biz eşimle ilk yeniyılı beraber kutladığımızda daha 20 günlük sevgiliydik. İkimizde hevesliydik. Dışarda kutlamıştık. Senelerdir ailesiyle geçirmiş zaren kendisinin hevesli olması gerekirdi. Ben bu durumda devam etmezdim. Aileci biri gibi gelirdi.

Back
X