Kızlar yıldırım aşkı varmıdır acaba ? çünkü ben ben Aşık oldum sanırım Yıldırımm Aşkıyla ki oda aynı şekilde,teklif ediyor ama aniden oldugundan kabul etmedim.Aslında kabul etmemem bi yandan hoşuna gidiyor.Önceki çıktıklarım hemen teklifimi kabul ettiler aradan zaman geçince sıkıldık dedi.Ama sen öyle değilsin bak zorluyorsun dedi buda benim hoşuma gidiyor dedi.Hani bir laf var ya kaçan kovalanır diye bizimkide o hesap dedi.Sen benden kaçıyosun kabul etmiyorsun bende hep kovalıyourm,seviyorum dedi.. Biz şuan sevgili değiliz.Ama bazen geliyo çok iyi iki arkadaş oluyorz bazı anlar geliyo iki sevgili gibi oluyoruz.Biz böyle iyiyiz seninle diyor.Şuan askerde canım :)) Gelir gelmez aramızda yüzüklerimizi takalım dedii.Ben çok fena aşık oldumm. Her gece 1-2 saat konuşuyorz telefondan birbirimizin sesini duymadan uyku yook :) o nöbetteyse bende uyuyamıyorum,bana nolur uyu uykusuz kalma diyo uykumun gelmediğini yatsamda uyumayacagımı biliyosun diyorum tamam cadı diyoo :) Noluyo ki bize böle bi anda olduk,Ama hiç bozulsun bitsin istemiyrum sanki daha önceleri hep yanımdaymş gibi bi his var içimde