Yıldıırım Aşkı :)

meLike_18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
275
0
96
Çankırı
Kızlar yıldırım aşkı varmıdır acaba ? çünkü ben ben Aşık oldum sanırım Yıldırımm Aşkıyla ki oda aynı şekilde,teklif ediyor ama aniden oldugundan kabul etmedim.Aslında kabul etmemem bi yandan hoşuna gidiyor.Önceki çıktıklarım hemen teklifimi kabul ettiler aradan zaman geçince sıkıldık dedi.Ama sen öyle değilsin bak zorluyorsun dedi buda benim hoşuma gidiyor dedi.Hani bir laf var ya kaçan kovalanır diye bizimkide o hesap dedi.Sen benden kaçıyosun kabul etmiyorsun bende hep kovalıyourm,seviyorum dedi.. Biz şuan sevgili değiliz.Ama bazen geliyo çok iyi iki arkadaş oluyorz bazı anlar geliyo iki sevgili gibi oluyoruz.Biz böyle iyiyiz seninle diyor.Şuan askerde canım :)) Gelir gelmez aramızda yüzüklerimizi takalım dedii.Ben çok fena aşık oldumm. Her gece 1-2 saat konuşuyorz telefondan birbirimizin sesini duymadan uyku yook :) o nöbetteyse bende uyuyamıyorum,bana nolur uyu uykusuz kalma diyo uykumun gelmediğini yatsamda uyumayacagımı biliyosun diyorum tamam cadı diyoo :) Noluyo ki bize böle bi anda olduk,Ama hiç bozulsun bitsin istemiyrum sanki daha önceleri hep yanımdaymş gibi bi his var içimde :nazar:

Ne güzel canım. Allah devamını getirsin ve hiç bozmasın inşallah. Aranızdaki bu heyecanı koruyup lackalaştırmazsanız hep böyle güzel gider bence :)

Ne güzel canım. Allah devamını getirsin ve hiç bozmasın inşallah. Aranızdaki bu heyecanı koruyup lackalaştırmazsanız hep böyle güzel gider bence :)

Yorumunuz için teşekkür ederim 10 gün oldu tanışalı hem arkadaş hem sevgili gibiyiz.Hem canım cicim olmuyor bazen sinirlenıp bağırdıgm oluyo alttan almasını biliyor.Askerde işe girmeye çalışıyor inş olur. Şimdiden evlilik konuşmaya başladık. Nasıl oldu böyle bi anda yemn ederim anlamadım.oda diyo bi anda nasıl oldu noldu anlamadım dedi.Ama aile durumu iyi değilmiş yani anne ve babası ilkokul mezunu köyden gelmişler merkeze.Cahiller diyo maddi olarakta çok iyi degiliz dedi.Senn ailen öyle değil hepside kültürlü ve durumunuz iyi dedi.ileride olmaz demelerinden korkuyorm beni yarı yolda bırakmandan bi parça alıp gitmenden dedi.Bende sağlam bi iş bul gel kapıma sennle heryere giderim.yeterki iş bul ailelere yük olmayalım.kmse kmsenin ailesine küçük düşürücü laf edemez zaten hakkı yok.zamana bırakalım dedim. :S

Oy oy oy,yıldırım aşkı mı şimşek aşkı mı bilemeyeceğim ama güzel ve mutlu bir aşk,sen mutluysan o mutluysa sıkıntı yok canım,mutluluğunuzun,aşkınızın tadına varın,doya doya yaşayın ;) Mutluluklar...

Kızlar yıldırım aşkı varmıdır acaba ? çünkü ben ben Aşık oldum sanırım Yıldırımm Aşkıyla ki oda aynı şekilde,teklif ediyor ama aniden oldugundan kabul etmedim.Aslında kabul etmemem bi yandan hoşuna gidiyor.Önceki çıktıklarım hemen teklifimi kabul ettiler aradan zaman geçince sıkıldık dedi.Ama sen öyle değilsin bak zorluyorsun dedi buda benim hoşuma gidiyor dedi.Hani bir laf var ya kaçan kovalanır diye bizimkide o hesap dedi.Sen benden kaçıyosun kabul etmiyorsun bende hep kovalıyourm,seviyorum dedi.. Biz şuan sevgili değiliz.Ama bazen geliyo çok iyi iki arkadaş oluyorz bazı anlar geliyo iki sevgili gibi oluyoruz.Biz böyle iyiyiz seninle diyor.Şuan askerde canım :)) Gelir gelmez aramızda yüzüklerimizi takalım dedii.Ben çok fena aşık oldumm. Her gece 1-2 saat konuşuyorz telefondan birbirimizin sesini duymadan uyku yook :) o nöbetteyse bende uyuyamıyorum,bana nolur uyu uykusuz kalma diyo uykumun gelmediğini yatsamda uyumayacagımı biliyosun diyorum tamam cadı diyoo :) Noluyo ki bize böle bi anda olduk,Ama hiç bozulsun bitsin istemiyrum sanki daha önceleri hep yanımdaymş gibi bi his var içimde :nazar:

hayırlısı olsun :) ilk görüşte aşk evet vardır canım :) hatta en büyük aşklar nefretle başlar sözüne bile inanmazdım ta ki başıma gelene kadr :)

umarım onun asker psikolojisiyle yasadığı heyecanlar değildir yoksa senin masumane duygularına yazık olacak..Hakkınızda hayırlısı olsun

Back
X