Yıldım, bittim

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Kendi mesleğimden ayrıldıktan sonra saçma sapan bir işe girdim, daha 2 gün oldu ve sanki yıllardır orda çalışıyormuşum gibi tükendim. Mutsuzum, sevemedim. Maalesef ki PARANIN GÖZÜ KÖR OLSUN ! Kılımı kıpırdatamam, iş bulana kadar.
10 gün karşılıklı şirketle birbirimizi deniyoruz. Adamlar bana peşinen 2 3 aylık geçici iş düşünüyorsan hiç başlama demişlerdi. Bu 10 gün içinde iş buldum bulamadım sanki artık orada ömür boyu kalacakmışım gibi hissediyorum. 1 ay sonra diyelim iş buldum nasıl çıkacağım adamlara ne diyeceğim ? -Kafamda deli sorular.

Hoş gerçi işte bulamıyorum ki:KK14:
Cv atmayı geçtim insan kaynaklarını araştırıp bulup faceten taciz eder oldum Öyle bi çıkmazda bunalımdayım:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
Bütün kurumsal firmalar batmış,batmak üzere. Mudo, mizu vs...
Kim nasıl işe alsın ki ?

Burdan bari geniş kitleye sesleneyim

TEKSTİL SEKTÖRÜNDE İŞ ARIYORUM duyanlara duymayanlara soranlara sormayanlara 21 yaşında gençliğinin baharında olan kardeşinizi işsizlikten intiharın peşine süreklemeyin yaardııımm edin ! :KK61:
(Galiba iyice sıyırdım.)

Sakin yahu :) O işte kesinlikle yapamayacağınızı düşünüyorsanız 10 günlük deneme süresi sonunda başka bir iş bulamamış da olsanız reddedebilirsiniz. Henüz gençsiniz. Nasıl bir iş ne kadar gelir beklediğinizi bilmiyorum ama tüm işler tükenmedi ya...

Mudo, mizu niye batmak uzere?
Mudo daha geçen kış battı zaten.
Mizuda arkadaşım vardı o da bana dedi işten ayrıldım battık diye.
Dış ülkelerle olan ilişkiler ve doların yüksekliği çok etkiledi. Tekstil piyasası dolarla dönüyor maalesef. Ağustos ayından itibaren düzelmeler başlanacak diyor bakalım izleyip göreceğiz

Sakin yahu :) O işte kesinlikle yapamayacağınızı düşünüyorsanız 10 günlük deneme süresi sonunda başka bir iş bulamamış da olsanız reddedebilirsiniz. Henüz gençsiniz. Nasıl bir iş ne kadar gelir beklediğinizi bilmiyorum ama tüm işler tükenmedi ya...
Ben kendi işimi yapmak istiyorum:cry:
Tasarım asistanıydım çok kazanmıyordum ama keyifliydi.Şimdi vodafone da satış temcilsiyim.Nerdeen nereyee...

Ben kendi işimi yapmak istiyorum:cry:
Tasarım asistanıydım çok kazanmıyordum ama keyifliydi.Şimdi vodafone da satış temcilsiyim.Nerdeen nereyee...
Kendi işinizi yapmak için ihtiyacınız olan nedir? Muhtemelen tecrübe ve sermaye. Bunları elde edene dek yan işlerde çalışmanız gerekiyorsa çalışın. Ama mümkün olduğunca size doğru alanda katkı sağlayacak işleri tercih etmeniz iyi olur.

Profil resmini görünce gülmekten okuyamadım :D
İş bu zamanda zor canım umarım güzel bir iş bulursun ama bulana kadar çıkma derim.

Kendi işinizi yapmak için ihtiyacınız olan nedir? Muhtemelen tecrübe ve sermaye. Bunları elde edene dek yan işlerde çalışmanız gerekiyorsa çalışın. Ama mümkün olduğunca size doğru alanda katkı sağlayacak işleri tercih etmeniz iyi olur.
Hedefim var benim ilk onu gerçekleştirmek istiyorum.Hedefimi gerçekleştirince zaten tecrübelide olacağım. Ama şuan bi yere bağımlı olarak çalışmak istiyorum ve daha mantıklı.21 yaşında kendi işim deyip o sorumluluğun altına giremem. O tecrübe ve olgunluk yok maalesef

Böyle bi fikrim var ama biraz daha ilerde iş yeri açma belgem felan da var. Zaten piyasa çok berbat olduğu için güvenemem batarım vallahi.

Risk alanlar her zaman en iyi noktalara gelir . Bizim bir tanıdık vardı ; Bursa da bebek kıyafetlerinin üstüne baskı işi yapıyorlardı. Kendileri tasarlayıp öyle düz tişörtlere basıyorlardı. Önce baskı atölyelerinde çalışıp; işi iyice kavradıktan sonra baskı makinesi alıp, kardeşleri ile o işi yapıyordu. Böyle bir şeyi çok rahat bir şekilde yaparsın ki tasarımcısın.

Ah ah! Gencecik insanları iş bunalımına sokan BÜYÜKLERİMİZ(!) utansın
Bizim rızkımızı ona buna yedirenler.
Aynen kuzucum daha da yiyecekler bak :) Biz çalış,didin bir yerlere varma peşindeyiz ama devletimiz ülkemize misafir gelenlere adadı kendini...
Bende veteriner yeri açmayı düşünüyordum ama zor bu gidişle :)

Kendi mesleğimden ayrıldıktan sonra saçma sapan bir işe girdim, daha 2 gün oldu ve sanki yıllardır orda çalışıyormuşum gibi tükendim. Mutsuzum, sevemedim. Maalesef ki PARANIN GÖZÜ KÖR OLSUN ! Kılımı kıpırdatamam, iş bulana kadar.
10 gün karşılıklı şirketle birbirimizi deniyoruz. Adamlar bana peşinen 2 3 aylık geçici iş düşünüyorsan hiç başlama demişlerdi. Bu 10 gün içinde iş buldum bulamadım sanki artık orada ömür boyu kalacakmışım gibi hissediyorum. 1 ay sonra diyelim iş buldum nasıl çıkacağım adamlara ne diyeceğim ? -Kafamda deli sorular.

Hoş gerçi işte bulamıyorum ki:KK14:
Cv atmayı geçtim insan kaynaklarını araştırıp bulup faceten taciz eder oldum Öyle bi çıkmazda bunalımdayım:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
Bütün kurumsal firmalar batmış,batmak üzere. Mudo, mizu vs...
Kim nasıl işe alsın ki ?

Burdan bari geniş kitleye sesleneyim

TEKSTİL SEKTÖRÜNDE İŞ ARIYORUM duyanlara duymayanlara soranlara sormayanlara 21 yaşında gençliğinin baharında olan kardeşinizi işsizlikten intiharın peşine süreklemeyin yaardııımm edin ! :KK61:
(Galiba iyice sıyırdım.)
Allah yardımcın olsun aynı yaştayız benimde okulum bitti iş arıyorum her sektöör de durumlar kötü zor benim kısmen daha kolay bir sektör olmasına rağmen bir dönüş olmadı bakalım ne olacak :(

Allah yardımcın olsun aynı yaştayız benimde okulum bitti iş arıyorum her sektöör de durumlar kötü zor benim kısmen daha kolay bir sektör olmasına rağmen bir dönüş olmadı bakalım ne olacak :KK43:
Ya ben artık firmaların kapısında yatıcam heralde.
Dünde sektörden birini buldum tanımam etmem,h&mde çalışıyormuş şahıs.Adama döşedim faceten iş arıyorum lütfen diye. İnsanlar beni ruh hastası sanacak artık

Ya ben artık firmaların kapısında yatıcam heralde.
Dünde sektörden birini buldum tanımam etmem,h&mde çalışıyormuş şahıs.Adama döşedim faceten iş arıyorum lütfen diye. İnsanlar beni ruh hastası sanacak artık
Off ben çekiniyorum da en son bi yerle görüştüm kaç hafta oldu olumlu ya da olumsuz birşey demediler aramaya çekiniyorum acaba sonuç nedir diye sormaya :/

Back
X