- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
Kendi mesleğimden ayrıldıktan sonra saçma sapan bir işe girdim, daha 2 gün oldu ve sanki yıllardır orda çalışıyormuşum gibi tükendim. Mutsuzum, sevemedim. Maalesef ki PARANIN GÖZÜ KÖR OLSUN ! Kılımı kıpırdatamam, iş bulana kadar.
10 gün karşılıklı şirketle birbirimizi deniyoruz. Adamlar bana peşinen 2 3 aylık geçici iş düşünüyorsan hiç başlama demişlerdi. Bu 10 gün içinde iş buldum bulamadım sanki artık orada ömür boyu kalacakmışım gibi hissediyorum. 1 ay sonra diyelim iş buldum nasıl çıkacağım adamlara ne diyeceğim ? -Kafamda deli sorular.
Hoş gerçi işte bulamıyorum ki
Cv atmayı geçtim insan kaynaklarını araştırıp bulup faceten taciz eder oldum Öyle bi çıkmazda bunalımdayım

Bütün kurumsal firmalar batmış,batmak üzere. Mudo, mizu vs...
Kim nasıl işe alsın ki ?
Burdan bari geniş kitleye sesleneyim
TEKSTİL SEKTÖRÜNDE İŞ ARIYORUM duyanlara duymayanlara soranlara sormayanlara 21 yaşında gençliğinin baharında olan kardeşinizi işsizlikten intiharın peşine süreklemeyin yaardııımm edin !
(Galiba iyice sıyırdım.)
10 gün karşılıklı şirketle birbirimizi deniyoruz. Adamlar bana peşinen 2 3 aylık geçici iş düşünüyorsan hiç başlama demişlerdi. Bu 10 gün içinde iş buldum bulamadım sanki artık orada ömür boyu kalacakmışım gibi hissediyorum. 1 ay sonra diyelim iş buldum nasıl çıkacağım adamlara ne diyeceğim ? -Kafamda deli sorular.
Hoş gerçi işte bulamıyorum ki

Cv atmayı geçtim insan kaynaklarını araştırıp bulup faceten taciz eder oldum Öyle bi çıkmazda bunalımdayım

Bütün kurumsal firmalar batmış,batmak üzere. Mudo, mizu vs...
Kim nasıl işe alsın ki ?
Burdan bari geniş kitleye sesleneyim
TEKSTİL SEKTÖRÜNDE İŞ ARIYORUM duyanlara duymayanlara soranlara sormayanlara 21 yaşında gençliğinin baharında olan kardeşinizi işsizlikten intiharın peşine süreklemeyin yaardııımm edin !

(Galiba iyice sıyırdım.)