Yıldız düşüklüğü

Astroloji de Yıldız düşüklüğü ifadesi kullanılmaz yalnız. Kişinin haritasında bazı olumsuz açılar olabilir herkesin haritasında vardır ve zaman zaman transitlerle tetiklenir. Yıldız düşüklüğü daha cok ebced hesabıyla yapılıp söylenen birşey bilemeyeceğim.

Ayol ben de evde kaldım ama yıldızım düşük falan değil. Aksine pırıl pırıl :KK50:

Sen ver bana 500 Törkiş lira bak nasıl yardımcı oluyorum sana:KK53::KK53::KK53:
Kiz ceri bende kaldim di mi simdi evde :KK74:

7 kisi birlesip evde kaliklar dernegi mi kursak ne, 25e yeni basanlara terapi yapariz:KK3:

Haritada çıkmaz öyle şeyler. Yıldız düşüklüğü ilk kez duydum horoskopta :)
O yıldıznamedir.:)

Bakalım olumlama yapacağım yedi tane ayetel kürsi okuyacağım eğer şansım dönerse anlayın ki sizin yıldızım yükseldi:KK49:gerçi az önce yine büyük bir şanssızlık örneği yaşadım ben.bitek benim braşımda alım. Yok sadece...niyse yıldızım yükselirse yazarım siz de yaparsınız

Yıldızı düşük olanlar çabuk nazara gelir der büyüklerimiz. Yıldız düşükse yükselmez diye biliyorum bende. bol bol dua edin.

Yükselirmiş...arkadaşlar gece yatarken sağ tarafa yatıp 21 tane kevser suresi okuyormuşuz kırk gün...

Haritaya bakmadım.yıllar önce gitmiştim öle demişlerdi.yine aynı ş yleri yasayınca yınedüştğ

Back
X