Yıldız Tabya Bilge Hastanesi

yıldız tabya hakkında ssklı fiyat paylaşabilecek olan var mı arkadaşlar?
ikili testte vs fiyat farkı ne kadardır doğum ne kadardır?

bende hiç önermiyorum o hastaneyi hem hijyen açısından pis hemde ilgi alaka sıfır muayene olmaya giriyorsun şakır şakır sana özetliyor ve senin soru sormana imkan vermeden başından savmaya bakıyor bilgilendirmiyor ben ilk hamileligim tecrübesisim ne yiyip ne içiceğimi nasıl hareket ediceğimi bilmiyorum oda bişey söylemiyor başka hamile anneelrden veya internetten bilgi ediniyorum şimdi ise özel balat hastanesinde nevin hanıma gidiyorum müthiş temiz herkes ilgili hastane gibi hastane yani herkese orayı tavsiye ederim kısmet olursa doğumumuda orada istiyorum :))

yildiztabya bilge'de doktora gitmedim ama ikili testimi orada yaptirmak istemistim yazin, labaratuvardaki bayan ikili testin ne oldugunu bilmiyordu, danismadakiler de guclukle anladilar ve hastane cok kalabalikti. ben memnun kalmadim bundan sonra enjeksiyon icin bile tercih etmem

Mrb kızlar ben de 5aylık hamileyim bilge hastanesine gidiyorum dr.Cihan bey ayrıldı ordan dr.cep tel.olan lütfen bana bildirsin çok rica ediyorum...

mrb arkadaşlar ismim hatun ben 5 aylık hamileyim ve akın beye gitmiştim yıldıztabyada ve 2 aylık hamile olduğum halde bana sen hamile olduguna eminmisin demişti.ve daha sonra hastanede doktorumu değiştirdim eyleme gitmiştim oda başka hastaneye gidince tekrar akın beye gittim ve ikili test yapılıcaktı ve ense kalınlığını yanlış ölçtü.çocugumun down sendromlu olucanı söyledi.ve başka hastaneye gidiyorum şuanda şişli fulyada dora hospitale gidiyorum ve doktorumdan çokda memnunum çocugumun hiçbir problemi allaha şükürler olsunki yok.kesinlikle doktorunuzu çok ii seçmemiz gerekio arkadaşalr

merhaba arkadaşlar. 15 şubat 2012 elifim dünyaya geldi. doktorum akın varlık. akın varlıktan çok çok çok memnunum. doğum korktuğum kadar zor değilmiş. spinalli sezaryan yaptım. daha önce hastane hakkında iyi şeyler duymamıştım. ama hiç sandığım gibi olmadı. hemşireleri çok ilgililer. tavsiye ederim.

Şu an hastanenin ismi değişti ve özel denizyıldızı hastanesi oldu.Bende kontrollerime oraya gidiyorum.Muayene yaklaşık 15-20 dk sürüyor.Doktorum elif özlem yılmaz çok ilgili güleryüzlü bir bayan.Pis biryer göremedim ayrıca hastane çok sakin kalabalık değil.Doğum için nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Ben Küçükköy Bilge hastanesinde Dr.Oğuz Gülere gidiyorum ve çok memnunum.Bekleyeni çok olmasına rağmen sabırla seni dinleyip sorduğun sorulara cevap veriyor ve güleryüzlü.Hafta sonu arkadaşım orda doğum yaptı ve çok memnun kaldı.

Kızlar ben 11 haftalıkhamileyim doktor ve hastane araştırıyorum..bir kaç hastaneye gittim evime yakın olduğu içinde son muayenemi özel denizyıldızı hastanesinde oldum Dr. Elif özlem Yılmaz hastane küçük olsada doktordan memnun kaldım tecrübeli geldi tekrar ona gitmeyi düşünüyorum.. bilgisi olan bu doktorda doğum yapan varsa bilgi verirse sevinirim

Arkadaşlar eğer çocuk doktoru Önder bey’in çalıştığı hastaneyi ya da soyadını hatırlıyorsanız lütfen bize söyleyin çok iyi bir doktordu.

Eğer çocuk doktoru Önder bey’in çalıştığı hastaneyi ya da soyadını hatırlıyorsanız lütfen bize söyleyin.

Eğer yıldız tabya hastanesindeki çocuk doktoru Önder bey’in çalıştığı hastaneyi ya da soyadını hatırlıyorsanız lütfen bize söyleyin.

Back
X