Yıldızım bir turlu uyusmuyor

Meryemdss

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
486
214
23
37
Kızlar yanlış anlaşılmaktan çekindiğim İÇİN konumu nasıl ıfade edebilirim diye bekledim Bı sure..benı taşıyanlara yanı arkadaşlarımla paylaşmıştım sorunumu ana bırde benı tanımayanlara objektif Bı yoruma ihtiyacım var 3 Yıla yakın kv ve kp yasıyorum baslarda alışamadım ama sımdı kabullendim cunku esim ayrı ev konusunda yanımda olmadı hic bir zaman kv biraz uyanıktır zor gunumde yanımda olmayınca kanıtladı kendini ve zaten zar zor dayanıyodum epey bi soğudum artık kp aynı maddi ve manevi yardımları olmadı hicbı zaman Bnde aklıma geldikçe bazı seyler soğuk davranıyorum ama kv yakınlaşmak ıstıyor bazem laf arasında anlatıyorum bundan dolayi böyleyim DİE ama hala yakınlaşmak isteyince dahi cok sınır oluyorum esim zaten ne desem kafasındakılerı yapmak icin zamani var diyo ayrı ev İÇİN kızlar ruhum daralıyor kadını gordukce gunahmı ıslıyorum o iyi davranıp Bn cekıldıkce

Kızlar yanlış anlaşılmaktan çekindiğim İÇİN konumu nasıl ıfade edebilirim diye bekledim Bı sure..benı taşıyanlara yanı arkadaşlarımla paylaşmıştım sorunumu ana bırde benı tanımayanlara objektif Bı yoruma ihtiyacım var 3 Yıla yakın kv ve kp yasıyorum baslarda alışamadım ama sımdı kabullendim cunku esim ayrı ev konusunda yanımda olmadı hic bir zaman kv biraz uyanıktır zor gunumde yanımda olmayınca kanıtladı kendini ve zaten zar zor dayanıyodum epey bi soğudum artık kp aynı maddi ve manevi yardımları olmadı hicbı zaman Bnde aklıma geldikçe bazı seyler soğuk davranıyorum ama kv yakınlaşmak ıstıyor bazem laf arasında anlatıyorum bundan dolayi böyleyim DİE ama hala yakınlaşmak isteyince dahi cok sınır oluyorum esim zaten ne desem kafasındakılerı yapmak icin zamani var diyo ayrı ev İÇİN kızlar ruhum daralıyor kadını gordukce gunahmı ıslıyorum o iyi davranıp Bn cekıldıkce
Yıldızla ne alakası var?
Dünyanın en iyi kayınvalidesi de olsa aynı evde yaşamayı hiç kimse istemez.
Neden bazı insanlar ayrı evde oturmak istemez,hep merak etmişimdir.
Eşiniz nasıl rahat ediyor anne babanın yanında?

Ama Allah aşkına düzgün yazın.Cümle sonu başı belli olsun bari.

ayni evde yasiyorsun ayri ev gibi bir sansin yok..surat asiyorsun o iyi yaklasmaya calistikca da sinir oluyorsun ne yapmayi dusunuyorsun? bu sekilde.surekli gerginlik stresten baska ne gecerki eline ya esini ikna edip ayri eve cikacaksin yada bir sekilde iyi yanlarini bulup mutlu olmaya calisacaksin..ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyardan gideceksin..allah yardimcin olsun

Gider çalışır kirayı ödersin

Yani öbür boyu Kv ye surat assan da Mutlu olamazsın ki

Ömrünün üç yılı geçmiş bile 30 yılı da göz açıp kapayıncaya kadar geçer

Yıldızla ne alakası var?
Dünyanın en iyi kayınvalidesi de olsa aynı evde yaşamayı hiç kimse istemez.
Neden bazı insanlar ayrı evde oturmak istemez,hep merak etmişimdir.
Eşiniz nasıl rahat ediyor anne babanın yanında?
O Çok rahat eski kafadan ana babanın yanında uzak durur ama basbasayken farkli bi insan olır

Gider çalışır kirayı ödersin

Yani öbür boyu Kv ye surat assan da Mutlu olamazsın ki

Ömrünün üç yılı geçmiş bile 30 yılı da göz açıp kapayıncaya kadar geçer
Ya onlarda esimı daha cok dolduruyorlar oğlum cıkmayın ayri eve dıe esim hepten bagımlı oluyor onların maddi desteklerıde yok bu arada

C
Ya onlarda esimı daha cok dolduruyorlar oğlum cıkmayın ayri eve dıe esim hepten bagımlı oluyor onların maddi desteklerıde yok bu arada
Çalıştım zamanında su an hamileyim o yüzden calisamıyorum calıstıgım evlenırken yaptığımız borçlara gitti cunku ailesi yardımcı olamamıstı

C

Çalıştım zamanında su an hamileyim o yüzden calisamıyorum calıstıgım evlenırken yaptığımız borçlara gitti cunku ailesi yardımcı olamamıstı
Ya hadi bi hata yaptın evlendin hamile kalmak noluyor?Ayrıca anası babası size yardım etmek zorunda da degil onu bi at kafandan.

Senin yapacak bi şeyin yok baştan kabul etmişsin.Anlaşmaya bak eskileri hatırlayıp kendini doldurma.

M Meryemdss

vallahi o kadar cok yaziyoruz ki boyle konulara, artik ayni seyleri yazar olduk.
guzel kardesim,
birincisi kimse size dugun yapmak yahut ev acmak zorunda degil. yetiskin bireylersiniz. evlilik sadece sevisme ozgurlugu degil, bir hayatin maddi ve manevi sorumluluklarini alma manasi tasimaktadir.
esiniz belli ki size ayri ev acmaktan aciz. sizin aileniz olaya mudahil degil. karsi tarafin ailesi zaten 'bize ne oglumuz bize mi sordu, evimize aldik yetmez mi' bakisinda... siz hamileyim deyip kesmissiniz konuyu.

kusura bakmayin. ne kadar ekmek, o kadar kofte.
istedigim gelinligi almak icin bir yil isten eve yurudum 12 km gunde. hamileyken yapayalnizdim yabanci bir ulkede. doguma gidecegim sabaha dek ev esyasi monte ettim. hastaneden taburcu oldugum gun ev tasidim. tek basima!
hayat pamuk seker degil. ve kimse de size ah yavrum sekeri yedin de icin yandi deyip su uzatmayacak. ne kadar cabuk bu gercekle yuzlesir, kabullenir ve hayata sarilirsaniz o kadar basarili olursunuz.

Arkadaslar soylemis ama bende soyliyim. Kimse dugun yapmak esya almak zorun degil.

En basta nasil ne dusunerek ayni evi kabul ettiniz ben onu merak ediyorum.

Ayfi eve cikma sorununuz varken neden bebek yaptiniz. Esinize ayri eve cikalim sinra cocuk deseydiniz.

Her seyi kabul edip sonra care aramak bulmak zor yorucu yipratici

Back
X