Yıldızla ne alakası var?Kızlar yanlış anlaşılmaktan çekindiğim İÇİN konumu nasıl ıfade edebilirim diye bekledim Bı sure..benı taşıyanlara yanı arkadaşlarımla paylaşmıştım sorunumu ana bırde benı tanımayanlara objektif Bı yoruma ihtiyacım var 3 Yıla yakın kv ve kp yasıyorum baslarda alışamadım ama sımdı kabullendim cunku esim ayrı ev konusunda yanımda olmadı hic bir zaman kv biraz uyanıktır zor gunumde yanımda olmayınca kanıtladı kendini ve zaten zar zor dayanıyodum epey bi soğudum artık kp aynı maddi ve manevi yardımları olmadı hicbı zaman Bnde aklıma geldikçe bazı seyler soğuk davranıyorum ama kv yakınlaşmak ıstıyor bazem laf arasında anlatıyorum bundan dolayi böyleyim DİE ama hala yakınlaşmak isteyince dahi cok sınır oluyorum esim zaten ne desem kafasındakılerı yapmak icin zamani var diyo ayrı ev İÇİN kızlar ruhum daralıyor kadını gordukce gunahmı ıslıyorum o iyi davranıp Bn cekıldıkce
O Çok rahat eski kafadan ana babanın yanında uzak durur ama basbasayken farkli bi insan olırYıldızla ne alakası var?
Dünyanın en iyi kayınvalidesi de olsa aynı evde yaşamayı hiç kimse istemez.
Neden bazı insanlar ayrı evde oturmak istemez,hep merak etmişimdir.
Eşiniz nasıl rahat ediyor anne babanın yanında?
Aynn ile pişmanımkı simdi Careler aradıkca sankı hepsi for cıkıyo bır hatanın cezası bu kadar agır olabılecegını tahmin edemedimBaştan kabul etmeseydin. Kabul edip sonradan caymak olmaz.
Ya onlarda esimı daha cok dolduruyorlar oğlum cıkmayın ayri eve dıe esim hepten bagımlı oluyor onların maddi desteklerıde yok bu aradaGider çalışır kirayı ödersin
Yani öbür boyu Kv ye surat assan da Mutlu olamazsın ki
Ömrünün üç yılı geçmiş bile 30 yılı da göz açıp kapayıncaya kadar geçer
Çalıştım zamanında su an hamileyim o yüzden calisamıyorum calıstıgım evlenırken yaptığımız borçlara gitti cunku ailesi yardımcı olamamıstıYa onlarda esimı daha cok dolduruyorlar oğlum cıkmayın ayri eve dıe esim hepten bagımlı oluyor onların maddi desteklerıde yok bu arada
Ya hadi bi hata yaptın evlendin hamile kalmak noluyor?Ayrıca anası babası size yardım etmek zorunda da degil onu bi at kafandan.C
Çalıştım zamanında su an hamileyim o yüzden calisamıyorum calıstıgım evlenırken yaptığımız borçlara gitti cunku ailesi yardımcı olamamıstı
Boşan arkadaşım,seni sevmeyen,sana değer vermeyen adamla evli kalma.O Çok rahat eski kafadan ana babanın yanında uzak durur ama basbasayken farkli bi insan olır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?