Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
valla ben de inanmazdım ama teyzemin düzenli gittiği bir hoca var ona götürdü kızlardeşimi
uyum var ama yetersiz demişti boşandılar
kendi kızına gitti bu ikisi olmaz dedi kız nişan attı başkasıyla evlendi
bana da sen dört ayagının üstüne düşmüşsün dedi şimdi çok mutluyum
fala inanmam ama iki insan arasındaki uyumu çözüyolar sanki
valla ben de inanmazdım ama teyzemin düzenli gittiği bir hoca var ona götürdü kızlardeşimi
uyum var ama yetersiz demişti boşandılar
kendi kızına gitti bu ikisi olmaz dedi kız nişan attı başkasıyla evlendi
bana da sen dört ayagının üstüne düşmüşsün dedi şimdi çok mutluyum
fala inanmam ama iki insan arasındaki uyumu çözüyolar sanki
Ama bu fal degil ki bende boyle biliyorum canım fal gunah ama bunun gunahi yok sadece butun hayati baglamak yanls diye biliyorum. Peki nerede baktirdin ?
Ama bu fal degil ki bende boyle biliyorum canım fal gunah ama bunun gunahi yok sadece butun hayati baglamak yanls diye biliyorum. Peki nerede baktirdin ?
yıldızname de gelecekten bahsetmiyorki
var olan uyum hakkında bilgi veriyor
falda gelecege dair konusulur ki bunu kimse bilemez
biraz daha arastır canım mutlaka vardır ordada
yıldızname de gelecekten bahsetmiyorki
var olan uyum hakkında bilgi veriyor
falda gelecege dair konusulur ki bunu kimse bilemez
biraz daha arastır canım mutlaka vardır ordada
Ya ben de oyle biliyorum daha cok icinde bulunan zamana gore fikir vs aslinda bunu faydali hale getirende var farkli menffaat icin kullananda o yuzden herkesede guven olmuyor ki her onune gelene baktirmakta olmaz farkli seylere yol acaabilir ondan soruyorum faalan :))
Hanımlar,
tarot vb fallar, yıldızname hakkında konu açabilirsiniz ama rica ediyorum konulara dini içerikli yazılar yazılmasın yasaktır.
Ayrıca büyü, üfürükçü hoca vs gibi konular da yasaktır.