yıldönümü hediyesi

kirciceklerim

Sadece iyi:)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
371
156
323
Merhaba arkadaşlar çok kafanızı şişirdim sanırım özür dilerim.. 2 hafta sonra sevgilimle yıldönümümüz olacak 4.yılımıza gireceğiz kısmetse.. Ben bir hediye hazırlamak istiyorum, çizim yeteneğim var grafik tasarım okuduğum içinde bilgisayar programlarıyla aram iyi.. Sizce ne yapabilirim? O başka bir şehirde biliyorsunuzdur sanırım anlatmıştım birkaç kez.. Aklıma hiçbir şey gelmiyor.. Bana fikir verebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim

Ben birinci yıl dönümümüz de sevgilimin bütün resimlerini kara kalem çalışmasıyla çizmiştim..
Hala saklar..
Eğer çizim yeteneğiniz var ise ne kadar resmi var ise sizde , hepsini çizin..
Verirken de iki çift güzel söz söylediniz mi tamamdır.. Yeter da

Teşekkür ederim Hep bir şeyler çizip veriyorum zaten de bu sefer farklı bir şey olsun istemiştim.. 3 yıldır beleşe getirdim

Bwn hic sevmem hediye alip vermeyi yildonumdu ay donumdu d.gunuydu evlilikti sevgili gunuydu.esime derim sen bana alma bendende bekleme oyle iyi oluyo. Sizi gorunce sasiriyorum

-Fotoğrafınızı puzzle yaptırabilirsin.
-Aynı tshortlerden alabilirsin
-Bardağa fotoğrafınızı koydurabilirsin..

Nerde grafik tasarım okuyorsun :)

Ben doğumgünü için bi kutu hazırladım ( askerde şuan ) onu yollamıştım fikir olsun diyorsan arkadaş olalım albümümde görebilirsin

ben geçen gün kitap yaptım karikatürleri çizdim diyalog yaptım sonra onları çıkarttırıp kitap haline getirttim hemde çocugumuzun ilk masal kitabı olacak şekildee bence sende böyle bişey yap çok sevindiii benimki :)

Çok güzel fikirmiş bayıldım teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…